مشاهده نسخه کامل
: Hyundai Genesis Vs BMW 530
با سیلام......
یکی از دوستای ما قصد خرید یه ماشین داره........زیاد هم از ماشین سرش نمیشه.........(مثه من)....حالا این 2 مدل چشمشو گرفته.........
کدوم از این 2ـتا برای جاده مناسب ترن؟...........توی شهر؟.........کلا کدومشون بهتره.........
امکاناتات رفاهی کدوم؟.......
و کلا یه مقایسه بین اینا انجام بدین ممنون میشم........+......قیمت روزشون.......
حالا اگه چیز بهتری توی این رنج هست........ممنون میشم معرفی کنید........
:11:
یکی از دوستای ما قصد خرید یه ماشین داره........زیاد هم از ماشین سرش نمیشه.........(مثه من)....حالا این 2 مدل چشمشو گرفته.........
کدوم از این 2ـتا برای جاده مناسب ترن؟...........توی شهر؟.........کلا کدومشون بهتره.........
اول یه توضیح در رابطه با جنسیس بدم
جنسیس اتومبیل بسیار با امکاناتی هست که قیمت بسیار معقولی داره و با توجه به قیمتش توی محدوده ای از بازار قرار میگیره که اون نمیشه با هیچ ماشین دیگه ای مقایسه کرد
در رابطه با سوالتون عرض کنم که کلا هیوندای سواری راحت و نرمی داره و تو جنسیس با توجه به سیستم اتصالات و کمک های این مشین کاملا سواری راحتی داره در طرف مقابل ب ام و به سواری اسپرت و دینامیک و با هندلینگ بالا مشهوره که تو این زمینه تو دنیا سرآمده
در کل بهتر بودن سواری ماشین کاملا به سلیقه دوستتون برمیگرده کسی که سواری نرم و راحت بخواد جنسیس
ولی اگه سواری اسپرت و جذاب میخواد 530
در رابطه با امکانات رفاهی هم کاملا مشخصه که جنسیس تو محدوده یمتی خودش بی رقیبه
قیمت هم اطلاع دقیقی ندارم بهتره که تو تاپپیک قیمت ها سوال کنی
در مجموع جنسیس با توجه به قیمتش اتومبیل بهتری هست ولی اتومبیل کاملا بی هویتی هست و طراحیش کاملا کپی کاری از مرسدس هست
قطعا کیفیت ساخت ب ام ونداره
ارزش برندی بسیار بسیار پایین تری از ب ام و داره و....
ممنون از جوابتون........
حالا از نظر شتاب......و.....0 تا 100......
کدوم بهتره؟.......
armin_software
13-12-2009, 15:45
از نظر سلیقه ای جنسیس فتوکپی مرسدس هست!
یک امکاناتی که جنسیس داره اینه هست که همراه با فرمان چراغ ها هم می چرخه!
برای اطلاعات بیشتر به نمایندگیش یعنی آسان خودور برو!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
poria_mc
13-12-2009, 17:15
با سیلام......
:11:
اول از همه بگم خدا آخر عاقبت این تاپیک و همه تاپیک های مشابه رو به خیر کنه!:31:
----------------------
پست سعید تایید میشه! ضمن اینکه یکی دو نکته جا موند!
این دوستتون بودجه اشون چقدره؟ چون جنسیس صفر الان 83 تومنه اما 530 صفر مدل 2009 الان 130 تومنه(مدل xi یا دو دیفرانسیل 142 تومن!) پس خود بخود بودجه انتخاب رو مشخص میکنه! یه مورد دیگه هم اینه که ضمن اینکه به هیچوجه منکر امکانات وسوسه کننده و همچنین کیفیت ساخت عالی جنسیس نیستم! اما به نظرم هیوندای داره بزرگترین عامل موفقیتش رو که همون قیمت پایین در مقابل امکانات و ارزش بالاس رو نادیده میگیره! درسته که جنسیس امکاناتی در حد سری 5 ب ام دبلیو یا حتی سری 7 داره اما باید قبول کرد 80 میلیون واسه یه ماشین کره ای خیلی زیاده! ضمن اینکه با این پول گزینه های خیلی سرتری مثل 530 مدل 2005 و 6 /سری 3 فیس لیفت شده(2009)/ بنز کلاس C/لکسوس سری ES/IS/ و حتی بنز E کلاس و لکسوس GS کارکرده وسط میان!
من به شخصه هیچوقت یه پیچ چرخ آلمانی رو با 1000 تا ماشین کره ای عوض نمیکنم(میخواد هیوندای باشه میخواد رولزرویس باشه که تو کره تولید بشه!) مطمئنم نظر خیلی از مردم هم همینه! کما این که این مساله رو همین الان داریم به چشم میبینم! تعداد BMW سری 3 یا لکسوس ES خیلی بیشتر از جنسیسه!(کاری به این نداریم که کدومشون زودتر اومدن تو بازار ایران! چون تجربه نشون داده ملت ایران اگه از یه چیزی استقبال کنن مثل مور و ملخ 2 روزه تو همه جا پر میشه! نمونه اش مقایسه تعداد مزدا 3 یا کمری یا حتی آزرا با ماکسیماس!)
ممنون از جوابتون........
حالا از نظر شتاب......و.....0 تا 100......
کدوم بهتره؟.......
BMW 530i:
6سیلندر وی شکل (2996ccm)
حداکثر قدرت(اسب بخار)= 272 /6700rpm
نسبت وزن به قدرت=kg/hp= 5.9
حداکثر سرعت= 250 km/h (محدود شده الکترونیکی)
0-100 = 6.3
میانگین مصرف سوخت: 7.7
Hyundai Genesis:
6 سیلندر وی شکل (3778cc)
حداکثر قدرت(اسب بخار)= 285/6200rpm
نسبت وزن به قدرت=kg/hp=6.7
حداکثر سرعت= 260km/h
0-100= 6.7
میانگین مصرف سوخت:9.5
که البته ب ام و مزیت هایی مثل بازار فروش بهتر ، کیفیت ساخت بهتر و احساس بهتر رانندگی رو داره
در حالی که هیوندای جنسیس بیشتر یک ماشین لوکس به حساب میاد.
armin_software
13-12-2009, 22:51
اول از همه بگم خدا آخر عاقبت این تاپیک و همه تاپیک های مشابه رو به خیر کنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
پست سعید تایید میشه! ضمن اینکه یکی دو نکته جا موند!
این دوستتون بودجه اشون چقدره؟ چون جنسیس صفر الان 83 تومنه اما 530 صفر مدل 2009 الان 130 تومنه(مدل xi یا دو دیفرانسیل 142 تومن!) پس خود بخود بودجه انتخاب رو مشخص میکنه! یه مورد دیگه هم اینه که ضمن اینکه به هیچوجه منکر امکانات وسوسه کننده و همچنین کیفیت ساخت عالی جنسیس نیستم! اما به نظرم هیوندای داره بزرگترین عامل موفقیتش رو که همون قیمت پایین در مقابل امکانات و ارزش بالاس رو نادیده میگیره! درسته که جنسیس امکاناتی در حد سری 5 ب ام دبلیو یا حتی سری 7 داره اما باید قبول کرد 80 میلیون واسه یه ماشین کره ای خیلی زیاده! ضمن اینکه با این پول گزینه های خیلی سرتری مثل 530 مدل 2005 و 6 /سری 3 فیس لیفت شده(2009)/ بنز کلاس C/لکسوس سری ES/IS/ و حتی بنز E کلاس و لکسوس GS کارکرده وسط میان!
من به شخصه هیچوقت یه پیچ چرخ آلمانی رو با 1000 تا ماشین کره ای عوض نمیکنم(میخواد هیوندای باشه میخواد رولزرویس باشه که تو کره تولید بشه!) مطمئنم نظر خیلی از مردم هم همینه! کما این که این مساله رو همین الان داریم به چشم میبینم! تعداد BMW سری 3 یا لکسوس ES خیلی بیشتر از جنسیسه!(کاری به این نداریم که کدومشون زودتر اومدن تو بازار ایران! چون تجربه نشون داده ملت ایران اگه از یه چیزی استقبال کنن مثل مور و ملخ 2 روزه تو همه جا پر میشه! نمونه اش مقایسه تعداد مزدا 3 یا کمری یا حتی آزرا با ماکسیماس!) __________________
تایید میشه!
مثلا الان ا اینکه هیوندای کوپه خیلی خوبه ولی می بینیم که بازار خرید و فروشش خوب نیست!
MoHaMaD ZaNd
14-12-2009, 14:00
من با 530 بيشتر موافقم !!! دليل محكمي هم ندارم . چون خوشم از 530 مياد گفتم !!!
منم میگم 530.....
کلا BMW یه کلاس خاصی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثیمت واسش مهم نیست.......تا 120-30 هم میده.........ولی خوب امکانات عالی و قیمت کم جنسیس چشمش گرفته......
کلا از بین :
530 مدل 2005 و 6 /سری 3 فیس لیفت شده(2009)/ بنز کلاس C/لکسوس سری ES/IS/ و حتی بنز E کلاس و لکسوس GS کارکرده وسط میان!
و جنسیس کدوم؟......
poria_mc
14-12-2009, 21:43
ثیمت واسش مهم نیست.......تا 120-30 هم میده.........ولی خوب امکانات عالی و قیمت کم جنسیس چشمش گرفته......
کلا از بین :
و جنسیس کدوم؟......
لکسوس GS460 که جدیدا داره وارد میشه!(اگه پیدا نکرد همون 430 هم عالیه!)
yassin_car
14-12-2009, 22:03
530 ذاتا" یک سدان لوکس و یک سدان اسپرت است.امّا جنسیس یک سدان لوکس شده و اسپرت شده است
که مهندسان هیوندای سعی کرده اند با خفه کردن خودرو از امکانات رفاهی غیر ضرور آن را یک سدان لوکس جابزنند
و همین کار باعث شده تا بخش زیادی از هزینه های خودرو صرف همین امکانات (چرندیات) شود و دیگر جایی برای
کیفت ساخت و جنس قطعات باقی نماند و از روی همین کیفیت ساخت پایین می توان نتیجه گرفت که محصولات
این شرکت بازار دست دوم بسیار بدی دارند.
برای نمونه سوناتای صفر 2009 , 43 تومان است.
امّا کسانی که در حال حاضر مالک مدل 2007 آن هستند اگر خودرویشان 30 تومان هم فروش رود باید کلای خود را هوا بیندازند.
در حالی که ماکسیما هم عمرش در شرایط مشابه 4 -5 تومان گران تر معامله میشوند.
اگر به دنبال ارزش در مقابل رقم پرداختی هستید بنزB200turbo را توصیه میکنم.اگر دلایلش را هم خواستید تشریح می کنم.
armin_software
14-12-2009, 22:21
در کل 530 بهتره
به نظر من جنسيس يه چيز ديگست !
سري جديد سري 5 ام اومد 530 ديگه قديمي شد ! :31:
poria_mc
15-12-2009, 14:29
530 ذاتا" یک سدان لوکس و یک سدان اسپرت است.امّا جنسیس یک سدان لوکس شده و اسپرت شده است
که مهندسان هیوندای سعی کرده اند با خفه کردن خودرو از امکانات رفاهی غیر ضرور آن را یک سدان لوکس جابزنند
و همین کار باعث شده تا بخش زیادی از هزینه های خودرو صرف همین امکانات (چرندیات) شود و دیگر جایی برای
کیفت ساخت و جنس قطعات باقی نماند و از روی همین کیفیت ساخت پایین می توان نتیجه گرفت که محصولات
این شرکت بازار دست دوم بسیار بدی دارند.
برای نمونه سوناتای صفر 2009 , 43 تومان است.
امّا کسانی که در حال حاضر مالک مدل 2007 آن هستند اگر خودرویشان 30 تومان هم فروش رود باید کلای خود را هوا بیندازند.
در حالی که ماکسیما هم عمرش در شرایط مشابه 4 -5 تومان گران تر معامله میشوند.
اگر به دنبال ارزش در مقابل رقم پرداختی هستید بنزB200turbo را توصیه میکنم.اگر دلایلش را هم خواستید تشریح می کنم.
از نوع نگارش پستتون معلومه که تا حالا سوار جنسیس نشدید و تجربه تون از محصولات هیوندای صرفا برمیگرده به محصولات دیگه اش! کیفیت ساخت تو جنسیس حرف اول رو میزنه!حتی اونهایی که هیچی از ماشین نمیدونن هم با یه بار نشستن تو این ماشین این موضوع رو سریعا متوجه میشن!
نکته دیگه ای که تو پستتون دیدم مساله بازار دست دوم بود! خودتون اشاره به بازار دست دوم بد ماشینها کردید اما یه سری مشکل داشت! مثلا سوناتا 2009 رو قیمت صفرش رو اعلام کردید اما واسه بازار دست دوم قیمت سوناتا 2007 رو ذکر کردید که تفاوت این ماشین ها خیلیه! نکته بعدی این که پیشنهادتون بنز B200 Turbo بود که همین الان صفرش داره 73 معامله میشه اما اونهایی که حتی 10 هزار تا کارکرد داشته باشن 50 تومن بیشتر خریدار نداره که میشه گفت یکی از بدترین بازار های فروش دست دوم رو داره!
armin_software
15-12-2009, 19:57
سري جديد سري 5 ام اومد 530 ديگه قديمي شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز اون قدر ها هم قدیمی نشده!
yassin_car
16-12-2009, 21:48
منظور از کیفیت ساخت دوام و عمر خودرو است به این مسئله با یک بار سوار شدن نمی توان پاسخ داد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کار هر بز(جنسیس) نیست خرمن کوفتن!:27:
armin_software
16-12-2009, 22:18
منظور از کیفیت ساخت دوام و عمر خودرو است به این مسئله با یک بار سوار شدن نمی توان پاسخ داد.
یعنی شما می گی کیفیت این خودرو جالب نیست؟!
rami_hemi
16-12-2009, 22:27
دوستان هر کس قصد کل کل داره خوماهشا توی پروفایل .
به نظر من این انتخاب شیددا سلیقه ای هستش
چون نمیشه به این راحتی یک مدل رو برتر شناخت
جنسیس یک تازه وارد نسبتا بی هویت از یک خودرو ساز کره ای که مشهور به ساخحت خودروهای نسبتا خوب در مقابل قیمت مناسب هستش اولین هدف این خودرو ساز رسیدن و شکست رقیبان ژاپنی خودش بوده ولی الان میبینیم به شاخ و شونه کشیدن به رقیبانی میپردازه که خیلی بالاتر قرار دارن .جنسیس صرفا برای رقابت با سری سدانهای لوکس متوسط آلمانی و دورگه های ژاپنی امریکایی به بازار اومده با تمام اوصاف و تمام امکانات رفاهی مهندسی معکوس شده از روی رقیبان ژرمن خودش باز هم طراحی اون شبیه نسلهای قبلی مرسدس اس کلاس هستش ظاهری معمولی ولی کمی تزئیناتش تو ذوق میزنه(این نظر کاملا شخصی هستش)داخل ماشین رو ندیدم و قصد ندارم تا مجبور نباشم ببینم ولی قیمت نسبتا مناسب در مقابل تجهیزات رفاهی زیاد اغوا کننده هستش ولی من هم نظرم اینه که این قدر پول دادن برای یک برند کره ای اصلا به نظر خوب نمیاد .
من میون این مدلها که گفته شد سری 3 و سری 5 بعد از اون مرسدس C کلاس و لکسوس سری IS , GS و حتی تویتا آریون رو نسبت به جنسیس ترجیح میدم .
yassin_car
16-12-2009, 23:17
یعنی شما می گی کیفیت این خودرو جالب نیست؟!
در مقایسه با دیگر خودرو های هم قیمتش.
دلایلش را هم چند پست بالاتر گفته ام.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.