مشاهده نسخه کامل
: اشکال در اتصال sql
roya_borhany
12-12-2009, 22:39
دو تا سوال داشتم:
1. چرا sql در سیستمم عمل connect رو انجام نمیده؟ از database name ایراد میگیره . یعنی میگه نمیتونه به سیستمم متصل بشه؟ چند بار هم نصب کردم اما نمیدونم مشکلش چیه
2. برای اتصال به sql در asp.net از چه کدهایی باید استفاده کنم؟ ممنون میشم کدهاش رو بنویسین. فقط در حد باز کردن پایگاه. ممنون
از Database name ایراد میگیره یا از Server name
اگر از Server name ایراد می گیره می تونی جای اون نقطه بذاری شاید درست عمل کنه چون نقطه به معنای Local Host
البته اگه چندین بار Sql serverver رو حذف وبعد نصب کنی ممکنه تو نصب های بعدی بعضی از فایل ها درست نصب نشند.
در مورد ارتباط با پایگاه داده SQL Server باید دید از پایگاه داده Sql Express استفاده میکنی یا پایگاه داده SQl Serverرو از بیرون اضافه میکنی و اینکه تو چه محیطی میخوای کار کنی با کد نویسی VB.net یاC#.net؟
roya_borhany
14-12-2009, 18:51
از Database name ایراد میگیره یا از Server name
اگر از Server name ایراد می گیره می تونی جای اون نقطه بذاری شاید درست عمل کنه چون نقطه به معنای Local Host
البته اگه چندین بار Sql serverver رو حذف وبعد نصب کنی ممکنه تو نصب های بعدی بعضی از فایل ها درست نصب نشند.
از server name . نقطه هم قبول نکرد. فکر میکنم همون چندبار نصب و حذف مشکل دارش کرده. حالا باید چی کار کنم؟ دوباره نصب کنم؟
در مورد ارتباط با پایگاه داده SQL Server باید دید از پایگاه داده Sql Express استفاده میکنی یا پایگاه داده SQl Serverرو از بیرون اضافه میکنی و اینکه تو چه محیطی میخوای کار کنی با کد نویسی VB.net یاC#.net؟
پایگاه از بیرون اضافه میشه و با زبان vb.net
ممنون
سلام
چون گفتید چند بار نصب و لغو نصب کرده اید به مسیر زیر مراجعه کنید ...
All Programs->Microsoft SQL Server2005/2008->Configuration Tools->SQL Server Configuration Manager
و ببینید چه سرویسهایی الآن نصب و فعال است.
نسخه Express را نصب کرده اید؟
بانک را Attach کرده اید؟
بد نیست نگاهی به دو تاپیک زیر بیاندازید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.