ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانيتورهاي استوديو خبر BBسي فارسي گير مياد ؟

0037
12-12-2009, 21:27
سلام

اگر برنامه نوبت شما رو ديده باشيد بعضي وقتها مانيتورهاي توي استوديو خبر رو هم نشون ميده كه پايه دارن !! بدجور به يه مانيتور تو اين مايه ها نياز دارم كه پايه داشته باشه و بشه در همه جهات سرشو چرخوند.در ضمن ميخوام كيفيت مناسبي هم داشته باشه!

ميخواستم سري P سامسونگ بگيرم ولي اونا فقط به ديوار نصب ميشن و نميشه صفحه مانيتور رو مثل CRT ها به سمت پايين ( مخصوصاً زمان ديدن فيلم) متمايل كرد.

پيشنهادات شما در ارائه راهكار مناسب :31: صميمانه پذيرفته ميشود:10:

powerfulman2008
12-12-2009, 22:06
سلام

اگر برنامه نوبت شما رو ديده باشيد بعضي وقتها مانيتورهاي توي استوديو خبر رو هم نشون ميده كه پايه دارن !! بدجور به يه مانيتور تو اين مايه ها نياز دارم كه پايه داشته باشه و بشه در همه جهات سرشو چرخوند.در ضمن ميخوام كيفيت مناسبي هم داشته باشه!

ميخواستم سري P سامسونگ بگيرم ولي اونا فقط به ديوار نصب ميشن و نميشه صفحه مانيتور رو مثل CRT ها به سمت پايين ( مخصوصاً زمان ديدن فيلم) متمايل كرد.

پيشنهادات شما در ارائه راهكار مناسب :31: صميمانه پذيرفته ميشود:10:

سلام
میشه کاربردتون و بودجتون رو بگید.

0037
13-12-2009, 10:52
كاربرد خونگي و بودجه 400-500

chista
13-12-2009, 23:29
دوست گرامی یک شرکت ایرانی به تازگی شروع به تولید پایه واسه LCD ها کرده و تا اونجایی که من دیدم کاربرد و جنس این پایه ها فوق العاده هست به لینک زیر یه سری بزن احتمال بسیار زیاد مشکلت حل میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبیه این عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوبیش اینه که شما تو انتخاب مونیتور محدودیت نداری چون این پایه ها به قابلیت سازگار شدن با همه ی برند ها رو دارن

0037
14-12-2009, 01:05
دوست گرامی یک شرکت ایرانی به تازگی شروع به تولید پایه واسه LCD ها کرده و تا اونجایی که من دیدم کاربرد و جنس این پایه ها فوق العاده هست به لینک زیر یه سری بزن احتمال بسیار زیاد مشکلت حل میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبیه این عکس

خوبیش اینه که شما تو انتخاب مونیتور محدودیت نداری چون این پایه ها به قابلیت سازگار شدن با همه ی برند ها رو دارن

خدا خيرت بده ، دقيقاً دنبال همچين چيزي بودم.
خيلي كارت درسته:10:

ساسان مهاجم
14-12-2009, 14:38

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشبیه این عکس

كاراييش خوبه ولي قيافش نه