ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال مهم درباره ی طریقه ی بک آپ گرفتن (بدون cPanel)

Cyanide Overkill
12-12-2009, 21:14
سلام ,
متاسفانه چند وقتی هست که دیگه به cPanel هاستم دسترسی ندارم , هاستم هنوز فعاله و من میتونم واردش بشم ( البته دامینم بسته شده ولی چون یه دونه Add On Domain بهش وصل بود هنوز میتونم وارد سایتم بشم اما وارد cPanel نمیتونم بشم چون به اون یکی دامینم وصل بود ) , از هاستم ناراضی هستم و قصد تعویض هاست رو دارم , حالا میخوام بک آپ بگیرم اما نمیتونم چون به cPanel دسترسی ندارم , اما چون سیستم مدیریت محتوای من Datalife هست خودش یه دونه File Manager داره که از طریق اون میتونم فایل از روی هاست دانلود کنم و روی هاست فایل آپلود کنم. همه ی فایل های توی هاست رو از طریق همین File Manager دیتالایف زیپ کردم و با خود دیتالایف یه بک آپ از MySql اما حالا که روی هاست جدید منتقل کردم درست کار نمیکنه.
لطفا بگین که من باید چی کار کنم ؟
آیا اسکریپت یا برنامه ای برای بک آپ هست ( که نیازی به ورود به cPanel نداشته باشه ) ؟
مرسی.

Cyanide Overkill
13-12-2009, 21:13
لطفا یکی کمک کنه ! خیلی مهمه و وقت زیادی هم ندارم , هر لحظه ممکنه تمام فایل ها پاک شه از روی هاست

tabriz-info
19-12-2009, 12:53
اگه بخواهید من میتونم براتون انتقال بدم رو سرورم آدرس دومین پارک شده رو بدید به نگاه بندازم بگم چیکارا میتونید بکنید