persian bird
12-12-2009, 19:44
با سلام خدمت همه دوستان و كامپيوتر شناسان.
من مي خواستم سيستم تقريبا حرفه اي با اين كانفيگ تهيه كنم،اما شنيدم كه مشكلاتي داره كه زود داغ ميكنه و كيبورد و تاچ پدش خيلي خوب نيست و .... با قيافش تقريبا مشكلي ندارم به عبارت ديگه اينقدر از خريدن جنس شيك و ظريف زخم خوردم كه جنساي خيلي خوشگل ديگه به چشمم نمياد.
متاسفانه هنوز فرصت نكردم اين كانفيگ رو بين برند هاي ديگه جستجو كنم . اگه از دوستان كسي هست كه به كانفيگ ها آشنايي داره برند هاي ديگه رو هم معرفي كنيد كه انتخاب هاي ديگه اي هم داشته باشم ( مخصوصاَ برند هايي كه امتحانشونو پيش شما پس دادن. از دل - ايسوس - اچ پي هم اگه ميشناسيد بگيد) :
Dell - Vostro 1320
CPU :2.53
fsb :1066
Cashe :6 mb
Ram : 4 G
LCD : 13.3"
VGA : Gf 9300
HDD : 320
Battery : 6 cell
weight : 1.8
قابليت هايي كه مد نظرمه :
1) محكم ومقاوم باشه - لپ تاپي كه خيلي حساس و ظريف باشه به كارم نمي ياد.
2) سبك و كاملاَ پرتابل باشه - دوست دارم بدون محدوديت همه جا ببرمش حالا چه با ماشين چه بدون اون.
3) بتونه خوب كار كنه و حسابي خر كار باشه - كه در اثر كار زياد مستهلك نشه ( با برق حدود 5 تا 8 ساعت و بدون برق بيشتر از 2.5 ساعت)
4) دكمه هاي كيبوردش راحت و نرم باشن.
5) كارم با كامپيوتر هم تلفيقيه از نرم افزارهاي كاربردي نيمه سنگين! ، فتوشاپ و برنامه نويسي Data base و Visual studio و گشتن تو اينترنت .
اين هم ليست حداقل هاي سخت افزاري :
قيمت زير 1 مليون .
CPU : بين 2.2 و 2.6 ( بالاتر نره چون نه به كارم مي ياد نه پولشو دارم !)
Cashe : كمتر از 3 مگابايت نباشه .
Ram : بين 2 تا 4
LCD : يا 13 يا 14 اينچ.
VGA :زياد كار گرافيكي برام مهم نيست، فقط ممكنه بخوام يكي دوتا برنامه گرافيكي باهم اجرا كنم ( فتوشاپ، كورل و ...) نمي دونم آيا اصلا محدوديت ايجاد ميكنه يا نه ؟ اما از جايي كه امكان ارتقاش نيست يه چيز معقول داشته باشه .
HDD : اين يكي 160 تاش هم براي يه عمرم بسه !
battery: عمر هر شارژش طولاني باشه . زودم خراب نشه .
وزنشم زير دوكيلو باشه . ديگه از 2.2 بالاتر نزنه.
حالا با اين مشخصات ، مي شناسي آيا؟
من مي خواستم سيستم تقريبا حرفه اي با اين كانفيگ تهيه كنم،اما شنيدم كه مشكلاتي داره كه زود داغ ميكنه و كيبورد و تاچ پدش خيلي خوب نيست و .... با قيافش تقريبا مشكلي ندارم به عبارت ديگه اينقدر از خريدن جنس شيك و ظريف زخم خوردم كه جنساي خيلي خوشگل ديگه به چشمم نمياد.
متاسفانه هنوز فرصت نكردم اين كانفيگ رو بين برند هاي ديگه جستجو كنم . اگه از دوستان كسي هست كه به كانفيگ ها آشنايي داره برند هاي ديگه رو هم معرفي كنيد كه انتخاب هاي ديگه اي هم داشته باشم ( مخصوصاَ برند هايي كه امتحانشونو پيش شما پس دادن. از دل - ايسوس - اچ پي هم اگه ميشناسيد بگيد) :
Dell - Vostro 1320
CPU :2.53
fsb :1066
Cashe :6 mb
Ram : 4 G
LCD : 13.3"
VGA : Gf 9300
HDD : 320
Battery : 6 cell
weight : 1.8
قابليت هايي كه مد نظرمه :
1) محكم ومقاوم باشه - لپ تاپي كه خيلي حساس و ظريف باشه به كارم نمي ياد.
2) سبك و كاملاَ پرتابل باشه - دوست دارم بدون محدوديت همه جا ببرمش حالا چه با ماشين چه بدون اون.
3) بتونه خوب كار كنه و حسابي خر كار باشه - كه در اثر كار زياد مستهلك نشه ( با برق حدود 5 تا 8 ساعت و بدون برق بيشتر از 2.5 ساعت)
4) دكمه هاي كيبوردش راحت و نرم باشن.
5) كارم با كامپيوتر هم تلفيقيه از نرم افزارهاي كاربردي نيمه سنگين! ، فتوشاپ و برنامه نويسي Data base و Visual studio و گشتن تو اينترنت .
اين هم ليست حداقل هاي سخت افزاري :
قيمت زير 1 مليون .
CPU : بين 2.2 و 2.6 ( بالاتر نره چون نه به كارم مي ياد نه پولشو دارم !)
Cashe : كمتر از 3 مگابايت نباشه .
Ram : بين 2 تا 4
LCD : يا 13 يا 14 اينچ.
VGA :زياد كار گرافيكي برام مهم نيست، فقط ممكنه بخوام يكي دوتا برنامه گرافيكي باهم اجرا كنم ( فتوشاپ، كورل و ...) نمي دونم آيا اصلا محدوديت ايجاد ميكنه يا نه ؟ اما از جايي كه امكان ارتقاش نيست يه چيز معقول داشته باشه .
HDD : اين يكي 160 تاش هم براي يه عمرم بسه !
battery: عمر هر شارژش طولاني باشه . زودم خراب نشه .
وزنشم زير دوكيلو باشه . ديگه از 2.2 بالاتر نزنه.
حالا با اين مشخصات ، مي شناسي آيا؟