ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : my office

ZOHAA
12-12-2009, 16:17
سلام دوستای خوفــــــــــــــــــــــ ـــم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به خاطر تشویق و تهدید دوستان دوباره کار گذاشتم
اینجا محل کار منه (گفتم جلوی چشمه لای کارام ساختمش!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم گذر رئیس و همکارام به اینجا نخوره!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز کامپیترا و صندلی و مبلا بقیش و خودم ساختم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونم پر اشکاله کمکم کنید بهترش کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ZOHAA
12-12-2009, 16:19
اینم میز خودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena
12-12-2009, 16:21
چرا اصلا دخترونه نیستش؟؟؟ :دی

ولی خیلی قشنگ میباشد :18:

hrgh2
12-12-2009, 16:44
افرین ضحی
خیلی عالی شده
فضا رو خوب ساختی
فقط کیفیت رندر و تکسچرها قدری پایینه

saaaraaa
12-12-2009, 16:51
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست جونکم نگفته بودی اینهمه پیشرفت داشتی...بابا...دوست دوست...بوس بوس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی عالی شده ضحی... آفرین...

ولی محل کار من خوجمل تر بودا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کامپولوترامون همش ال سی دی بود :-" الان دقیقا پز دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S@nti@go_s&k
12-12-2009, 16:54
قشنگ درست کردیااااااا

اون گوگل هم بکن پیسی باحال میشه :31:

ZOHAA
12-12-2009, 16:58
چرا اصلا دخترونه نیستش؟؟؟ :دی

ولی خیلی قشنگ میباشد :18:

پس تو هم هنوز بن نشدی؟؟؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده نشد میز صورتی سفارش بدم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از تعریفت دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

افرین ضحی
خیلی عالی شده
فضا رو خوب ساختی
فقط کیفیت رندر و تکسچرها قدری پایینه

مرسی از نظر و تشویقت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم همینجام بابت این رندرای بد کیفیت از همه عذر خواهی میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه دیگه فرصت رندر با کیفیت گرفتن نداشتم!!!همینم کلی طول کشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saaaraaa
12-12-2009, 17:27
ضحی...من الان به یه چیزی توجه کردم...تو که دست چپی نیستی که...دست راستی هستی...پس اون موست اونجا چیکار میکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رفته هواخوری؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hitman-Group
12-12-2009, 17:54
قشنگ شده افرین!

sourena
12-12-2009, 17:56
پس تو هم هنوز بن نشدی؟؟؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده نشد میز صورتی سفارش بدم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از تعریفت دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه....بن نشدم :دی

میز رو صورتی هم سفارش نمیدادی...دکوراسیون رو دخترونه میکردی خب :دی

ضحی...من الان به یه چیزی توجه کردم...تو که دست چپی نیستی که...دست راستی هستی...پس اون موست اونجا چیکار میکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رفته هواخوری؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک سری از موسهای بی سیم پا دارن و خودشون این طرف و اونطرف میرن :دی این موس از همون دسته موس ها هست!

Warden
12-12-2009, 18:27
نه خیلی خوبه !!

با وی ری دیگه اره ؟!
یادم باشه از این به بعد هی بهت بگم براچی کار نمیزنی :دی
راستی ........ یه کم اگه عشقت مدلسازیه به خودت سخت بگر و کار بزن حتما !!

عالیه عالی !!

G LADIATOR
12-12-2009, 19:24
خيلي خوبه....آفرين....ماشاالله :31:
كلا خوب شده....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دو تا مشكل داره به نظر من....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.نور ها رو طبق واقعيت نزاشتي...معمولا اگه مثل واقيش نور پردازي كني ريل تر ميشه..مخصوصا سايه ها...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.چرا با وي ري رندر كردي...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينجا استخدام شدم كه همه رو بكشم به سمت منتال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يا خودت با پاي خودت مياي به سمت منتال...يا..يا....
يا نمياي ديگه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
12-12-2009, 19:52
آفرین خیلی خوب ساختی
قشنگ شده
نور پردازی میتونه بهتر بشه
در کل آفرین خوب شده

hadi665
12-12-2009, 20:33
به به
چه مدلنگ خوبی
چه محل کاره دلبازی

چیکار میکنی اینجا ؟
شرکته ؟

آفرین
فقط رندرو میتونی بهتر کنی
تو اولین عکست زیاد خوب نیست اما تو عکسای بعدی رندر خیلی بهتر شده

موفق باشی

N O V A L I S
12-12-2009, 20:45
اوووووف.....!
تو که خیلی پیشرفته ای!

به جز کامپیوترا و صندلی و مبلا بقیش و خودم ساختم

یعنی خیلی چیزا!! اون کی برد، مانیتور، موس، لپ تاب ... مدلینگت خیلی خوبه که..
آفرین... نور پردازی و رند بهتر می تونه بشه...
آفرین، آفرین....

ALI3DMAXAMATOR
13-12-2009, 09:30
کارت درسسته.........دی...مدلینگ خوبه....این نور اگه نور واقعی محل کارته که ÷س باید با عینک افتابی بری سر کار.....بازم خسته نباشی.....فقط نور خوب نشده.....اگه نور رو ردیف کنی رو رندرتم خیلی تاثیر میذاره.......موفق باشی...بای

ZOHAA
13-12-2009, 09:56
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست جونکم نگفته بودی اینهمه پیشرفت داشتی...بابا...دوست دوست...بوس بوس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی عالی شده ضحی... آفرین...

ولی محل کار من خوجمل تر بودا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کامپولوترامون همش ال سی دی بود :-" الان دقیقا پز دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون عزیــــــــــــــــــــــ ـــزم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اینجوری که پز نمیدن دختر!!!!
محل کار و میسازن میزارن اینجا!!!!بعد از ال سی دی ها یه رندر گنده میگیرن!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قشنگ درست کردیااااااا

اون گوگل هم بکن پیسی باحال میشه :31:

مرسی که کارم و دیدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راس میگی ها جای p30 خالیه!!!

قشنگ شده افرین!

ZOHAA
13-12-2009, 10:10
نه خیلی خوبه !!

با وی ری دیگه اره ؟!
یادم باشه از این به بعد هی بهت بگم براچی کار نمیزنی :دی
راستی ........ یه کم اگه عشقت مدلسازیه به خودت سخت بگر و کار بزن حتما !!

عالیه عالی !!

آره؟!خوب شده؟!!
بهله با وی ری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی خودتی و کارات!!
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خيلي خوبه....آفرين....ماشاالله :31:
كلا خوب شده....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دو تا مشكل داره به نظر من....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.نور ها رو طبق واقعيت نزاشتي...معمولا اگه مثل واقيش نور پردازي كني ريل تر ميشه..مخصوصا سايه ها...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.چرا با وي ري رندر كردي...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينجا استخدام شدم كه همه رو بكشم به سمت منتال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يا خودت با پاي خودت مياي به سمت منتال...يا..يا....
يا نمياي ديگه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیشو مدیون آموزش ادیت پلی خودتم
اتفاقا من در مورد نورا خیلی مشکل داشتم،خیلی باید کار کنم و کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفرین خیلی خوب ساختی
قشنگ شده
نور پردازی میتونه بهتر بشه
در کل آفرین خوب شده

ممنون از نظر و تعریفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی مثلا من 3 ساعت مدل سازی میکنم،4 ساعت تلاش میکنم برای نور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]،1 ساعتم متریال میدم!!!!!
کلا با نورای کارم درگیرم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ZOHAA
13-12-2009, 10:21
به به
چه مدلنگ خوبی
چه محل کاره دلبازی

چیکار میکنی اینجا ؟
شرکته ؟

آفرین
فقط رندرو میتونی بهتر کنی
تو اولین عکست زیاد خوب نیست اما تو عکسای بعدی رندر خیلی بهتر شده

موفق باشی

ممنون مدیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره شرکته کارم همون 3d دیگه
تازشم اون پوسترای رو دیفالم خودم ساختم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوووووف.....!
تو که خیلی پیشرفته ای!

یعنی خیلی چیزا!! اون کی برد، مانیتور، موس، لپ تاب ... مدلینگت خیلی خوبه که..
آفرین... نور پردازی و رند بهتر می تونه بشه...
آفرین، آفرین....

حالا چرا اوووف!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که گفتی همه جزء کامپیوتره!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون خرت و پرتا و کمد و 3 تا میزارو اینا ساختم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این که میتونه بهتر باشه شکی نیست
مرسی از تشویقت دوست سبز من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارت درسسته.........دی...مدلینگ خوبه....این نور اگه نور واقعی محل کارته که ÷س باید با عینک افتابی بری سر کار.....بازم خسته نباشی.....فقط نور خوب نشده.....اگه نور رو ردیف کنی رو رندرتم خیلی تاثیر میذاره.......موفق باشی...بای

راس میگم به خدا!!!! انقد آفتاب می افته تو!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در مورد نورم بیشتر باید بجنبم می دونم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_wwe
13-12-2009, 12:53
سوتی شد ووو تکراریه

ehsan_wwe
13-12-2009, 12:57
متریالاش چی ساخت خودته ؟؟؟ اگه کار خودته که خیلی خفن شده
کار قوی ییی شده اما خاص نیست .... تو که قدتشو داری پس برو دست بزار رو یک فضا خاص که کسی کشفش نکرده .
کار معماری داخلی خیلی تکراریه ... اکثر هنر مندا برای نشون دادن قدرت هنرشون به سراغ معماری داخلی میرن
البته همه اینا جنبه پیش نهاد داشت :11:

در کل کار قشنگی شده :5:

با ارزوی ترکوندن ... :31: ehsan_wwe

najooli
13-12-2009, 13:11
خیلی خوبه . متریالاش جالب تره ولی اون بک گراند پشت پنجره خوب نیست ( ما که شرکتمون خوشکل نیست چیکار کنیم دوست جون) :eh:؟؟؟؟؟

ZOHAA
13-12-2009, 13:45
متریالاش چی ساخت خودته ؟؟؟ اگه کار خودته که خیلی خفن شده
کار قوی ییی شده اما خاص نیست .... تو که قدتشو داری پس برو دست بزار رو یک فضا خاص که کسی کشفش نکرده .
کار معماری داخلی خیلی تکراریه ... اکثر هنر مندا برای نشون دادن قدرت هنرشون به سراغ معماری داخلی میرن
البته همه اینا جنبه پیش نهاد داشت :11:

در کل کار قشنگی شده :5:

با ارزوی ترکوندن ... :31: ehsan_wwe

آره متریالاشم با خودمه، میخواستم دقیقا همچیش مثل اتاقم باشه مثلا برای کتاب روی میزم خود جلد کتابم و اسکن کردم!!!
چشم دفه دیگه مثلث برمودارو میسازم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیزم اونقدرام خوب نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خوبه . متریالاش جالب تره ولی اون بک گراند پشت پنجره خوب نیست ( ما که شرکتمون خوشکل نیست چیکار کنیم دوست جون) :eh:؟؟؟؟؟

راس میگی میتونستم آسمون قشنگتر بزارم،عوضش میکنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم اینه که کارات قشنگ باشه که هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

New Ray
13-12-2009, 18:22
همين جوري پيش بري چند وقته ديگه كل ايرانو ميسازي. خيلي خوف شده . رندرشم نسبتا عاليه ، محشره ، دوتاي پاييني رو ميگما :31: تقريبا 256 در صدش مدل آمادس ديگه نه ؟:27:

OM3D
14-12-2009, 01:14
سلام رفیق...
جداً نمیدونستم کارت کدومه...
امروز دیدمش...
دیگه شرمنده اگه دیر دیدم...:دی

mr_max
14-12-2009, 02:38
آفرین ، چه محیط کار خوبی :دی
خیلی خوب شده ولی نور و رندر نیاز به کار بیشتری داره
موفق باشی

ZOHAA
14-12-2009, 09:51
همين جوري پيش بري چند وقته ديگه كل ايرانو ميسازي. خيلي خوف شده . رندرشم نسبتا عاليه ، محشره ، دوتاي پاييني رو ميگما :31: تقريبا 256 در صدش مدل آمادس ديگه نه ؟:27:

ممنونم محشرم خودتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه کردی 253 درصدش آمادس!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام رفیق...
جداً نمیدونستم کارت کدومه...
امروز دیدمش...
دیگه شرمنده اگه دیر دیدم...:دی

مرسی که کارمو دیدی امید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقد از کارم اشکال گرفتی و تعریف کردی که من نمیدونم کودوم و جواب بدم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفرین ، چه محیط کار خوبی :دی
خیلی خوب شده ولی نور و رندر نیاز به کار بیشتری داره
موفق باشی

ممنونم مکس،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نور که می دونم خیلی جای کار داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت فقط کیفیت رندره؟!یا چیش؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

b3dnet
14-12-2009, 14:11
آفرین ضحی جان
خیلی عالیه...
رندر خیلی خوبه.

Borhan72
14-12-2009, 16:37
ايول ضحی.... :20:
خيلی باحال شدن.... :46:
فقط يه اشكال.... :21:
چرا موس هات سمت چپن؟؟؟؟ :18:

ZOHAA
14-12-2009, 16:55
آفرین ضحی جان
خیلی عالیه...
رندر خیلی خوبه.

ايول ضحی.... :20:
خيلی باحال شدن.... :46:
فقط يه اشكال.... :21:
چرا موس هات سمت چپن؟؟؟؟ :18:

نکته کنکوریشه دیگه!!!!اینو گذاشتم ضریب هوشی بچه ها رو بسنجم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجام تو و سارام خیلی باهوش بودید!!!!
ممنون از نظرت دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zenoos
14-12-2009, 17:10
خيلي خوب شده
رندرش هم خوب شده
حداقل از رندرهاي من با كيفيت تر شده.

OM3D
14-12-2009, 21:21
انقد از کارم اشکال گرفتی و تعریف کردی که من نمیدونم کودوم و جواب بدم!!!!

آخه ببین من تو این عرصه کاری نکردم....به نظر خودم نظر دادنم اسپمی بیش نیست...:دی

maxya
14-12-2009, 22:10
E... بلاخره تمومش کردی...
آفرین...
این کارات از قبلیا هم بهتر شده...پیشرفتت عالیه
همین طوری ادامه بده...منتظر کارهای بعدیت می مونم
موفق باشی

N O V A L I S
14-12-2009, 23:51
نکته کنکوریشه دیگه!!!!اینو گذاشتم ضریب هوشی بچه ها رو بسنجم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجام تو و سارام خیلی باهوش بودید!!!!
ممنون از نظرت دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به نظر من، حکایت از بهره ی هوشی کم تو داره! (: دی شوخی کردم بابا!)

ZOHAA
16-12-2009, 09:48
خيلي خوب شده
رندرش هم خوب شده
حداقل از رندرهاي من با كيفيت تر شده.

E... بلاخره تمومش کردی...
آفرین...
این کارات از قبلیا هم بهتر شده...پیشرفتت عالیه
همین طوری ادامه بده...منتظر کارهای بعدیت می مونم
موفق باشی

آره دیگه تمومش کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا بهتر شده؟!
چشم،بعدیا حتما بهتر خواهد بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون کارم و دیدی رفیخ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
17-12-2009, 08:07
ضحا عکساش واسه من ممیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HOMAYOON.F
17-12-2009, 10:02
ای بابا...
میگم چرا اینجا نظر ندادم...:rambo:
عکساش لود نمیشه!!:sad:
الان چندمین باره میام اما خبری نیست...:23:

HOMAYOON.F
17-12-2009, 11:13
آفرین... مرحبا... احسنت...:11:
کارت حرف نداره...
جدا اومدم که از کارت ایراد بگیرم و نقدش کنم، میبینم اصلا راه نداره... به مرحله ی استادی رسیدی...:46:
شما که این کارا رو میذارید، افرادی مث من از کاراشون ناامید میشن... نکن این کارو... کار بعدیتو واسه دل ما ضعیف بزن...:31:
واقعا خوشم اومد... اگه نورش ملایمتر باشه جای بحثی نمیمونه! و یه بکگراند بهتر...
موفقتر باشی...:40:

sarina_sh
17-12-2009, 12:13
به به چه جای خوشملی کار فوکولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنظرم کار قشنگی شده توی نورپردازی و رندر هم خیلی پیشرفت داشتی

موفق باشی ضحای گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]