مشاهده نسخه کامل
: خرید macbookpro از تهران
zamanphp
12-12-2009, 14:01
سلام
دوستان می خوام یه macbookpro از تهران بگیرم، کدام فروشنده در تهران مطمئن تره!
کسی خرید داشته؟
دوست عزيز شما تشريف ببريد مجتمع پاييتخت نمايندگي هاي متعددي هستند كه فروش اپل دارند ، درخواست آدرس و نشاني در فروم ممنوع است
با تشكر
H@mid-Vista
12-12-2009, 20:12
دوست عزيز خريد مك از روي جنبه كلاس خيلي اشتباهه
اولا سيستم عامل مك هرگز جاي ويندوز رو نميگيره
و همين كه قيمتش در كانفيگ برابر از سوني هم گرونتره
متاسفانه ساپورت خوبي روي مك در ايران نيست و كمتر كسي ازش سردرمياره
به خصوص يك قطعه داره به نام تي پي ام اگه مشكل دار بشه ديگه مك نمي توني نصب كني
zamanphp
16-12-2009, 09:22
به خصوص يك قطعه داره به نام تي پي ام اگه مشكل دار بشه ديگه مك نمي توني نصب كنيخیر دوست عزیز ، هدفم کلاس گذاشتن نیست. من به طور حرفه ای برنامه نویسی کار می کنم ، دیگه از ویندوز آشغال خسته شدم چند بار تا حالا کارم به خاطرش خوابیده.
من خودم اطلاعات زیادی مورد سیستم عامل مک و همچنین محصولات اپل دارم . واسه همین میخوام با خرید یه مک بوک پرو برای همیشه از ویندوز مهاجرت کنم.
دوست عزيز شما تشريف ببريد مجتمع پاييتخت نمايندگي هاي متعددي هستند كه فروش اپل دارند ، درخواست آدرس و نشاني در فروم ممنوع است
با تشكر
اپل چیزی بنام نمایندگی تو ایران نداره
خیر دوست عزیز ، هدفم کلاس گذاشتن نیست. من به طور حرفه ای برنامه نویسی کار می کنم ، دیگه از ویندوز آشغال خسته شدم چند بار تا حالا کارم به خاطرش خوابیده.
من خودم اطلاعات زیادی مورد سیستم عامل مک و همچنین محصولات اپل دارم . واسه همین میخوام با خرید یه مک بوک پرو برای همیشه از ویندوز مهاجرت کنم.
شما اگه برنامه نویس هستی و هدفت واقعا کلاس گذاشتن نیست برو رو لینوکس لرومی تداره پول زیاد برای مک بدی
H@mid-Vista
16-12-2009, 20:46
به خصوص يك قطعه داره به نام تي پي ام اگه مشكل دار بشه ديگه مك نمي توني نصب كني
شما اگه برنامه نویس هستی و هدفت واقعا کلاس گذاشتن نیست برو رو لینوکس لرومی تداره پول زیاد برای مک بدی
خیر دوست عزیز ، هدفم کلاس گذاشتن نیست. من به طور حرفه ای برنامه نویسی کار می کنم ، دیگه از ویندوز آشغال خسته شدم چند بار تا حالا کارم به خاطرش خوابیده.
اپل ایران نمایندگی نیمه رسمی اپل هست
اما اگه حرفه ای برنامه نویسی می كنی مطمئنا به ویندوز نیاز داری
البته روی مك هم می تونی ویندوز نصب كنی
با بوت كمپ می تونی
اما به نظر من مك نگیر
یك نوت بوك پی سی بگیر و روش مك كرك شده نصب كن اگه واسه برنامه نویسی آی فون و .. نیاز داری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.