مشاهده نسخه کامل
: lcd یا plasma یا led تا 1.400.000
4daneshjo
12-12-2009, 13:58
سلام به همه دوستان
میشه یک tv تا 1.400.000 معرفی کنید
خواسته های من
full hd
کیفیت بالا بدون نویز
میخوام باهاش فیلم های با رزولوشن 528*1280 دیگه فیلمی از این بالاتر ندارم (حالا به نظرتون full hd مناسب یا نه)
یک سوال هم برام پیش اومده
ورودی Sd چیه (همون انتن معمولیه؟)
و فرق یک 100hz با 80hz یا 60 hz چیه چقدر ممکنه توی تماشای فیلم اذیت کنه
اگه لینکی چیزی هست بدید که همه این ورودی ها رو توضیح داده باشه و مقایسه هم داشته باشه (hdmi . .....)
توان این g10 که 490 وات هست روی عمرش تاثیری نداره؟(کم نمیشه )
persiantoolsbaz
15-12-2009, 14:54
سلام به همه دوستان
میشه یک tv تا 1.400.000 معرفی کنید
خواسته های من
full hd
کیفیت بالا بدون نویز
میخوام باهاش فیلم های با رزولوشن 528*1280 دیگه فیلمی از این بالاتر ندارم (حالا به نظرتون full hd مناسب یا نه)
یک سوال هم برام پیش اومده
ورودی Sd چیه (همون انتن معمولیه؟)
و فرق یک 100hz با 80hz یا 60 hz چیه چقدر ممکنه توی تماشای فیلم اذیت کنه
اگه لینکی چیزی هست بدید که همه این ورودی ها رو توضیح داده باشه و مقایسه هم داشته باشه (hdmi . .....)
توان این g10 که 490 وات هست روی عمرش تاثیری نداره؟(کم نمیشه )
سلام دوست عزيز
در مورد Title سئوالت بايد بگم كه هر كودوم مصرفي دارد و ويژگي و معايبي.
فكر ميكنم معايب Plasma از همه بيشتره و خيلي هم شكيل نيست:
روشنايي تصوير به مراتب بيشتر (Brightness) ادعا ميشود روشنايي تصوير تلويزيون پلاسما حدود 500 cd/m2 است، اما كارشناسان در شرايط يكسان و قابل مقايسه با تلويزيون LCD، روشنايي مؤثر تصوير پلاسما را حدود 100 cd/m2برآورد مينمايد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به دليل ساختار فيزيكي پيكسلها در تلويزيون پلاسما، فواصل بين اين پيكسلها با چشم غير مسلح قابل تشخيص است. در صورتي كه فواصل بين پيكسلهاي LCD به سختي ديده ميشود و بنابراين در تلويزيون LCD، تصوير يكنواختتر ديده ميشود. _________
عدم انعكاس نور مزاحم محيط
بهدليل استفاده از فسفر در ساختار صفحه نمايش تلويزيون پلاسما، نورهاي محيطي و مزاحم مانند نور خورشيد و چراغهاي روشنايي اتاق از روي صفحه نمايش اين تلويزيونها منعكس شده و باعث ايجاد اختلال در ديد شما ميشود.
در تلويزيون LCD، تصوير از طريق عبور نور از فيلترهاي باريك تشكيل ميگردد. به همين دليل انعكاس منتفي شده و نور مزاحم محيط بركيفيت، وضوح تصوير و ديد شما تأثير منفي نخواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png
البته يه سري مونرد ديگه هم هست كه ميتوني در اين لينك ببيني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*Alucard*
15-12-2009, 17:32
فکر میکنم مادیران باید وبسایتش رو به روز کنه چون مطالب این سایت فکر میکنم مال دوران ژوراسیک و مربوط به نسل اول و دوم پلاسماها هست و البته جهت دار هم هست چون از مشکلات LCD در اون صحبتی نشده که خوب طبیعیه چون فقط LCD میسازه.
samira_googleOne
20-12-2009, 11:51
در هر حال الان بهنظر من عقل حكم ميكنهبا اين پيشرفتي كه LCD ها دارن ميكنن آدم LCD بگيره. چون پلاسما ديگه به اون صورت رو بورس نيست و به همين نسبت خدماتشم كمتر ميشه. البته كيفيت تصوير Plasma بيشتر از LCD است . ولي خوب lcd خيلي زيباتره عوضش.
استاد Alucard الان توضيح ميدن
در هر حال الان بهنظر من عقل حكم ميكنهبا اين پيشرفتي كه LCD ها دارن ميكنن آدم LCD بگيره. چون پلاسما ديگه به اون صورت رو بورس نيست و به همين نسبت خدماتشم كمتر ميشه. البته كيفيت تصوير Plasma بيشتر از LCD است . ولي خوب lcd خيلي زيباتره عوضش.
استاد Alucard الان توضيح ميدن
فكر نكنم نيازي به توضيح مدير محترم باشه چون اگه به تاپيكها و پستهاي مرتبط مراجعه كنين متوجه پيشرفت نسل جديد پلاسما پنل ها چه توسط پاناسونيك كه اسم پنل هاي جديدشو neopdp گذاشته و چه توسط كمپانيهاي ديگه ميشيد . اون توضيح در مورد پلاسماها كه شما از يه سايت عقب مونده نقل قول كرديد كاملا جهت دار تهيه شده و چون ماديران فقط ال سي دي ميسازه ( يا مونتاژ ميكنه ) طبيعيه كه اينجوري حرف بزنه .
4daneshjo
20-12-2009, 23:16
خوب اولا از همه ممنونم ولی من فقط مشاوره برای معرفی یک یا چند مدل مختلف میخوام فقط همین
تا اینجا من فقط g10 یا b690 رو انتخاب کردم
البته من یک سفر برام پیش اومده به جنوب کشور احتمالا از همون جا یکی از این دو مدل هرکدوم که گیرم بیاد میگیرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.