ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل کردن بدون هیچ نشانه ای

beckham7
12-12-2009, 12:28
سلام
سیستم یه دفعه قفل میکنه نه صفحه ابی میاد نه هیچ نشونه دیگه ای مثل همه مشکلای اینجوری دیگه بگیر نگیره بعضی وقتا بعد یه ساعت بعضی وقتا اصلا بعضی وقتا... از رم هارد و پاور نیست تست کردم

شکم میره به مادربورد و سی پی یو
نظر شما چیه
مادربورد mercuryسی پی یو2.4سلرون و رم 256 ddr گرافیک on
فن سی پی یو هم خوب کار میکنه

hamid357
12-12-2009, 14:12
cpu را چک کن امکان داره خمیر سیلیکون کم داشته باشه

beckham7
12-12-2009, 16:59
دوستان دیگه چه نظری دارن ممکنه از گرافیکم باشه
لعنتی این سیستمای قدیمی وقتی یه دردی پیدا می کنن دهنت سرویس میشه تا پیداش کنی

mavesta
13-12-2009, 15:27
ظاهرا مادر برد شما دیگه عمرش به سر اومده با این وجود اگر بتونید خازن های 3300 میکرو فاراد را عوض کنید شاید مشکلتون حل بشه. برای این کار به یه مقدار اطلاعات و ابزار نیاز دارید.

beckham7
13-12-2009, 17:09
والا ظاهر همه خازنها که سالم نشون میده!
چی بگم
گفتم تا درد این پیدا بشه...
دوستان دیگه هم نظر بدن بینم چه کنیم لطفا

beckham7
14-12-2009, 12:12
فک نکنم مشکل از خمیرو خازن باشه
کسی نیست که تجربه برخورد با این مشکلو داشته باشه؟؟؟

beckham7
16-12-2009, 18:04
اگه میدونستم اینجا اینجوریه اصلا تاپیک نمیزدم

Kianoosh
17-12-2009, 05:27
دوست عزیز اول دمای همه قطعات رو چک کنید بعد ویروس چک بشه و ویندوز عوض بشه اگه اینها جوابگو نبود پایداری قطعات تست بشه فعلا...

beckham7
17-12-2009, 09:12
دما خوبه ویروسم نداره ،مگه ویروسی هم هست که سیستم قفل کنه؟
پایداری قطعات چجوری چک کنم

Kianoosh
17-12-2009, 20:25
دما خوبه ویروسم نداره ،مگه ویروسی هم هست که سیستم قفل کنه؟
پایداری قطعات چجوری چک کنم

مطمئنی ویروس نداری!؟

100% بله این موراد اول دلایل نرم افزاری دارن

با OCCT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موقعی که هنگ می کنه کار خاصی می کنی یا سیستم بدون استفاده و لود هم روشن باشه بازم هنگ می کنه؟مورد دوم قطعا ویروس و یا مشکلات ویندوز هست...

beckham7
18-12-2009, 10:30
مطمئنی ویروس نداری!؟

100% بله این موراد اول دلایل نرم افزاری دارن

با OCCT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] erestroika_en%2Findex.php%3FDownload)

موقعی که هنگ می کنه کار خاصی می کنی یا سیستم بدون استفاده و لود هم روشن باشه بازم هنگ می کنه؟مورد دوم قطعا ویروس و یا مشکلات ویندوز هست...
مطمنم از ویروس نیست
گفتم مثل باقی مشکلات اینجوری که بخان اذیت کنن بگیر نگیره بعضی وقتا خوبه بعضی یعنی یکی دو ساعت خوب کارمیکنه بعضی وقتا هم بعد یک قفل میکنه و باید ریست کنی بعد ریست بازم فکرشو میکنم فک کنم یکبار بعد لوداولیه ویندور اونجایی که باید wellcome میداد هم قفل کرد فک میکنم سخت افزاری باسه و احتمالا از مادربورد

beckham7
18-12-2009, 19:19
برنامه occ هم چیزی دستگیرم نشد فقط cpu , ram چک کرد که بظاهر خوب بودن گرافیک و gpu رو ساپورت پاور رو اونجور که خودش پیام داد ساپورت نکرد

beckham7
20-12-2009, 09:44
کسی نیست بخ ما جواب بده

mjzaret
20-12-2009, 10:23
گفتید که هاردتون مشکلی نداره؟ درسته شاید شما با یه تست کردن ساده به این نتیجه رسیدید. من پیشنهاد می کنم که برای اطمینان بیشتر از یه هارد دیگه روی سیستم تون استفاده کنید.
مشکل دیگه می تونه از به هم نچسبیدن پایه های CPU با سوکت مادربورد باشه. یه بار CPU رو از جاش دربیار و سوکت مین رو با یه تینر 90 یا اسپری ناهید شستشو بدید. احتمالاً مشکلتون حل بشه.

beckham7
20-12-2009, 11:50
گفتید که هاردتون مشکلی نداره؟ درسته شاید شما با یه تست کردن ساده به این نتیجه رسیدید. من پیشنهاد می کنم که برای اطمینان بیشتر از یه هارد دیگه روی سیستم تون استفاده کنید.
مشکل دیگه می تونه از به هم نچسبیدن پایه های CPU با سوکت مادربورد باشه. یه بار CPU رو از جاش دربیار و سوکت مین رو با یه تینر 90 یا اسپری ناهید شستشو بدید. احتمالاً مشکلتون حل بشه.

مشکلات سیستم که ناشی از هارد باشه تا اونجایی که من میدونم همیشه مشخصه رو سیستم دوتا هاردم دارم گفتم مطمنم از هارد نیست چون هیچ نشونه ای از اینکه مشکل از هارد باشه نداره
مورد دوم که گفتید cpu سیستمم الان حداقل پنج ماه دستکاری نشده یعنی درش نیاوردم الان تو این دوهفته این مشکل پیش اومده یعنی میتونه از این باشه؟! امتحان می کنم چون تو این جور مشکلات عیبا بیشتروقتا راه حلی که اصلا فکرشو نمی کنی جواب میده

Lord_theOne
26-12-2009, 23:18
باید تمام قطعات را یکی یکی چک کنی
اینجور مشکلات بیشتر از رم و هارد است و بعدش ‍‍‍‍‍‍‍پاور
دمای CPU چنده؟