ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مینیمم و ماکزیمم میزان رزولوشن در مانیتورهای full hd

alpha007
11-12-2009, 22:17
سلام
حداقل و حداکثر مقدار رزولوشن در مانیتورهای full hd چقدره؟
مثلا از 600*800 شروع میشه یا .... ؟
من کارت گرافیکم 8600gt 1gig هستش.
با مانیتور N1750 سامسونگ بازیها رو روی رزولوشن معمولی خوب جواب میده ،ولی اینو متوجه نشدم که چرا همین رزولوشنها رو مانیتور full hd باعث کیفیت پایین میشه؟
من میخوام یه مانیتور 20 اینچ فول بخرم.لطفا راهنمایی کنید که بد جوری موندم توی دو راهی
چون باخودم میگم که اگه قراره یه مانیتور hd بگیرم حیفه .مانیتور که فقط واسه بازی نیست .واسه همین دنبال یه full hd هستم که جوابگوی فیلم علاوه بر بازی هم باشه.ولی باز دوستان میگن که توی full hd کیفیتت میاد پایین
من تو بازیها رزولوشن رو روی پیشفرض خود بازیها بازی میکنم .نه روی 1920*1080 و امثال اینا که دوستان میگن کیفیت افت میکنه!

منتظر راهنماییهاتون هستم

amirpcp30
11-12-2009, 22:24
به این رزولوشن یا بااتر میگن فول اچ دی.
1920*1080
چقدر می خواهید هزینه کنید؟

Yi Yi
12-12-2009, 02:50
مانیتورهای LCD تنها و فقط یک رزولویشن نیتیو دارند. یعنی تنها در یک رزولویشنه که کیفیت مناسبی ارائه می دهند. بازی ها رزولویشن پیش فرض به اون شکل که شما فکر می کنید ندارند. بلکه خودتون باید رزولویشن رو متناسب با رزولویشن مانیتورتون تنظیم کنید که فقط هم یک انتخاب دارید و اون هم رزولویشن نیتیوه.
با کارت گرافیک شما، اگه قصد بازی دارید، ابدا نباید سراغ یک مانتیور FUll HD برید.
راستی شما از فیلم های blue ray استفاده می کنید؟

alpha007
12-12-2009, 09:29
مانیتورهای LCD تنها و فقط یک رزولویشن نیتیو دارند. یعنی تنها در یک رزولویشنه که کیفیت مناسبی ارائه می دهند. بازی ها رزولویشن پیش فرض به اون شکل که شما فکر می کنید ندارند. بلکه خودتون باید رزولویشن رو متناسب با رزولویشن مانیتورتون تنظیم کنید که فقط هم یک انتخاب دارید و اون هم رزولویشن نیتیوه.
با کارت گرافیک شما، اگه قصد بازی دارید، ابدا نباید سراغ یک مانتیور FUll HD برید.
راستی شما از فیلم های blue ray استفاده می کنید؟

سلام
بله من از blu-ray dvd ها چه برای رایت و چه برای دیدن فیلمهاش استفاده میکنم
البته دی وی دی های خام بلوری تو بازار تهران قیمتش خیلی زیاده که من تو سفرهایی که ترکیه میرم با خودم میارم
2 تا سوال پیش اومد برام:
1.راستی این مانیتورهای full hd رزولوشن نیتیوه که میگید رو مگه نداره؟
2.این که میگید برای بازی کلا سراغ مانیتورهای full hd نرم برای چیه؟برای بازی نمیشه از full hd استفاده کرد؟ یا اینکه full hd ها فقط مناسب دیدن فیلمن؟
ممنون

alpha007
12-12-2009, 09:33
به این رزولوشن یا بااتر میگن فول اچ دی.
1920*1080
چقدر می خواهید هزینه کنید؟
سلام
من مانیتوری میخوام که tv tuner هم داشته باشه تا از دست این کارت تی وی های مزخرف هم که 100 جور مارک و باصطلاح گارانتی معتبر هم دارن ولی به هیچ دردی نمیخورن راحت بشم.

من تا 250 میتونم هزینه کنم
شنیدم قیمت LED های سامسونگ اومده پایین؛بنظرت مناسب میاد تهیه ش کنم؟اصلا مانیتوری که هم LED باشه هم tv tuner داشته باشه سامسونگ زده یا نه؟
ممنون

امير موسر
12-12-2009, 09:50
مانیتور FULLHD زمانی برای بازی مناسب هستن که کارت گرافیک قوی ای داشته باشی و کارت شما از اون دسته از کارتا نیست !