مشاهده نسخه کامل
: کمک:هیچ کدوم از فایلهام اجرا نمیشه
با سلام
الان من یه برنامه اجرا کردم که نمیدونم چی بود فقط خواستم امتحانش کنم و بعد از چند دقیقه که رفتم روی فولدر فیلمهام با تعجب دیدم که هیچ کدومشون اجرا نمیشن بقیه فایلهام هم همینجوریه در ضمن آخر همه اونا پسوند vcrypt وجود داره تو رو خدا یه نفر کمک کنه.
picher_s
12-12-2009, 10:10
سلام
خوش اومدی
Start->AllPRograms->Accessories->System Tools->System Restore
SYSTEM Restore استفاده کن.
موفق باشید.
سلام
خوش اومدی
Start->AllPRograms->Accessories->System Tools->System Restore
SYSTEM Restore استفاده کن.
موفق باشید.
با سلام
این کارو دیشب انجام دادم و فایدهای نداشت در ضمن مشکلم حل شد سیستم من آلوده به تروجان vicrypt بود یه مقاله درباره این تروجان پیدا کردم که شاید به درد بخوره که در پست بعد قرار میدم.با تشکر
شركت امنيتي Symantec
درباره يك تروجان جديد كه فايلهاي كامپيوتر قرباني را رمز گذاري مي*نمايد، ولي بر خلاف ساير نرم افزارهايي از اين دست، هيچ پيغامي مبني بر لزوم پرداخت پول براي باز كردن فايلها به كاربر نمايش نمي*دهد، هشدار داد.
در عوض، يك جستجو در وب درباره اين تروجان، فرد جستجو كننده را به پيشنهاد يك شركت راهنمايي مي*كند كه در آن راهي براي پاك كردن اين بدافزار ارائه شده است. اين شركت، محصول مورد نظر براي پاك كردن اين بدافزار را قبلا به صورت پولي عرضه مي*كرد، اما اكنون به صورت رايگان اين محصول را ارائه مي*دهد.
به گفته وب سايت شركت Symantec، تروجان Ramvicrype با استفاده از الگوريتم RC4 فايلها را روي سيستمهاي ويندوز 98، 95، XP، Me، Vista، NT، Server 2003 و 2000 رمزگذاري مي*كند.
يكي از محققان Symantec در وبلاگ خود نوشته است كه كامپيوترهايي كه فايلهايي با پسوند .vicrypt دارند آلوده شده اند.
جستجوي عبارت «vicrypt help» در وب، كاربر را به شركتي با نام «Exquisys Software Technology Ltd» راهنمايي مي*كند كه محصولي با نام Antivicrypt را عرضه مي*نمايد. بنا بر ادعاي اين شركت، اين محصول فايلهايي را كه خراب شده اند، ترميم كرده و باز مي*گرداند. بر اساس گزارش Symantec،
اين شركت تا پيش از اين براي اين محصول پول دريافت مي*كرد. اما ظاهرا اكنون ابزار خود را بصورت رايگان در اختيار كاربران قرار مي*دهد.
همزمان شركت /span>Symantec نيز ابزاري رايگان براي رمزگشايي فايلهاي رمز شده عرضه كرد.
البته اين احتمال وجود دارد كه كامپيوتر آسيب ديده به اينترنت دسترسي نداشته باشد و نتواند دنبال ابزاري براي رفع اين مشكل بگردد. به گفته Symantec، اگر فايلي در فولدر system ويندوز اخيرا باز شده باشد، در اينصورت تمامي فايلهاي اين فولدر رمزگذاري شده و كاربر قادر نخواهد بود به اينترنت دسترسي پيدا كند.
زمانيكه اين تروجان اجرا مي*شود، به دنبال فايلها در MyDocuments، Desktop، و Application Data\Identities ,گشته و نام آنها را با يك پسوند vicrypt. ,تغيير مي*دهد. سپس به دنبال لينكهايي در فولدر Recent ,گشته و نام تمامي فايلهاي موجود در تمامي فولدرهايي كه از فولدر به آنها لينك وجود دارد را نيز تغيير داده و آنها را رمزگذاري مي*كند. سپس اين پيغام هشدار به كاربر نمايش داده مي شود: «Vicrypt error! Please
Restart Windows».
اینم لینک دانلود برنامه trojan remover vicrypt از شرکت symantec
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.