ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلافه شددددددم .... لیست غذاهای رستوران ---- کممممممممک

omg77
11-12-2009, 20:12
به نام خدا
fayyaz عزیز و دوستای خوبم سلام

من در برنامم که مربوط به تالار و رستوران هست و با دلفی و اکسس و adoquery درست کردم می خوام یه لیست از checkbox ها داشته باشم که هرکدوم مربوط به یه غذا باشه و وقتی مثلا ً داریم سفارش یه مشتری رو ثبت می کنیم ، غذاها و سالادهای انتخابی مشتری رو با checkbox ها علامت بزنیم و با زدن دکمه ، سفارش مشتری توی یک فیلد به نام سفارش ذخیره بشه .
یعنی به ازای هر checkbox یک کلمه که نام غذاست در فیلد سفارش ذخیره بشه .

مثلا اگه جوجه و سالاد فصل انتخاب شده بود ، با زدن دکمه ، توی فیلد سفارش داشته باشیم : جوجه – سالاد فصل .
دو جدول داریم یکی به اسم moshtarian و دیگری به اسم sefaresh که هر دو یک فیلد cod دارن که مشترکه . فیلد sefaresh هم در همون جدول سفارشه .
واقعا ً خسته شدم . هرکاری می کنم خطا و پیغام میده کلافم کرده . اینم کدهایی که نوشتم ولی خطا میده :

if checkbox1.cheked then
begin

adoquery1.Append;

adoquery1.FieldValues['sefaresh.cod']:=adoquery2.FieldValues['cod'];

adoquery1.FieldByName('sefaresh').Text:=adoquery1. FieldByName('sefaresh').Text+'-';برنج'+

adoquery1.Post;

adoquery1.Close;

adoquery1.Open;
end;

راستش خودم که کلافه ام ... اگه جواب نگیرم مجبورم ببرمش بیرون درستش کنن . وای حتما ً کلی هم پول می گیرن . کمکم کنید

مرد مباح
11-12-2009, 22:31
1. دوست عزیز لطفا پستتون رو اصلاح کنید و کدها رو در تگ Code قرار بدین.
2. چه حطایی میده؟

omg77
12-12-2009, 00:40
اصلا ً این کد درست هست یا نه ؟؟؟

مرد مباح
12-12-2009, 16:55
OMG عزیز. اگه ÷ستت رو توی تگ Code بزاری میشه درست برسیش کرد. من خودم کدهایی که توی تگ نباشن رو نمیخونم و فکر کنم خیلی از دوستانمون هم همینطور باشن.

zidane
12-12-2009, 22:09
اولا اسم تيبلت رو با اسم فيلدت مثل هم نزار. دوما معمولا اينجوري با ADOQuery کار مي کنن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید