مشاهده نسخه کامل
: تبدیل mdf به mdb
Armagedon
10-12-2009, 17:15
سلام دوستان.
یه سوال.کسی میدونه چجوری میشه بانک sql یعنی mdf+ldf رو به بانک اکسس تبدیل کرد(و برعکس)؟
البته فکر میکنم بهتر بود تو قسمت درخواست نرم افزار دنبال برنامش میگشتم ولی چون شما آشناترین اینجا تاپیک دادم.
ممنون از کمکتون(میدونم کمکم می کنین:31:)
MasterData
10-12-2009, 20:09
شما چرا از امكانات Export اسكيوال استفاده نميكني؟؟
اصلا احتياجي به نرم افزار نيست
Armagedon
10-12-2009, 20:25
سلام.
رو سیستمم sql server enterprize 2005 نصبه ولی نمیدونم چجوری نصب شده که هیچ امکاناتی حتی در مورد مشاهده اطلاعات بانک بهم نمیده.جایی هم واسه اکسپورت نداره.یه جورایی فقط سرورش نصبه یعنی با برنامه هایی که بتونن query انجام بدن باید به اطلاعات بانکم دسترسی داشته باشم. ولی چون من دسترسی به جدولای بانکو لازم دارم، این درخواستو کردم.
خوب شاید بانکتون attach نشده اول بانکتون رو attach کنید بعد روی اون کلیک راست و گزینه all tasck و export و انتخاب سرور و انتخاب فایل اکسس مورد نظر ودر نهایت انتخاب جداول
MasterData
12-12-2009, 21:55
سلام.
رو سیستمم sql server enterprize 2005 نصبه ولی نمیدونم چجوری نصب شده که هیچ امکاناتی حتی در مورد مشاهده اطلاعات بانک بهم نمیده.جایی هم واسه اکسپورت نداره.یه جورایی فقط سرورش نصبه یعنی با برنامه هایی که بتونن query انجام بدن باید به اطلاعات بانکم دسترسی داشته باشم. ولی چون من دسترسی به جدولای بانکو لازم دارم، این درخواستو کردم.
احتما رو ویندوز ایکس پی این نسخه رو نصب کردین که فقط موتور دیتابیس نصب میشه
نسخه standard یا developer رو نصب کنید
Armagedon
13-12-2009, 00:50
سلام.آره ویندوزم ایکس پیه. تقریبا بجز موتوv دیگi هیچیش نصب نشده. رو 2000 ادونس سرور هم نصب نشد.رو 2000 دیتا سنتر نصب میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.