مشاهده نسخه کامل
: مشكل عجيب در ثبت نام كنكور 89 (تو رو خدا كمك كنين)
reza-atom
10-12-2009, 16:17
سلام من همه ي مراحل ثبت نام رو انجام دادم (كامل و هيچ مشكلي نداشت ) اما وقتي زدم تاييد نهايي با پيغام زير مواجه شدم حالا كسي ميتونه كمك كنه چه خاكي بايد تو سر بريزم ؟؟؟
به دليل بروز يکي از مشکلات زير امکان ادامه عمليات وجود ندارد
تعداد مراجعه کنندگان زياد مي باشد
پس از چند دقيقه مجددا نسبت به ارسال فرم اقدام نماييد
امکان اتصال به پايگاه داده وجود ندارد
پس از چند دقيقه مجددا نسبت به ارسال فرم اقدام نماييد
حالا منظور از ارسال فرم چيه ؟ من كه نميتونم دوباره برگردم با جايي هم كه نميشه ارتباط برقرار كرد ! هيچ دكمه اي هم رو صفحه نيست ! چي كار كنم ؟؟؟
attractive_girl
10-12-2009, 16:31
یادش بخیر
پارسال هم همین مشکل رو داشت برای ثبت نام ، من خودم راحت ثبت نام کردم ولی برای دوستم سه 20- 30 باری ارور داد .
اینجور پیغام ها به دلیل حجم زیاد کاربراییه که میخوان ثبت نام کنن.
حالا منظور از ارسال فرم چيه ؟ من كه نميتونم دوباره برگردم با جايي هم كه نميشه ارتباط برقرار كرد ! هيچ دكمه اي هم رو صفحه نيست ! چي كار كنم ؟؟؟
یعنی همه ی مراحل رو دوباره باید از اول انجام بدی که بهتره بذاری به موقع خلوت بری ، معمولا صبح ها 4-5-6 صبح بهتره بری ، مثلا قبل اینکه بری مدرسه ثبت نام کن که سایت خلوت باشه و مشکلی نداشته باشی!
برای انتخاب رشته هم همین مشکل پیش میاد بعدا که دیگه اونجا پدرت درومده اگه ارور بده ، 100 تا کد رو هر دفعه که ارور بده باید وارد کنی که واقعا خسته کننده است و احتمال خطاش بالاس که رشته هات جابه جا بشن!
پس از همون ساعات اولیه برای ثبت نام اقدام کنین که به مشکل بر نخورین و بعد از اون هم، اول صبح زمان مناسبیه!
موفق باشین :46:
reza-atom
10-12-2009, 17:15
یادش بخیر
پارسال هم همین مشکل رو داشت برای ثبت نام ، من خودم راحت ثبت نام کردم ولی برای دوستم سه 20- 30 باری ارور داد .
اینجور پیغام ها به دلیل حجم زیاد کاربراییه که میخوان ثبت نام کنن.
یعنی همه ی مراحل رو دوباره باید از اول انجام بدی که بهتره بذاری به موقع خلوت بری ، معمولا صبح ها 4-5-6 صبح بهتره بری ، مثلا قبل اینکه بری مدرسه ثبت نام کن که سایت خلوت باشه و مشکلی نداشته باشی!
برای انتخاب رشته هم همین مشکل پیش میاد بعدا که دیگه اونجا پدرت درومده اگه ارور بده ، 100 تا کد رو هر دفعه که ارور بده باید وارد کنی که واقعا خسته کننده است و احتمال خطاش بالاس که رشته هات جابه جا بشن!
پس از همون ساعات اولیه برای ثبت نام اقدام کنین که به مشکل بر نخورین و بعد از اون هم، اول صبح زمان مناسبیه!
موفق باشین :46:
ممنون از راهنمايي هاتون :40:
ولي تو دفترچه كه نوشته اگه يه بار اطلاعات رو وارد كردي كارتتون مي سوزه ! يعني مشكلي نداره از اين صفحه خارج شم و دوباره همون شماره كاربري و رمز و اطلاعات رو بدم ؟ يه وقت بيچاره نشم :19: به عنوان متخلف و از اينجور چيزا بگن نميتوني ثبت نام كني:31: ...
عجب بدشانسي هستم !!!
آخه اينا كه فكر اينجاهاشو نكردن چرا ثبت نام رو اينترنتي مي كنن؟؟؟؟
اي خدا !:19: كلي وقتم هدر رفت بخاطر ثبت نام لعنتي! لعنت به سازمان سنجش:2:
Senator_Offline
10-12-2009, 18:40
نه نمیسوزه واسم منم این مشکل پیش اومد تا زمانی که کد رهگیری نده کارتت نمیسوزه.
میگم
مرورگر رو عوض کن اگر فایرفاکسی برو ie
منم سوالم رو اینجا بپرسم جواب بدید خوب میشه
من میخوام هم تجربی کنکور بدم هم هنر باید چند تا از این کارت های اعتباری بخرم؟
farzaneh*f
10-12-2009, 19:21
آقا عجب مكافاتي بوده اين ثبت نام كنكور...من هنوز كارت اعتباريم نتونستم تهيه كنم :41:... امروز رفتم از سايتش بخرم (هر چند اصلا به اين روش اطمينان ندارم و پستو ترجيح مي دادم) ولي همون اول كاري مي گه شماره تلفني كه وارد كردي صحيح نيست ...من همون طوري كه اونجا نوشته كد رو با يه خط تيره از شماره تلفن جدا مي كنم ولي.........
reza-atom
10-12-2009, 20:15
آقا عجب مكافاتي بوده اين ثبت نام كنكور...من هنوز كارت اعتباريم نتونستم تهيه كنم :41:... امروز رفتم از سايتش بخرم (هر چند اصلا به اين روش اطمينان ندارم و پستو ترجيح مي دادم) ولي همون اول كاري مي گه شماره تلفني كه وارد كردي صحيح نيست ...من همون طوري كه اونجا نوشته كد رو با يه خط تيره از شماره تلفن جدا مي كنم ولي.........
آره خيلي دلم از اين سازمان سنجش پره:47: :13:كلي روي عكس معطل شدم آخر هم يه عكس بي كيفيت فرستادم ميترسم به فنا برم !:34:
منم سوالم رو اینجا بپرسم جواب بدید خوب میشه
من میخوام هم تجربی کنکور بدم هم هنر باید چند تا از این کارت های اعتباری بخرم؟
یکی جواب بده خوب میشه
یکی جواب بده خوب میشه
خب معلومه 2 تا باید بگیری!
راستی چی خوب میشه؟! : دی
P-R-I-N-C-E
10-12-2009, 22:50
حاجی این دفترچه که برای کاردانش و فنی حرفی نیست؟
نه داداش فكر نكنم:10:
mohammadi4net
11-12-2009, 04:24
این دفترچه فقط برای رشته نظریه فکر کنم برای فنی و حرفه ای ها بعد عید یا قبل عید میاد این حول و حوش
piremard
14-12-2009, 07:09
سلام
من برای شرکت در دو گزینه ی پیام نور و غیر انتفاعی باید دوبار 3 هزار تومان بریزم بحساب یا یکیش کافیه . سایتشونم در مرحله اول ثبت نام بالا نمی آد و مشکل داره !
davidjoker
14-12-2009, 09:29
من برای شرکت در دو گزینه ی پیام نور و غیر انتفاعی باید دوبار 3 هزار تومان بریزم بحساب یا یکیش کافیه .
یکیش کافیه
بچه ها منم گیر کردن در بند 42 !!!
دریافت کد 14 رقمی جهت رهگیری !!!
هرچی کد میدم میگه اشتباها ، چی کار کنم ؟ جدیدم میگیرم بازم فرقی نمیکنه !!!
davidjoker
14-12-2009, 12:21
مشکل من هم حل شد !!!
از همکاریتون ممنون :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.