ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره کتاب ++C آقای جعفرنژاد قومی

NaKhoda BiBaK
10-12-2009, 13:07
سلام دوستان !!
میگم من کتاب دیتل دیتل ( چگونه با ++C برنامه بنویسیم ) رو گرفتم !!!
توی اون زبان ++C درس داده و حرفی از گرافیکی بودن اون توی Visiual ++C نزده !!!
خواستم ببینم کتاب آقای قومی نژاد هم زبان صلی ++C ( بدون رابط گرافیکی ) رو آموزش داده یا Visual ++C رو آموزش داده ؟؟؟
اگر اونم ++C اصلی رو آموزش داده میشه کتابی که ++VC رو آموزش داده باشه بهم معرفی کنید ؟؟
یک کتابی باشه که کد ها و کلمه های اصلی مثل ( if - then - else - print - input ) و ... که در vb کاربرد دارند رو واسه ++C نوشته باشه و بشه مثل VB یادش گرفت !!!
مرسی

A100000000000000A
10-12-2009, 13:44
آقای جعفر نژاد قومی کتای در مورد C++ دارن
شما الان این کتاب رو میخواین؟

kiyarash1001
10-12-2009, 14:09
سلام دوستان !!
میگم من کتاب دیتل دیتل ( چگونه با ++C برنامه بنویسیم ) رو گرفتم !!!
توی اون زبان ++C درس داده و حرفی از گرافیکی بودن اون توی Visiual ++C نزده !!!
خواستم ببینم کتاب آقای قومی نژاد هم زبان صلی ++C ( بدون رابط گرافیکی ) رو آموزش داده یا Visual ++C رو آموزش داده ؟؟؟
اگر اونم ++C اصلی رو آموزش داده میشه کتابی که ++VC رو آموزش داده باشه بهم معرفی کنید ؟؟
یک کتابی باشه که کد ها و کلمه های اصلی مثل ( if - then - else - print - input ) و ... که در vb کاربرد دارند رو واسه ++C نوشته باشه و بشه مثل VB یادش گرفت !!!
مرسی

سلام دوست عزیز تمام توابع مد نظر شما در کتاب C++ اقای قمی هست البته با یه سرچ کوچیک می تونی کتابای زیادی در مورد C++ پیدا کنی.

Diego
10-12-2009, 14:20
آقای جعفر نژاد قومی کتای در مورد C++ دارن
شما الان این کتاب رو میخواین؟

ایشون کتاب در مورد ++visual c میخوان.

NaKhoda BiBaK
10-12-2009, 16:27
پس کتاب جعفرنژاد قومی هم درباره C++ هست نه ++VC ؟؟؟ !!!
میشه بگید برنامه اصلی ++C اسمش چیه ؟؟؟ همین که رابط گرافیکی نداره !! اخه من هر چی گشتم همه گفتن باید Visual Studio رو ببری که ++C هم توش هست !! اما انگار ++C با ++VC فرق داره !

p d
10-12-2009, 16:30
شما بايد كتاب برنامه نويسي به زبان c++ رو تهيه كنيد. ولي
كتاب ديتل هم كتاب خوبي هست از كناب قومي چيزي كم نداره , در واقع از بس توضيح داده كه...
در كل كتاب كاملي هست , شما نيازي نيست كتاب قومي رو هم تهيه كنيد.

Diego
10-12-2009, 17:29
پس کتاب جعفرنژاد قومی هم درباره C++ هست نه ++VC ؟؟؟ !!!
میشه بگید برنامه اصلی ++C اسمش چیه ؟؟؟ همین که رابط گرافیکی نداره !! اخه من هر چی گشتم همه گفتن باید Visual Studio رو ببری که ++C هم توش هست !! اما انگار ++C با ++VC فرق داره !
borland c++ 3.0 تا ورژن 5 برای برنامه نویسی غیر گرافیکی و تحت داس هستش.

snowsyamak
11-12-2009, 07:06
VB کجا ++C کجا !!! :31:
++C خیلی کاملتر و سختر از VB هستش :5: