مشاهده نسخه کامل
: اتصال ارگ به کامپیوتر
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میشه از ارگ به کامپیوتر آهنگها رو منتقل کرد ؟؟؟
شاید برای این کار راه های مختلفی وجود داشته باشه ولی مهم راه اصلی و حرفه ای اون هست که بدون افت کیفیت و یا تغییری در ساختار ملودی به تونه این کار رو انجام بده ؟
دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون میشم راهنمایی کنند.
ChaoticHead
10-12-2009, 00:15
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میشه از ارگ به کامپیوتر آهنگها رو منتقل کرد ؟؟؟
شاید برای این کار راه های مختلفی وجود داشته باشه ولی مهم راه اصلی و حرفه ای اون هست که بدون افت کیفیت و یا تغییری در ساختار ملودی به تونه این کار رو انجام بده ؟
دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون میشم راهنمایی کنند.
ارگتون مدلش چیه؟
سلام ارگ من A1000 هستش
ارگ یکی از دوستان هم p80 هستش اگه ممکنه اون رو هم توضیح بدین ممنون
ChaoticHead
11-12-2009, 08:43
اگه ارگتون خروجی midi داره، وصلش می کنین به ورودی کارت صدا، با یه برنامه مثل new endo آهنگتونو بصورت midi ذخیره می کنین.
آگه ارگتون پورت فلش یا فلاپی داره، می تونین آهنگ را روش بصورت midi ذخیره کنین و sample هاش را هم ذخیره کنین و بیارین توی نرم افزار موردنطرتون روی کامپیوتر.
سلام دوست من
ارگ من پورت فلاپی داره ولی نمیخوام با فلاپی آهنگ رو منتقل کنم چون کیفیتش خیلی میاد پایین!
یعنی فقط آهنها باید به صورت midi وارد بشن؟؟(midi خیلی کیفیتش تو کامپیوتر پایینه)
اگه راه بهتری هم هست معرفی کنید
ممنون.
ChaoticHead
11-12-2009, 13:21
سلام دوست من
ارگ من پورت فلاپی داره ولی نمیخوام با فلاپی آهنگ رو منتقل کنم چون کیفیتش خیلی میاد پایین!
یعنی فقط آهنها باید به صورت midi وارد بشن؟؟(midi خیلی کیفیتش تو کامپیوتر پایینه)
اگه راه بهتری هم هست معرفی کنید
ممنون.
آقا برای midi کیفیت معنی نداره که:25:
فرمت midi ساختار آهنگ شما را منتقل می کنه (که مهمترین چیزه) و بهترین شیوه حرفه ای انجام کار همینه.. شما این ساختار را می بری توی کامپیوتر با یه برنامه آهنگسازی مثل new endo باز می کنی، بعد صدای هر سازی را که دوست داشتی (که بهش می گن sample ) می زاری روی اون آهنگ midi (که می تونه sample صدای یه ارگ خیلی خفن تر هم باشه) اگه دقیقا صدای ارگ خودتو بخوای از sample های ارگ خودت استفاده می کنی (که اونها را هم احتمالا می تونی روی فلاپی ذخیره بکنی بیاری روی کامپیوتر)
سلام دوست من
ببخشید دیر جواب دادم من با این برنامه ای که شما فرمودید(new endo ) آشنایی ندارم
آیا با برنامه ادوب آودیشن هم میشه این کارو کرد ؟؟؟
ChaoticHead
14-12-2009, 22:02
سلام دوست من
ببخشید دیر جواب دادم من با این برنامه ای که شما فرمودید(new endo ) آشنایی ندارم
آیا با برنامه ادوب آودیشن هم میشه این کارو کرد ؟؟؟
من با آودیشن کار نکردم، ولی به حتمال زیاد می شه. احتمالا باید دنبال گزینه import midi بگردین. sample ها هم معمولا بصورت پلاگین های جدا هستن.
من با آودیشن کار نکردم، ولی به حتمال زیاد می شه. احتمالا باید دنبال گزینه import midi بگردین. sample ها هم معمولا بصورت پلاگین های جدا هستن.
سلام
من فکر میکردم برای انتقال آهنگ به کامپیوتر با یه کابل ساده میشه اونا رو به صورت mp3 و با کیفت بالا توی کامپیوتر ذخیره کرد ولی مثل این که موضوع پیچیده تر از این حرفاست ...
حالا این کاری رو که شما میفرمایین با برنامه new endo میشه انجام داد به نظر شما خیلی پیچیدست؟؟؟ یا این که یه نفر در حد مبتدی هم میتونه این کارو انجام بده ؟(امیدوارم که راحت باشه...)
یه سوال دیگه:این sample که شما فرمودید وقتی به آهنگ اضافه بشه چه کاری میکنه ؟ آیا کار ریتم رو انجام میده یا میتونه صدای یکی از انواع سازها باشه ؟
راستی این sample رو چطوری میشه وارد برنامه کرد آیا باید مثل یه پلاگین نصب بشه؟؟؟
لطفا یکم راجع به سوالاتم توضیح بدین ممنون.
ChaoticHead
15-12-2009, 18:04
سلام
من فکر میکردم برای انتقال آهنگ به کامپیوتر با یه کابل ساده میشه اونا رو به صورت mp3 و با کیفت بالا توی کامپیوتر ذخیره کرد ولی مثل این که موضوع پیچیده تر از این حرفاست ...
حالا این کاری رو که شما میفرمایین با برنامه new endo میشه انجام داد به نظر شما خیلی پیچیدست؟؟؟ یا این که یه نفر در حد مبتدی هم میتونه این کارو انجام بده ؟(امیدوارم که راحت باشه...)
یه سوال دیگه:این sample که شما فرمودید وقتی به آهنگ اضافه بشه چه کاری میکنه ؟ آیا کار ریتم رو انجام میده یا میتونه صدای یکی از انواع سازها باشه ؟
راستی این sample رو چطوری میشه وارد برنامه کرد آیا باید مثل یه پلاگین نصب بشه؟؟؟
لطفا یکم راجع به سوالاتم توضیح بدین ممنون.
...شاید برای این کار راه های مختلفی وجود داشته باشه ولی مهم راه اصلی و حرفه ای اون هست که بدون افت کیفیت و یا تغییری در ساختار ملودی به تونه این کار رو انجام بده ؟..
آقا جان شما گفتی راه اصلی و حرفه ای، من خدمتتون راهشو گفتم. طبیعتا کار خیلی راحتی هم نیست چون راه حرفه ایش هست!
را ه ساده اش اینه که از خروجی هدفون یا دوبل پشت ارگت یه سیم وصل کنی به line in کارت صدای کامپیوترت، صداشو با هر برنامه ای که خواستی ضبط کنی (مثلا jetaudio )
آقا جان شما گفتی راه اصلی و حرفه ای، من خدمتتون راهشو گفتم. طبیعتا کار خیلی راحتی هم نیست چون راه حرفه ایش هست!
را ه ساده اش اینه که از خروجی هدفون یا دوبل پشت ارگت یه سیم وصل کنی به line in کارت صدای کامپیوترت، صداشو با هر برنامه ای که خواستی ضبط کنی (مثلا jetaudio )
ممنون حرفای شما رو قبول دارم
اگه برات ممکنه به سوالاتم راجه به sample جواب بده
این sample که شما فرمودید وقتی به آهنگ اضافه بشه چه کاری میکنه ؟ آیا کار ریتم رو انجام میده یا میتونه صدای یکی از انواع سازها باشه ؟
ChaoticHead
15-12-2009, 23:34
ممنون حرفای شما رو قبول دارم
اگه برات ممکنه به سوالاتم راجه به sample جواب بده
این sample که شما فرمودید وقتی به آهنگ اضافه بشه چه کاری میکنه ؟ آیا کار ریتم رو انجام میده یا میتونه صدای یکی از انواع سازها باشه ؟
همون صدای سازه. وارد کردنش بستگی به برنامه داره ولی معمولا مجموعه های sample بصورت پلاگین روی برنامه های تدوین صدا و آهنگسازی نصب می شن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.