ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست - آموزش مالتی مدیا PHP و ASP.Net

Cyberlife
09-12-2009, 19:43
سلام میخواستم CD یا DVD آموزش مالتی مدیا PHP و ASP.Net رو بخرم ، اما نمیدونم از کدام شرکت بگیرم و

نحوه آموزش کدام یک روانتر و بهتره ، دوستان لطف کنند و اگه با این سی دی های آموزشی کار کردند و از نحوه

آموزش اون راضی هستند اسم سازنده اون شرکت رو بگویند که من هم برم تهیه کنم .

emra228
09-12-2009, 20:01
جزوش رو بگیر بشین بخون

Cyberlife
10-12-2009, 01:42
جزوش رو بگیر بشین بخون

جزوه نمیخوام ، یک آموزش مالتی مدیا خوب میخوام ، اگه کسی خودش داره و امتحان کرده و از نحوه آموزش راضیه

اسمش رو بگذاره اینجا ممنون میشم .

Cyberlife
11-12-2009, 23:45
این همه کاربر سایت پی سی ورلد ، کسی نیست یک جوابی بده ؟:41:

Cyberlife
17-12-2009, 02:34
بابا تو رو خدا یکی کمک کنه ، من الان منتظر یک جواب از طرف شما هستم تا برم آموزش این 2 برنامه رو بگیرم .

الان مدیران محترم انجمن هم با دیدن این پست میفرمایند : به علت به کار بردن کلمه " تو رو خدا" ، بسته میشه به خدا :5:

آقا نبندین تا لااقل به یک جوابی برسم . ممنون

***Spring***
19-12-2009, 00:07
سلام ...

آموزش جامع زبان PHP شرکت نرم افزارهای طلائی (بدون نیاز به کرک) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اموزش برنامه نویسی در php به زبان فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

***Spring***
19-12-2009, 07:18
سلام ...

برای ASP.NET هم تاپیکهای پایین رو داریم ، خدمت شما :

آموزش ASP.NET کاملا فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پرسش و پاسخ در مورد Asp.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راه های مقابله با نفوذ در Asp.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.