ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رشته نرم افزار یا عمران؟

Hossein Adeli
09-12-2009, 19:00
داریم کم کم به انتخاب رشته دانشگاه آزاد نزدیک میشیم برای همین انتخاب یکی از رشته های نرم افزار یا عمران فکرم رو مشغول کرده و از درس خوندن انداخته!!!
من به رشته نرم افزار علاقه بیشتری نسبت به عمران دارم شاید به دلیل آشنایی خوبی باشه که نسبت به کامپیوتر دارم (هم نرم افزار و هم سخت افزار)اما آینده شغلی هم خیلی مهمه اگه نرم افزار بخونمن شاید در آینده کار مناسبی پیدا نکنم اما امکان بیکاری برای من در رشته عمران نزدیکه 0 است برای همین بین دو راهی موندم و نمیدونم به علاقم توجه کنم و یا به آینده شغلیش.

نظر دوستان چیه؟

Reman
10-12-2009, 13:02
سلام.
یاد یه جکی افتادم که می گفت هرکی بازی fifa2009 (این جک مال 2009 بود!) رو خوب بازی می کنه میره نرم افزار و هرکی هم با شست پا می تونه پاور کامپیوتر رو بزنه میره سخت افزار!!! البته شما که از این گروه ها نیستید.
ولی در کل نرم افزار رشته ای هست که شما باید خیلی بهش وقت بزارید تا بتونید درش تسلط کامل پیدا کنید و در این صورت اگر کمی هم حس مدیریت داشته باشید می تونید یه شرکت خوب بزنید و بخوبی درامد زایی کنید.
عمران هم در مقابل نرم افزار هست! من فکر می کنم شما فقط دارید بخاطر اسم رو رسم انتخاب رشته می کنید نه علاقه( برداشت شخصیم اینه!) بهتره یکم بیشتر تحقیق کنید. راستی به دسهایی که قراره تو دانشگاه بخونید هم فکر کنید! چون درسهایی هستن که در صورت عدم علاقه فوق العاده سخت میشن و در صورت علاقه افراطی فوق العاده اسون.
موفق باشید

Gam3r
11-12-2009, 14:51
علاقه بسيار مهمه
خيلي مهم