مشاهده نسخه کامل
: راه حل برای مشکلم میخوام
با سلام..
بنده یه مشکلی دارم که وقتی میخوام به سایتی که مد نظرم هست برم از خود کامپیوتر خطا میده..ولی وقتی از کامپیوتر دیگه ای وارد سایت شم خطا نمی ده
خطاش هم این هست:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ممنون میشم اگر راه حل بدید
در این سایت مشکل دارید ؟
این مورد زمانی پیش میاد که ای پی شما در سرور سایت بلوک میشه
علت این بلوک شدن چی میتونه باشه؟
چون من هم خیلی وقتها به همچین مشکلی برخوردم!!! البته نه با این سایت!
mahpesar
10-12-2009, 01:18
علت این بلوک شدن چی میتونه باشه؟
چون من هم خیلی وقتها به همچین مشکلی برخوردم!!! البته نه با این سایت!
ببینید بعضی سایتها پولیه .....آکونتش سی روزه است اگه بیشتر از اون مدت بخواید وارد بشید
باید پول پرداخت کنید ...آی پی شما در سرور موجود هر آکونتی بسازید نمیتونید رایگان وارد بشید.....
جدی؟؟؟؟ :18:
تا حالا به ذهنم نرسیده بود!!!
میشه دور زدش؟؟؟ البته جاش اینجا نیست! بعدا مطرحش میکنم سر جاش :دی
befermatooo
10-12-2009, 09:34
آکونتش سی روزه است
البته فکر کنم " اکانت " درست تر باشه :46:
نه من تو اين سايت مشكي ندارم مشكل من در سايت ديكه اي هست..... من حدود 2 سال در اين سايتي كه كفتم خطا ميده هستم... ولي تا به حال اين مشكل برام بيش نيومده كه از كامبيوتر خودم نمي تونم وارد شم ولي از كامبيوتر ديكه مي تونم وارد شم... أيا اين مشكل از كامبيوتر من هست؟
qobar. هستم .. بسوردمو فراموش كردم متأسفانه)
mahpesar
10-12-2009, 13:17
البته فکر کنم " اکانت " درست تر باشه :46:
کلمه account آکونت مثل house هاوس (حروف ou) با صدا (واو) تلفظ میشه
برای یادگیری بیشتر به دیکشنری ببیلن مراجعه کنید....
...آی پی شما در سرور موجود ه
منوببخشید...
محض کنجکاوی می پرسم
IPروکه میشه راحت تغییرداد(مثلافرمون رو یکهوبه پیچونیم..بعد..دورش بزنیم..بامثلا...زبونم لال...از..:46:.استفاده کنیم)...اینطورنیست؟:31:
فکرمیکنم اون چیزی که منظورتون بودCookieهایی باشن که روی سیستم ذخیره میشن واین اشکال روایجادمی کنن...
====
خب Cookieهارواگرپاک کنیم+یک سری خرت وپرت دیگه...گمونم مشکل ایشون کمی تاقسمتی حل بشه(البته اگرISPکه ایشون ازش "اکانت"دارن اون سایت رو "بلاک"نکرده باشه)
Davood_titan
10-12-2009, 15:20
خوب منم با کامپیوتر خودم تو یک سایت موبایل میرم راحت باز میشه
ولی رفتم کافی نت اون سایت رو فیلتر کرده بودن
mahpesar
10-12-2009, 15:34
منوببخشید...
محض کنجکاوی می پرسم
IPروکه میشه راحت تغییرداد(مثلافرمون رو یکهوبه پیچونیم..بعد..دورش بزنیم..بامثلا...زبونم لال...از..:46:.استفاده کنیم)...اینطورنیست؟:31:
فکرمیکنم اون چیزی که منظورتون بودCookieهایی باشن که روی سیستم ذخیره میشن واین اشکال روایجادمی کنن...
====
خب Cookieهارواگرپاک کنیم+یک سری خرت وپرت دیگه...گمونم مشکل ایشون کمی تاقسمتی حل بشه(البته اگرISPکه ایشون ازش "اکانت"دارن اون سایت رو "بلاک"نکرده باشه)
البته آقا سینا توضیح دادند....نه عزیزم شماره آی پی رو بن میکنند شما ....
کوکی هاتون که برای سایتها فرستاده نمیشه ....: دی
اگر دقت کنید در بعضی سایتها مشخصاتتون درج شده......حتی اسم isp تون
هر کی بخواد با یک تلفن میتونه شما رو راحت پیدا کنه..... بازی های آنلاین هم به همین
شکل معروفترین بازی شطرنج بین المللی chasebase روزانه میلینوها بازدید کننده داره ....
از سراسر جهان عضو تو ایران نمایندگی دارندکلا سیستمشون بر همین مبنی است .......
بعد از 30 روز فقط به عنوان مهمان میتونید بازی کنید .....هیچ راهی نداره...
یک سایتی هم بود که اسمش الان یادم نیست آی پیتو بدی شهرت رو روی نقشه زمین نشون میده..!
در این سایت مشکل دارید ؟
نه مشکل من تو این سایت نیست... یه سایت دیگه هست... موقعی که از کامبیوتر دیگه ای وارد این سایت میشم.. سایت باز میشه... اما وقتی میخوام از کامبیوتر خودم وارد این سایت شم... باز نمیشه و همون خطایی که در پست اول عرض کردم بهم میده... آیا این مشکل از کامبیوتر من هست؟؟؟
شرمنده اگر پست دومو با نام کاربری دیگه ای جواب دادم ... پسوردو فراموش کرده بودم ولی الان یادم اومد.:11:..
befermatooo
10-12-2009, 20:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ip شما نوشته شده هست و کافیه روی Whois کلیک کنی . بعد هم ازت میخواد کد امنیتی را وارد کنی و بعد روی Continue کلیک کنی .
حالا مشخصات شما و .. حتی موقعیت شما را روی نقشه نشون میده !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIp شما نوشته شده هست و کافیه روی Whois کلیک کنی . بعد هم ازت میخواد کد امنیتی را وارد کنی و بعد روی Continue کلیک کنی .
ممنون
کلیک کردم...این مشحصات اومد...
Host 87.117.217.5 Location [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GB, United Kingdom City Maidenhead, P9 - Organization RapidSwitch Ltd ISP RapidSwitch Ltd AS Number AS29131 RapidSwitch Ltd Latitude 51°51'67" North Longitude 0°70'00" West Distance 2052.74 km (1275.51 miles)البته من ازسرویس دیگه ای استفاده میکنم واین IPوآدرس واقعی من نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باصطلاح..یکجورائی دورش زدم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما ...ازشوخی که بگذریم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث راجع به Coockieهاوکاربردش توی سایت ها.. انجمن هاو..بطورکلی دنیای وب:
كوكي چيست؟
كوكي عبارت است از يك پيغام كه سرور به مرورگر ( Browser ) شما مي فرستد. مرورگر شما اين پيغام را در يك فايل متني ( Text ) ذخيره مي كند. پس از آن هر بار كه كه شما به آن سرور مراجعه مي كنيد ( يعني يك صفحه از وب سايتي را كه روي آن سرور قرار دارد باز مي كنيد. ) يا به عبارت ديگر هر بار كه مرورگر شما (مثلاً اينترنت اكسپلورر ) در خواست يك صفحه از آن سرور مي كند اين پيغام را به آن سرور باز مي گرداند.
هدف اصلي كوكي ها شناسايي كاربران است تا تنظيماتي را كه كاربر بنا بر سليقه خود دفعة قبل روي يك وب سايت مثلاً ياهو انجام داده اكنون هم بتواند صفحه را با همان تنظيمات دفعه قبل برايش باز كند. براي مثال فرض كنيد در Hotmail يك ايميل درست كرده ايد و اكنون بعد از چند روز دوباره وارد سايت Hotmail مي شويد تا با وارد كردن ID (يا شناسه ) و پسورد وارد ايميل خود شويد و مشاهده مي كنيد كه با باز شدن صفحه ID شما از قبل نوشته شده است يا حتي اگر از قبل اين امكان را ايجاد كرده باشيد پسورد شما هم وارد شده فقط كافيست اينتر را بزنيد و وارد ايميل خود شويد. و زمانيكه در گوگل زبان خود را انتخاب مي كنيد و دفعه بعد كه وارد گوگل مي شويد و زبان مورد نظر شما به طور اتوماتيك انتخاب شده است همه اين كارها و بسياري از كارهاي ديگر اينچنيني بوسيله كوكي ها انجام مي شود در حقيقت از طريق كوكي ها سرور وب صفحات را مطابق عادت و سليقه شما باز مي كند و به اين طريق در وقت و حوصله شما صرفه جويي مي شود.
پس کوکی هاروی سیستم ماذخیره میشن
و
اگر كوكي ها پاك شوند. اگر شما با مرورگر خود ( مانند اينترنت اكسپلورر ) مشكل داريد. و از شركت پشتيباني كنندة اين مرورگر كمك بخواهيد ممكن است اولين چيزي كه به شما بگويند تا انجام دهيد پاك كردن temporary Internet files يا همان فايلهاي موقت اينترنتي در شاخه ويندوز باشد. زمانيكه اين كار را مي كنيد تمام كوكي ها را از دست مي دهيد و اگر سايتي را كه قبلاً بازديد كرده ايد بعد از اين عمل دوباره بازديد كنيد آن سايت شما را به عنوان يك كاربر جديد فرض خواهد كرد و براي شما يك كوكي جديد مي فرستد. و به همين علت است كه بعضي از سايتها از شما مي خواهند كه در آنها ثبت نام كنيد ( يا اصطلاحاً رجيستر شويد. ) جون اگر با يك كلمه كاربري ( User Name ) و يك كلمه عبور ( Password ) شما مي توانيد وارد حوزه شخصي خود در آن سايت شويد حتي اگر فايل كوكي را از دست داده باشيد.
نقل از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید===
نتیجه:
فکرکنم اون پست من تاحدودی صحیح باشه که توش گفته بودم:
خب Cookieهارواگرپاک کنیم+یک سری خرت وپرت دیگه...گمونم مشکل ایشون کمی تاقسمتی حل بشه(البته اگرISPکه ایشون ازش "اکانت"دارن اون سایت رو "بلاک"نکرده باشه)وگمون کنم مشکل ایشون باهمون راهکاربایدحل بشه
==
اگراین بحث روکش دادم علتش دونستن نظربقیه بود
از دوستانی هم که توی این بحث شرکت کردن متشکرم ...
به دل نگیرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون میشم اگر کسی بتونه مشکل منو حل کنه......
mahpesar
11-12-2009, 10:28
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIp شما نوشته شده هست و کافیه روی Whois کلیک کنی . بعد هم ازت میخواد کد امنیتی را وارد کنی و بعد روی Continue کلیک کنی .
ممنون
کلیک کردم...این مشحصات اومد...
البته من ازسرویس دیگه ای استفاده میکنم واین IPوآدرس واقعی من نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باصطلاح..یکجورائی دورش زدم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما ...ازشوخی که بگذریم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث راجع به Coockieهاوکاربردش توی سایت ها.. انجمن هاو..بطورکلی دنیای وب:
پس کوکی هاروی سیستم ماذخیره میشن
و
نقل از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید===
نتیجه:
فکرکنم اون پست من تاحدودی صحیح باشه که توش گفته بودم:
وگمون کنم مشکل ایشون باهمون راهکاربایدحل بشه
==
اگراین بحث روکش دادم علتش دونستن نظربقیه بود
از دوستانی هم که توی این بحث شرکت کردن متشکرم ...
به دل نگیرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نتونست بفهمه مشکل من از چیه؟؟؟
ممنون میشم اگه راه حل بدید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.