مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره HP-کمکم کنید
kalantarahura
09-12-2009, 15:12
سلام.چند سوال داشتم:
یک فروشنده به من گفت به علت اینکه ایران تحریمه HP در ایران خدمات نداره و اگر مثلا باتری لپتاپ HP خراب بشه کاریش نمیشه کرد و خیلی دردسر داره ولی لپتاپ دل کم دردسرتره.درسته؟
یک لپتاپ واسه کارهای نرم افزاری زمین شناسی میخواستم که عمدتا 3بعدی میباشه و مدلسازی هم داره.بنابراین کارت گرافیک باید معقول باشه.(البته گاهی بازی هم میکنم)هزینه تا 1300-1350 دارم.شخصا از HP DV6-2020 خوشم اومده ولی کمی واسم گرونه.یک عده dell studio 1555 را پیشنهاد دادن.نظر شما چیست؟ایا کارت گرافیک ATI 4570 جوابگوی من خواهد بود؟ممنون
h_starboy
09-12-2009, 19:15
یکجا مطرح کنید درخواستتون رو لطفا
دوستان حتما کمک خواهند کرد .
MehranVB
09-12-2009, 22:19
یک فروشنده به من گفت به علت اینکه ایران تحریمه HP در ایران خدمات نداره و اگر مثلا باتری لپتاپ HP خراب بشه کاریش نمیشه کرد و خیلی دردسر داره ولی لپتاپ دل کم دردسرتره.درسته؟
درسته، HP دیگه خودش چیزی واسه ایران نمیفرسته و این شامل پرینترها و بقیه قطعاتش هم میشه.
یک لپتاپ واسه کارهای نرم افزاری زمین شناسی میخواستم که عمدتا 3بعدی میباشه و مدلسازی هم داره.بنابراین کارت گرافیک باید معقول باشه.(البته گاهی بازی هم میکنم)هزینه تا 1300-1350 دارم.شخصا از HP DV6-2020 خوشم اومده ولی کمی واسم گرونه.یک عده dell studio 1555 را پیشنهاد دادن.نظر شما چیست؟ایا کارت گرافیک ATI 4570 جوابگوی من خواهد بود؟ممنون
ATI 4570 خیلی قویتر از اون چیزیه که نیاز دارید و سنگین ترین نرم افزارها مثل 3D Max رو هم اجرا میکنه...
mehran_4x
09-12-2009, 22:25
.......................................
MehranVB
09-12-2009, 23:22
vb جان مگه hp قبلا خودش به ايران مستقيم يا غير مستقيم جنس ميداد؟؟
الان يه سوال دارم الان اونوقت dell به ايران جنس ميده؟؟
(البته خود اون شركتها هم در جريانند كه شركتهاي ايراني از طرف دوم و با واسطه تمام جنسهاي اونا رو از امارات ميارن.)
اون جمله ای که در مورد HP گفتم نقل قولی بود از خود ایران HP که تابستون بهم گفتن. قبلاً محصولات HP از طرف HP امارات ساپورت میشد (لااقل پرینترهاش)
بحثمون که در مورد HP بود و نه Dell، ولی برای اطلاعات بیشترتون، مثلاً ایران رهجو گارانتی Sony هست و مستقیماً از سونی جنس میده.
و زیگورات هم زیر نظر نمایندگی Dell در امارات بود که اون هم تحریم شد...
یه پیشنهاد هم دارم واسه این انجمن، هدف همه ما کمک کردن به دیگرانه، ولی نمیدونم چرا توی این فوروم یه حس جنگ طلبی وجود داره که باعث میشه بحثا به کل کل تبدیل شه و موضوع تاپیک به انحراف کشیده شه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.