مشاهده نسخه کامل
: مشکل stand by در ویندوز xp
aliiiiiii
09-12-2009, 12:00
با سلام
مشکلی که برام پیش اومده اینه که ویندوز رو استندبای میکنم وقتی میخوام از استندبای درش بیارم سیستم ریست میشه اما این مشکلو فقط در ویندوز xp دارم اما در vista این مشکل پیش نمیاد من تنظیمات ویندوزم چک کردم مشکلی ندارن. از دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنن.
با تشکر
اگه تو ویستا سالمه پس پاور و رم هم سالمه و دمای پردازنده وگراقیک متعادله
این مشکلا یا مربوط به ویندوزه یا درایورها به خصوص درایور کارت گرافیک در xp درست نصب نمیشه
از یه ورژن دیگه xp استفاده کنید
و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو مربوط به xp دانلود کنید
pedram55
21-07-2013, 06:31
من هم با استند بای مشکل پیدا کردم
سیستم بدون مشکل استندبای میشد ولی از زمانی که هارد سیستم را ارتقا دادم این مشکل پیش اومده .
هارد را با کپی کردن کامل هارد قبلی بر روی هارد جدید انجام دادم به طوریکه سیستم بدون مشکلی و به راحثی بوت میشه .
موقع استند بای مونیتور خاموش میشه اما چراغ پاور و کیبورد هنوز روشنه و مجبورم کلید پاور را 8 ثانیه نگه دارم تا سیستم شات داون بشه .
لپ تاپ 6400 دل
من هم با استند بای مشکل پیدا کردم
سیستم بدون مشکل استندبای میشد ولی از زمانی که هارد سیستم را ارتقا دادم این مشکل پیش اومده .
هارد را با کپی کردن کامل هارد قبلی بر روی هارد جدید انجام دادم به طوریکه سیستم بدون مشکلی و به راحثی بوت میشه .
موقع استند بای مونیتور خاموش میشه اما چراغ پاور و کیبورد هنوز روشنه و مجبورم کلید پاور را 8 ثانیه نگه دارم تا سیستم شات داون بشه .
لپ تاپ 6400 دل
هارد جدید رو وصل کردین ویندوز روش نریختین ؟
pedram55
21-07-2013, 20:20
نه با استفاده از یک برنامه کل هارد قبلی را سکتور به سکتور کپی کردم روی هارد جدید
در ضمن مشکلم با دستور sfc /scannow و قراردادن سی دی ویندوز حل شد
نه با استفاده از یک برنامه کل هارد قبلی را سکتور به سکتور کپی کردم روی هارد جدید
در ضمن مشکلم با دستور sfc /scannow و قراردادن سی دی ویندوز حل شد
با اینکار ویندوز رو ریپیر کردین و ویندوز ایراد داشته
pedram55
22-07-2013, 20:54
بله و به هر حال بدون نیاز به نصب هیچ برنامه یا درایوری .هارد جدید نصب شد
pedram55
26-07-2013, 16:09
یه مشکل جدید برام پیش اومده .
من
نرم افزار اتوکد 2009 را داشتم که با تعویض هارد لایسنسش پریده و نیاز به اکتیو کردن دوباره داره .
با کی جن مربوطه کد را براش درست کردمنشد . نرم افزاررا دوباره نصب م نشد . و به هیچ عنوان نرم افزار فعال نمیشه و در حالت تریال هستش .
چرا این مشکل برام پیش اوده و چطور میتونم بر طرفش کنم ؟
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.