PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعمیرات کیس

هانی خسروی
09-12-2009, 11:38
با سلام خدمت همه عزیزان
یه مشکلی دیگه من دارم اینه که روی سیستم ویندوز نمی تونم نصب کنم رم روعوض کردم سی پی یو وپاور وسی دی رام روعوض کردم ول با همون مشکل پابرجاست بوت می شه می ره برای نصب وقتی قبل از انتخاب درایو گیر می کنه یه روز هم روشن باشه همنجور می مونه ویندوز قبلیش هم میره برای لود شدن ولی ریستارت می کنه ازسیف مود هم نمیاد ریستارت می کنه چیکار کنم.

سرعت که نشد مردی عشق است که برگردی
Mercedes Benz:20:

kiyarash1001
09-12-2009, 11:44
دوست عزیز سلام سی دی ویندوزتو عوض کن احتمالا مشکلت حل می شه.اگه نشد به احتمال زیاد مینت ایراد داره

keynet
09-12-2009, 12:18
سلام دوست عزيز
شما همه سخت افزار ها رو عوض کردي الا هارد
با توجه به اينکه گفتيد قبل از نشون دادن درايو ها هنگ ميکنه مشکل مربوط به هارد سيستمتان است.
احتمالا هاردتون بدسکتور شده يا آسيب فيزيکي ديده.

Kianoosh
09-12-2009, 12:30
(اگه امکانش هست روی یه هارد دیگه تست کنید)

هارد رو روی سیستم دیگه قرار بدید که فرمت کامل + ویروس چک بشه بعد پارتشین بندی و اگه بازم مشکلی بود تو نصب اپتیکال درایو و خود سی دی رو چک کنید و کابلها

احتمالا هاردتون بدسکتور شده يا آسيب فيزيکي ديده.

بدسکتور هم یه جور آسیب فیزیکی هست...که اگه این باشه فقط با یه فرمت کامل میشه کاری کرد که دیگه سکتورهای مشکل دار اطلاعات روشون ذخیره خونده و ...نشه

mjzaret
09-12-2009, 14:56
شما ابتدا کابل مربوط به هاردتون رو عوض کنید چه کابل برق (اگر ساتا بود) و چه کابل دیتا. بعد ببینید آیا مشکل دارید یا نه. اگه مشکلتون حل شد چه بهتر در غیر این صورت از یه هارد دیگه استفاده کنید به احتمال زیاد با توجه به اطلاعاتی که شما بیان کردید مشکلتون از هارد هست. البته می‌تونید هارتون رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید.

هانی خسروی
12-12-2009, 17:41
با سلام خدمت همه برو بچه های خوب ایرونی
برادر گفتی کابل هردو کابل روعوض کردم هم دیتا هم برق هارد روی سیسیتم دیگه تست کردم با زهم نشود 1راه داره به نظرم رسید اینه که با نرم افزار داس بشه یه کاری کرد شما چی می گین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

سرعت که نشد مردی عشق است که برگردی
Mercedes Benz:20:

[/quote]

هانی خسروی
14-12-2009, 11:25
بابا تورو به خدا به چیزی بگین کیس رودستم باد کرد چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

Lord_theOne
22-12-2009, 23:45
1- برق سیستم کمه پاورت چیه
دوم مادربرد
سوم هارد و کابلهاش
البته نسخه ویندوز هم مهمه