مشاهده نسخه کامل
: mp3 plyer 512Mb با قيمت 13900
دوستان امروز ديدم تو سايت هاي تبليغاتي يه شركتي حراج mp3 player با قيمت هاي پايين داره
قيمت هاش واقعا مناسب بود ميخواستم ببينم دوستان كسي از اين شركت خريد كرده؟كيفيت دستگاه هاش در چه حدي هست؟
دوستان امروز ديدم تو سايت هاي تبليغاتي يه شركتي حراج mp3 player با قيمت هاي پايين داره
قيمت هاش واقعا مناسب بود ميخواستم ببينم دوستان كسي از اين شركت خريد كرده؟كيفيت دستگاه هاش در چه حدي هست؟
14 تومن خیلی قیمت پایینه واسه یه پلیر ... از نظر قیمت یه جورایی میشه پلیر رو با موبایل مقایسه کرد ... اگه من به شما بگم که "یه شرکت یه موبایل واسه فروش گذاشته به قیمت 20 تومن" شما در موردش چی فکر می کنی؟ ... طبیعتاً قرار نیست یه محصول درجه یک و باکیفیت نصیبت بشه ... 512 مگ یه حافظه منسوخ شده در دنیای پلیرهاست و الان حتی حافظه 1 گیگ هم در بین مارک های معتبر کمه ... (در نظر بگیر 512 مگ یعنی کمتر از 100 تا آهنگ با کیفیت نسبتاً خوب و حدود 60 تا آهنگ با کیفیت بالا) ... عمر باتری اش هم قطعاً اندکه (مثلاً 5-6 ساعت) در مقایسه با پلیرهای واقعی که 15-20 ساعت یه عدد متوسط محسوب میشه ...
بهرحال فکر می کنم اگه یه نفر از همون موبایلش برای موسیقی استفاده کنه، چندان فرقی نکنه با حالتی که این پلیر رو بخره (و اصلاً موبایلش بهتر خواهد بود)... اما در نقطه مقابل، 14 تومن عدد کوچیکیه و اگه یه نفر هم ریسک کنه و این رو بخره (بخصوص برای هدیه دادن در موقعیت هایی که نمی خوایم خیلی پول خرج کنیم مناسب به نظر میاد!!) انقدرها ضرر نکرده.
سلام دوستان من یه نمونه از پلیر های این شرکت رو گرفتم تا الان که مشکل خاصی نداشته و نسبت به قیمتش کیفیت پخشش عالیه در ضمن یه هدفون فیلیپس sbc - 2000 هم هدیه دادند!!
اینم لینک سایتش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A.M.D.D.E.V.I.L
11-12-2009, 21:41
به نظر من صبر كن چون حتما يه كا سه اي زير نيم كاسشون هست كه اين همه ارزون ميفروشن
سلام دوستان من یه نمونه از پلیر های این شرکت رو گرفتم تا الان که مشکل خاصی نداشته و نسبت به قیمتش کیفیت پخشش عالیه در ضمن یه هدفون فیلیپس sbc - 2000 هم هدیه دادند!!
اینم لینک سایتش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاش یه عکس ازش میزاشتی
عکس هاش داخل سایتشون هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من شما همیشه بهتره از برندهای مطرح که موفق بودن جنسی رو خریداری کنید که بعدش با مشکلی مواجه نشید ...
تو این رنج قیمت میتونید i7 u5 ipod shuffle 4g رو بخرید که همشون از نظر حجم خیلی بیشتر هستند و همچنین از نظر کیفیت و ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.