مشاهده نسخه کامل
: تمرین کار با VUE
SSS_HHH_OOO
08-12-2009, 23:07
سلام به همه
خوب این برنامه رو خیلی خوشم میاد
میخوام یکم باهاش کار کنم
تمرینامو میذارم اینجایه کار ساده باهاش زدم
تو خودش رندر کردم
ممنون میشم نظر بدین:11:
:40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول
خیلی باحال شده شهاب جون
آره vue هم نرم افزار باحال و جالبی هست
HOMAYOON.F
08-12-2009, 23:54
وای شهاب خیلی قشنگ شده... کارت عالیه...
یه خورده در مورد برنامه و کارت توضیح میدی؟ مثلا الان این محیط رو چجوری درستش کردی؟ کوه و صخره ها به صورت مش هستن یا مث زیبراشه؟ بعد چجوری میاد تو تری دی مکس؟ به صورت مش یا دیسپلیس ؟ صحنه سنگین نیست؟...
آفرین، ادامه بده..
e
آفتاب از کدوم ورا در اومده ؟
بعده هوارتا روز بچم از خودش طرحیده : دی
آفرین جالب شده اما رو جنگل اینام کار کن
آفرین ;)
G LADIATOR
09-12-2009, 01:02
ب ب به به....
بازم دست به كار شديا....
عجب چيزي هم شده...
خوب چيزيه....خوووووب...
آسمونش باحال شده...پسر زمينش هم باحال شده..!!!
كلا مشكلي نداره ....فقط يه كم محيط تكراري شده...مثلا lگه يه كوه بزرگي...درختي..جنگلي چيزي اين ور اونورش بود تا از يك دستي در ميومد باحال تر ميشد..
ولي همينجوريش هم خيلي باحاله ها...خيلي...
ای وول خیلی خوب شده
منم کلی tutorial دارم براش می گیرم
ایول خیلی باهاله . بهتر ار اینم میتونه باشه. موفق باشی
SSS_HHH_OOO
09-12-2009, 10:31
ایول
خیلی باحال شده شهاب جون
آره vue هم نرم افزار باحال و جالبی هست
مرسی حمید
آره بابا خیلی باحاله
:11:
وای شهاب خیلی قشنگ شده... کارت عالیه...
یه خورده در مورد برنامه و کارت توضیح میدی؟ مثلا الان این محیط رو چجوری درستش کردی؟ کوه و صخره ها به صورت مش هستن یا مث زیبراشه؟ بعد چجوری میاد تو تری دی مکس؟ به صورت مش یا دیسپلیس ؟ صحنه سنگین نیست؟...
آفرین، ادامه بده..
خوب این کوه و اینا رو یه ابزار داره به اسم train editor میسازی باهاش
بعد
این یه مدل تقریبا سنگینه که دیسپلیس و بامپ و اینا هم روش داره
برای اوردنش به مکس هم وقتی برنامه رو نصب میکنی کلا یه منو توی مکس ایجاد میکنه که میتونی اصلا تو خود مکس اینا رو بسازی یا میتونی یه کار ساخته شده تو برنامه رو تو مکس باز کنی
ممنون:11:
e
آفتاب از کدوم ورا در اومده ؟
بعده هوارتا روز بچم از خودش طرحیده : دی
آفرین جالب شده اما رو جنگل اینام کار کن
آفرین ;)
ئه تو چی میگی
برو اون کله رو کاملش کن :دی
ب ب به به....
بازم دست به كار شديا....
عجب چيزي هم شده...
خوب چيزيه....خوووووب...
آسمونش باحال شده...پسر زمينش هم باحال شده..!!!
كلا مشكلي نداره ....فقط يه كم محيط تكراري شده...مثلا lگه يه كوه بزرگي...درختي..جنگلي چيزي اين ور اونورش بود تا از يك دستي در ميومد باحال تر ميشد..
ولي همينجوريش هم خيلي باحاله ها...خيلي...
به به
چشممون به جمال شما روشن شد
آره خوب
من فعلا یکم با ترین ادیتورش دارم کار میکنم
ایشالا به درخت و جنگل و آب و اینا هم میرسم
ای وول خیلی خوب شده
منم کلی tutorial دارم براش می گیرم
ئه
از کجا؟؟
خوب بده ما هم بگیریم:دی
ایول خیلی باهاله . بهتر ار اینم میتونه باشه. موفق باشی
ممنون
آره بابا خیلی بهتر میتونه باشه
من هنوز اول کار با برنامه هستم
چه كار قشنگي،چه برنامه خوبي!خيلي طبيعي شده ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريك شهاب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saaaraaa
09-12-2009, 17:14
وای وای وای...شهابمون چه کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خعلی خوف شده شهاب (آیکن افسردگی حاد...رو به مرگ) ما که از این هنرا نداریم که !.. آفرین پسر...پس فردا میام خونتون بست میشینم...تا یادم ندی هم نمیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخسی پسر جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sorosh MAX
09-12-2009, 17:30
آفرین شهاب خیلی عالی ساختی ، اما من نفهمیدم این چه نرم افزاریه و آیا از مکس جداست یا .. ؟ کار باهاش چطوریه ؟
کار تو که عالیه ! :31:
ایول داش شهاب
چی شده
خیلی زیبا و عالیه..
میشه یکم در مورد این نرم افزار توضیح بدی...چون من با این نرم افزار کار نکردم..آیا میشه مدل با txture آورد تو 3dmax یا بلعکس...
Borhan72
10-12-2009, 15:53
كارت حرف نداره شهاب....
چه با مكس، چه با VUE، چه با Paint :31:
در هر حال خفنی...
ميگم نرم افزارش قويه؟؟؟ به مكس ميرسه؟؟؟
يه كار خفن ازش ميتونی گير بياری؟؟؟
محيطش چه شكليه؟؟؟
اين ديگه چه كار يه ؟ به اينم ميگن رندر ؟ متاسفم ، واقعا متاسفم كه اينو ميگم خيلي مزخرف نشده :31: خيلي عاليه خيلي بسيار
ليكن كمي بنظرم ديشب بارون اومده بود هنوز خوب خشك نشده . كمي براق شده ( خاك ) طبق معمول تعريفم بي تعريف ! اوه آموزش؟ :18: آفرين شهاب جان واقعا بينهايت قشنگ شده ، از خوشحالي نميدونم چي بگم! عاليه پسر :21:
amirala7
10-12-2009, 19:20
سلام.خیلی عالی شده , ترکوندی :دی
سوال هام هم همون سوال های برهان هستش :دی
SSS_HHH_OOO
10-12-2009, 21:25
چه كار قشنگي،چه برنامه خوبي!خيلي طبيعي شده ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريك شهاب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از نظرت:11:
وای وای وای...شهابمون چه کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خعلی خوف شده شهاب (آیکن افسردگی حاد...رو به مرگ) ما که از این هنرا نداریم که !.. آفرین پسر...پس فردا میام خونتون بست میشینم...تا یادم ندی هم نمیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخسی پسر جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا یه کار ساده زدم تستی بود
ممنون سارا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (گل نداشتم گل خودتو بگیر:دی)
آفرین شهاب خیلی عالی ساختی ، اما من نفهمیدم این چه نرم افزاریه و آیا از مکس جداست یا .. ؟ کار باهاش چطوریه ؟
کار تو که عالیه ! :31:
به به آقای سروش ماشین کار خسته انجمن :دی
مرسی سروش جان:11:
ایول داش شهاب
چی شده
خیلی زیبا و عالیه..
میشه یکم در مورد این نرم افزار توضیح بدی...چون من با این نرم افزار کار نکردم..آیا میشه مدل با txture آورد تو 3dmax یا بلعکس...
کاربر فعال کم کار انجمن هم بالاخره دیدیم یه نظری بده :دی
ممنون از نظرت:11:
كارت حرف نداره شهاب....
چه با مكس، چه با VUE، چه با Paint :31:
در هر حال خفنی...
ميگم نرم افزارش قويه؟؟؟ به مكس ميرسه؟؟؟
يه كار خفن ازش ميتونی گير بياری؟؟؟
محيطش چه شكليه؟؟؟
ئه
اینو ببین
کجایی تو؟:دی
مرسی برهان
اين ديگه چه كار يه ؟ به اينم ميگن رندر ؟ متاسفم ، واقعا متاسفم كه اينو ميگم خيلي مزخرف نشده :31: خيلي عاليه خيلي بسيار
ليكن كمي بنظرم ديشب بارون اومده بود هنوز خوب خشك نشده . كمي براق شده ( خاك ) طبق معمول تعريفم بي تعريف ! اوه آموزش؟ :18: آفرين شهاب جان واقعا بينهايت قشنگ شده ، از خوشحالي نميدونم چي بگم! عاليه پسر :21:
خوب بعدا یه ترجمه از حرفات برام بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی به هر حال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.خیلی عالی شده , ترکوندی :دی
سوال هام هم همون سوال های برهان هستش :دی
بیخیال بابا چه همه الکی تعریف میکننا از یه کار الکی :دی
ممنون:11:
SSS_HHH_OOO
10-12-2009, 21:32
خوب اینطوری که مشخصه اکثر بچه ها زیاد آشنایی با این برنامه ندارن
این برنامه کار اصلیش ساخت محیط طبیعی هستش
چند تا بخش کلی داره
یکی train هست که توش زمین رو میسازید
بعد یه بخش برای ابر و این چیزا داره
یه بخش آب داره که میشه دریا و رودخونه و اینا رو باهاش ساخت
بخش ساخت گیاه داره که هنوز باهاش کار نکردم
یه سری ابزارای دیگه هم مثل سنگ و اینا هم داره
بعد برای ساخت زمین یه صفحه مسطح به شما میده که با قلم شروع میکنید روش کشیدن و کوه ساختن
و البته
چندین ابزار مفید هم داره که با کلیک روشون کوه های مختلف رو میتونید شبیه سازی کنید
متریال های خیلی جالبی هم داره
مثلا میتونید بر اساس ارتفاع و شیب و این جور مسائل یه متریال متغیر بسازید تو هر نقطه که مثلا پایین کوه رنگش سبز بشه بالاش قهوه ای بشه
کلا ابزار قدرتمندی داره
الان این برنامه به یکی از مهمترین برنامه های برای ساخت بکگراند ها توی جلوه های ویژه سه بعدی تبدیل شده و کاربرد زیادی پیدا کرده
در مورد ارتباطش با برنامه های دیگه هم که باید بگم یه پلاگین برای هر برنامه نصب میکنه که میتونی فایلهاتون رو با اون تو برنامه مورد نظرتون باز کنید
به به.
خیلی منظره ی زیبا و جالب و دلچسبی شده شهاب عزیز.
منتظر کارهای بعدیتون هستم.
نه بابا !!
نرم افزار خوبیه .... !!
خیلی خوب شده .... آفرین
N O V A L I S
11-12-2009, 16:13
خیلی عالی شده شهاب..
یکی دو ماه پیش یه کم باهاش کار کردم ولی موقع وارد کردن فایل هاش به مکس، مکس بسته می شد که نمی دونم ایراد از نسخه ی برنامه بود یا ضعیف بودن سیستمم...
سر فرصت می رم سراغش باز..
دستت درد نکنه.. این تاپیک رو نذار بره پائین..! :20:
mohsen.rajabi
11-12-2009, 18:12
دوست عزیز خیلی عالی شده
- میشه لینکی از این نرم افزار رو بزاری
SSS_HHH_OOO
11-12-2009, 22:40
لنک نرم افزار رو تو بخش پلاگین ها گذاشتم میتونید از اونجا بردارید
این آدرس تاپیکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sarina_sh
12-12-2009, 20:46
خوب منم نظر ندادم تا سورپرایزت کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب خیلی قشنگ شده
بقیشم که کار کردی بزار خوب ملت ببینن
الان خودم از هاردش کش میرم می زارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان نگران نباشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفریییییییییییییییین
نه مثل اینکه نرم افزار جالبیه
طبیعی شده
فقط انگاری با این دوربین های قدیمی عکاسی شده
منظورم اینه که کنتراست کار زیاذ شده(نه خیلی)
در کل
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.