مشاهده نسخه کامل
: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ
من از مالک اشتر adsl مخابرات گرفتم 128...(خداییش یه قدم از بقیه منطقه ها همیشه جلو هست )گفتن اصلا بالاتر از این فعلا نداریم..من با مهر شرکتم می خواستم بگیرم ...
سرعت دانلودش هم همون 14 هست..(قابل توجه یکی که گفته بود روزا براش 50 هست..آخه از کدوم خزانه..؟)
قطعی ندارم...مودم 2500 D-Link تک پورت 30 تومان.براحتی و با همون vci , vpi دیفالت کانفیگ شد.کلا 2 دقیقه..بعد از 48 ساعت فعال شدم..
(قابل توجه دوستمون که می گفت داغ می کنه..من الان 4 روزه خاموشش نکردم..عین این بی جنبه ها..داغ نمی کنه..قاط هم نزده 100مگ رو تو 2 ساعت می گیرم )...
منم با نظر شما موافقم ...
مالک اشتر کلاً از بقیه مراکز مخابراتی یه سرو گردن بالاتره ... اصلاً فکر کنم جزء اولین مراکزی بود که سرویس ADSL رو راه اندازی کرد ... منم امروز رفتم ثبت نام کردم ... فقط نیم ساعت معطل شدم ... همونجا هم مسئول دایری خط امضاء و مهر تأیید رو زد و گفت دو سه روز دیگه وصل میشه ... کلاً کارام خیلی راحت انجام شد .
goodigood
22-02-2010, 23:12
شما از كدوم مركز مخابراتي هستين؟
به اين شركت هم بزنگ بد نيست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون مهرداد جان:11: والا من منطقه مخابراتی ولیعصر هستم(7750) من دنباله 128 نامحدود هستم یه سری ندارن اونایی هم که دارن پورتشون پره:19:
اون شرکتی هم که شما گفتی قیمتش خیلی زیاده:41:
Error_691
23-02-2010, 00:37
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
سلام دوستان! خسته نباشید!
دوستان برای مرکز مخابرات بهشتی چه ارائه دهنده ای رو پیشنهاد میدید؟ (مخابرات نباشه!)
من خودم نظرم رو شاتل هست. ارائه دهنده بهتری سراغ دارید؟همچنین می خوام بدونم مرکز بهشتی مشکلی از لحاظ پورت با افت سرعت نداره؟!
ممنون میشم مرا راهنمایی کنید.
Error_691
23-02-2010, 01:37
goodigood
23-02-2010, 10:58
شما از كدوم مركز مخابراتي هستين؟
به اين شركت هم بزنگ بد نيست:
مهرداد جان خیلی ممنون.:11:
من از منطقه مخابراتی ولیعصر(7750)هستم.
من 128 نامحدود میخوام که یه سری مثل پارس آنلاین و...ندارن اونایی هم که دارن پورتشون خالی نیست از جمله همینی که شما گزاشتی.:2::19:
goodigood
23-02-2010, 11:03
من منطقه مخابرتی ولیعصر(7750) هستم.
128 نامحدود میخوام که یه سری شرکتا مثل پارس آنلاین و....ندارن اونایی هم که دارن پورتشون پره از جمله همون شرکتی که شما زحمت کشیدی و گزاشتی.:41:
دیگه نمیدونم چیکار کنم؟:19::2::19:
من رفتم مخابرات می گه ما وصل کردیم اما اینجا رو مودمم چراغ adsl روشن نمی شه کسی می دونه چرا؟ درضمن مودم من linksys wag54 هست و من cd setup رو هم نم تونم run کنم ممکنه این علت باشه؟ ( در ضمن فقظ لب تاپ دارم) :13::18::41::41:
Error_691
23-02-2010, 11:36
Error_691
23-02-2010, 12:09
این اتفاق داخل مودم افتاده؟
در حال حاضر سرعت آپلود و دانلود شما داخل مودم چند ست شده؟
راستی اون آموزشتون خوب بود ولی من همه رو قبلا انجام داده بود ( انقدر حرفه ای بودم خبر نداشتم )
راستی منو مخفی لینکسیس رو هم می دم بقیه حال کنند:
Error_691
23-02-2010, 12:35
دوستان سرعتمون رو چه جوری میتونیم بفهمیم ؟ چون به نظرم غیر معقولانست(البته خدا رو شکر)
مثلا وقتی یه چیزی رو دانلود می کنم سرعت دانلود رو معمولا بالای 180 KB/Sمینویسه !
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
دوستان سرعتمون رو چه جوری میتونیم بفهمیم ؟ چون به نظرم غیر معقولانست(البته خدا رو شکر)
مثلا وقتی یه چیزی رو دانلود می کنم سرعت دانلود رو معمولا بالای 180 KB/Sمینویسه !
سلام.....
.وايرلس لپتاپت رو خاموش كن.... با سيم LAN وصل كن....... و اين كارايي كه تو پست بالا گفتم رو انجام بده...
بعد... همه تلفن هاي خونتون رو از پيريز بكش.......
خود مودم رو هم بايد بدمن محافظ برق به تلفن بزني... اسپليتر هم بزن بهش...
بعد تست كن... اگر وصل شد... كه شد... اگر نشد....ايراد از بيرونهه
در حالتي كه وصل شد... دونه دونه تلفن ها رو با اسپليتر به پيريز بزن و چك كن ببين DSL خاموش نشه....اگر شد.. ايراد از اون تلفن هست... ولي اگر به همه اسپليتر بزني مشكلي پيش نمي آيد....
بيشترين مشكلي كه ديدم همه دارن اينه كه با محافظ مي زنن....
بعدش كه وصل شدي... سيم رو بكش... و wlan لپتاپ رو روشن كن....!!!
يادت نره... pass براي wireless حتماً WPA2 Personal باشه.... و طولاني
سلام
ممنون اما مشكل من حل نشد نمي دونم چرا! مخابرات مي گه ما وصل كرديم اما اينجا جراغ adsl روشن نمي شه . درضمن خط تلفن هم فكر كنم بايد خش خش داشته باشه اگه خط رانژه باشه كه نداره . 1899 پيغام گذاشتنم 3 بار جواب ندادند به كجا بگم؟؟؟
mehrdad38
23-02-2010, 13:46
سلام دوستان! خسته نباشید!
دوستان برای مرکز مخابرات بهشتی چه ارائه دهنده ای رو پیشنهاد میدید؟ (مخابرات نباشه!)
من خودم نظرم رو شاتل هست. ارائه دهنده بهتری سراغ دارید؟همچنین می خوام بدونم مرکز بهشتی مشکلی از لحاظ پورت با افت سرعت نداره؟!
ممنون میشم مرا راهنمایی کنید.
كارت بدجوري گيره . منم مركز مخابراتي بهشتي هستم. الان 4 - 5 ماهه منتظر سرويس ADSL هستم ولي موفق نشدم. از مهرماه تا به الان مركز بهشتي اصلا مدرك مربوط به ADSL رو قبول نمي كنه . نه ADSL خودشون مستقيما ارائه مي دن و نه از طريق شركت .
البته آخرين باري كه مراجعه كردم گفتن تو اسفند ماه قرار سرويس ارائه بديم حالا نمي دونم علاوه بر اينكه خودشون مستقيما ارائه مي دن از طريق شركت هم مي شه اقدام كرد يا نه.
كارت بدجوري گيره . منم مركز مخابراتي بهشتي هستم. الان 4 - 5 ماهه منتظر سرويس ADSL هستم ولي موفق نشدم. از مهرماه تا به الان مركز بهشتي اصلا مدرك مربوط به ADSL رو قبول نمي كنه . نه ADSL خودشون مستقيما ارائه مي دن و نه از طريق شركت .
البته آخرين باري كه مراجعه كردم گفتن تو اسفند ماه قرار سرويس ارائه بديم حالا نمي دونم علاوه بر اينكه خودشون مستقيما ارائه مي دن از طريق شركت هم مي شه اقدام كرد يا نه.
عجب! میگم ولی ظاهرا پارس آنلاین تلفنی گفته بود که ساپورت میکنن! البته چیزی پرسیده نشده که پورت دارن یا نه ولی به هر حال اگه نداشتن باید میگفتن.
راستی منظور شما از قبول نکردن مدرک ADSL چی هست؟ منظورتون اینه که پورت آزاد نیست؟
حالا اگه بهشتی ارائه کنه به نظر شما از چه شرکتی سرویس بگیرم؟
ممنون که پاسخ میدید! :11:
Error_691
23-02-2010, 15:53
سلام چون واقعا وقت ندارم كه tutorial رو سريع آماده كنم و همه PM بارونم كردن....
اينجا مهم ترين ستينگ هارو مي گذارن تا فايل آماده شه
كساني كه Linksys دارن اين كارارو بكنن....! مخصوصاً مدل هاي wag54g2, wag120n, wag160n
internet explorer يا fire fox رو باز كنين...
1.توي آدرس بار بنويسيد: 192.168.1.1 و اينتر كنين
2. username و password رو هر دو رو admin بزنيد و اينتر كننين
3.
شما الان توي شاخه اصلي SETUP و زير شاخه فرعي BASIC SETUP هستيد....
4.در قسمت ENCAPSULATION بايد PPPoE رو انتخاب كنيد... يه دونه بيشتر نيست كه PPPoE داشه باشه....
5. Multiplexing رو LLC انتخاب كنيد....
6. QoS رو هم UBR انتخاب كنيد
7. خط بعدي autodetect رو disabale :كنيد و خطوط بعدي 0 و 35 بايد بشن.... يعني... vpi=0 و vci=35
8. خط بعدي Dsl Modulation بايد روي multi mode باشه...
9. توي قسمت user و password هم بايد يوزر پسي كه مخابرات داده رو وارد كنين...
خب ... خسته نباشين... تا اينجا كفايت مي كنه كه بتونين وصل شيد... از اينجا به بعد تنظيمات حرفه اي تر ولي به طور خلاصه رو بهتون مي گم... تا بعد كامل كنم....
10.
زير قسمت password ، گزينه Keep Alive رو تيك بزنيد..... و Redial Period رو بين 60 تا 90 انتخاب كنيد... پايين تر انتخاب نكنيد... چون اگر نتونه سريع وصل شه... ميافته تو لوپ ... من 60 گذاشتم راضيم... اما اگر مي خواين مطمئن باشين 90 بذارين... بيشتر نذارين... اينطوري مودمتون به خط مي چسبه... چه از نت استفاده كنين چه نه... وصله.... اما تو ستينگ قبلي وقتي استفاده نكنيد... قطع ميشه بعد از چند دقيقه.. وقتي شروع به استفاده كنين ... سعي مي كنه كه دوباره وصل شه... .كه ممكنه 1 تا 2 دقيقه طول بكشه... با Keep Alive...هميشه وصل مي مونه.....
11. DHCP رو مي شه بهتر كرد... اما فعلا كاري نداريم...
12. انتهاي صفحه... SAVE SETTINGS رو بزنيد... يادتون نره ....
13. حالا بالاي صفحه يك جا نوشته ADVANCED ROUTING ... روي اون click كنيد...
14. تو اين صفحه NAT بايد Enable باشه...
15.RIP رو Enable كنيد... و 2 مورد زير رو هم بكنيد RIP V2 ....حالا ته صفحه... SAVE SETTINGS رو بزنيد...
16. حالا بالاي صفحه... Wireless رو بزنيد... اينجا مهمه... دقت كنيد....
17.اولي رو حتماً بكنيد MANUAL....
18.اين قسمت خيلي مهمه....
Network Mode هاي a , b منسوخ شده اند... G از همه بيشتر مصرف مي شه.....N از همه جديد تره ولي دستگاه هاش كمه... موبايل هاي وايرلس دار و لپتاپ ها همشون الانG هستند..... براي همين ... بهتره كه فعلاً از G -ONLY استفاده كنيد... مگر اينكه دستگاه هاي ديگرتون هم N باشند كه 99.99999999 نيستند.. من با فرض G مي گم.... G-Only رو استفاده كنيد...
19.NETWORK NAME يا همون SSID رو هم يك اسم انتخاب كنيد... ترجيحاً فاميليتون نباشه.... اين اسميه كه با لپتاپ ... موبايل.. يا كلاً بيسيم كه سرچ كنيد مي بينيد... همسايه هاتون هم اين اسم رو مي بينن....
اسم كوچيك بزارين....
20.RadioBand رو بكنيد: Standard 20 mhz
21. بعدي wide channel 9
22. بعدي Standard Channel 11 2.462GHZ
23. اين رو ENABLE بگذاريد.....
ممكنه دوستان به من ايراد بگيرن.... كه اگر حرفه اي بودي اين رو disable مي كردي... بعله اگر disable باشه بهتره... اما اصلاً اين كار رو نكنين... چون اگر واقعاً هكر به شما بزنه... SSID رو پيدا كردن با listening خيلي راحته براش... از طرفي اگر disable باشه ... كاربرهاي مبتدي با مشكلات زيادي روبرو مي شن....
براي همين ... حتماً Enable باشه.....
خوب SAVE SETTINGS رو بزنيد...
حالا برين بعدي... WIRELESS SECURITY
24. مهم ترين قسمت.... كه كمتر كسي دقت مي كنه... و واقعً جاي تاسف داره كه كارشناس هاي شركت ها هم حتي اين رو نمي دونن... واقعاًجاي تاسف داره....
SECURITY MODE حتماً WPA2 - PERSONAL باشه....
به هيچ وجه WEP نباشه... چون در عرض يك روز يك آدم مبتدي مي تونه هكش بكنه.... WPA1 هم نباشه... اونم 8 ساعته مي شه هك كرد....
Encryption رو بگذارين روي : TKIP or AES
Pershared Key رو هم كه همون password اي هست كه به صورت wireless با لپتاپ يا موبايل و .... وصل مي شين رو حتماً طولاني انتخاب كنيد... چون اگر 8 حرف باشه مي شه 2 3 روزه هكش كرد... اما اگر طولاني باشه... زمان خيلي زياد مي شه و تقريباً غير ممكنه....
مثلاً اگر اسمتون هست Sina و شماره موبايلتون هست 09121234567 مي تونين اين pass رو بگذاريد كه امن هم هست:
si09121234567na7
به key renewal كاري نداشته باشيد و save settings رو بزنيد....
25. تنظيم بعدي مي تونه mac filter باشه... كه من اصلاً بهش اعتقاد ندارم... چون كسي كه شما رو هك كنه... خيلي راحت مي تونه MAC SPOOF كنه .. و به شبكه راه پيدا كنه... درسته كه با mac filter امنيت بيشتر مي شه....
اما دردسر 10 برابر مي شه.... مثل ssid
مثلاً دوستتون كه مياد خونتون اگر لپتاپ بياره نمي تونه وصل شه (حتي با اجازه شما ) مگر اينكه وارد ليست كنيد.... خوب براي همين بهتره به اين موضوع كاري نداشته باشيد...
تا اينجا همه كار هاتون راه ميافته
بدهي من به شما : Advanced wireless settings
port forwarding
Administration
firmware upgrade....
و چند تا كلك هست كه خيلي استفاده داره.. .فقط كافيه يكبار انجام بدين و هميشه لذت ببريد....
بعداً بهتون مي گم.. بصورت تصويري هم آماده مي كنم...
با اين كه اين موضوع ربطي به اينجا نداره اما از مديران خواهش مي كنم اين مطلب رو پاك نكنن تا من Tutorial رو آماده كنم....
تا اون موقع دوستان فيض ببرن
چرا من کلید تشکر ندارم؟
من این کارارو کردم قدم به قدم و از تعجب شاخ در آوردم. چراغ DSL چشمک زد و بعد از 1 دقیقه INTERNET وصل شد. زنده باد استقلال 24 ساعته وصل کرد. کجا می تونم سرعتم رو چک کنم؟
من پس وایرلسم رو wpa2 گذاشتم؟ اونای دیگه چین؟ wpa2-mixed بهتر نیست؟
:40::40::40:بازم مرسی :40::40::40:
dostan kasi nemidone shahrestan haye tehran ro che zamani midan?
آیا با نامه و مهر شرکت سرعت بیش از 128 هم ارائه میدن ؟
خود مخابرات اسپلیتر هم میده ؟ قیمتش چنده ؟
شما کارایی که من گفتم رو عیناً کردی؟؟
همه تلفن هارو قطع کردی؟!؟!؟؟!
سر شاخه رو در آوردی چک کنی یه وقت محافظ نداشته باشه!؟ تنظیم هارو کردی؟
اسپلیتر رو وصل کردی؟!!؟! نگاه کردی یک وقت اسپلیتر رو برعکس نزده باشی؟؟؟ خیلی پیش میاد با این که ساده است....
اگر همه این کار هارو کردی.... پس باید یکم بیشتر صبر کنی..... تا از اون ور وصل شه... پیش شماره ات چنده؟
salam
بله ما فقط 1 تل داريم 6608 مخابرات هم رفتفم گفت ار طرف اونا وصل شده .:13:اصلا چراغ اي د اس ال روشن نمي شه خط هم خس خش نداره:31: راستي ما طبقه 6 اميم تويك محتمع
salam
بله ما فقط 1 تل داريم 6608 مخابرات هم رفتفم گفت ار طرف اونا وصل شده .:13:اصلا چراغ اي د اس ال روشن نمي شه خط هم خس خش نداره:31: راستي ما طبقه 6 اميم تويك محتمع
کی گفته وقتی چراغ لینک روشنه و یا بمعنای دیگه رانژه شده خط باید خش خش کنه؟
اگه این اتفاق افتاد باید ببینی مشکل چیه :31:
Error_691
23-02-2010, 17:06
Error_691
23-02-2010, 19:37
یک سوال اگه مودم کانفیگ نشه باید بازهم چراغ dsl روشن بشه؟؟؟؟ این pin مودم لینکسیس کجاس؟
wag54
این 192.168.1.1 اگه چراغ dsl زوشن نباشه که هرچی بزنیم cant find server می شه اول مگه نباید اون چراغ روشن بشه؟
من cd - setup رو که می زارم می گه نمی تونه router -gatway رو پیدا کنه؟
اصلا یک سوال وقتی مودم به خط تلفن وصل می شه باید چشمک بزنه؟ حتی اگه رانژه تشده باشه؟ ماله من کلا خاموشه !!
Error_691
23-02-2010, 20:06
یک سوال اگه مودم کانفیگ نشه باید بازهم چراغ dsl روشن بشه؟؟؟؟ این pin مودم لینکسیس کجاس؟
wag54
این 192.168.1.1 اگه چراغ dsl زوشن نباشه که هرچی بزنیم cant find server می شه اول مگه نباید اون چراغ روشن بشه؟
من cd - setup رو که می زارم می گه نمی تونه router -gatway رو پیدا کنه؟
اصلا یک سوال وقتی مودم به خط تلفن وصل می شه باید چشمک بزنه؟ حتی اگه رانژه تشده باشه؟ ماله من کلا خاموشه !!
سوال بجایی بود بعله دلیلش رو هم نمیدونم چیه گرچه من linksys ندارم ولی یه مورد توی zyxel دیدم چراغ status روشن نمیشد ولی با ASUS مشگلی نداشت مودمها اکثرا حالت بریج تعریف شده براشون ولی بعضی مودمها نخیر ولی چراغ روشن میشه کانکت نمیکنه ولی اون zyxel که میگم وقتی بریج براش تعریف شد چراغش روشن شد من دهنم باز مونده بود از تعجب چون ندیده بودم.
KING_DESIGNER
23-02-2010, 20:18
از مدیریت محترم میخوام
این بحث کشدار و نامربوط در چندتاپیک آخر رو به بخش مربوطه انتقال بدهند متشکرم
:19::19:
از مدیریت محترم میخوام
این بحث کشدار و نامربوط در چندتاپیک آخر رو به بخش مربوطه انتقال بدهند متشکرم
آقا مربوطه من از شنبه واسه adsl محابرات ثبت نام کردم حالا می گن وصله اما اینجا وصل نیست!!!! :19::19::19: تو اون تاپیک دیگه زیاد جواب نمی دن!!!
یه راه حل ساده هست همون کاری که من کردم شما هم عمونو انجام بده با یه مودم دیگه تست کن.
mehrdad38
23-02-2010, 21:49
:19::19:
آقا مربوطه من از شنبه واسه adsl محابرات ثبت نام کردم حالا می گن وصله اما اینجا وصل نیست!!!! :19::19::19: تو اون تاپیک دیگه زیاد جواب نمی دن!!!
mary عزيز ما مشكل تو رو درك مي كنيم ولي حق با كينگ عزيز هست تاپيك از راستا و هدف خودش منحرف ميشه . اين تاپيك هدفش بحث و بررسي سرويس مخابراته نه كانفيگ كردن مودم. البته آقاي ارورر و ساير دوستان مي تونن شما رو در تاپيك تنظيم مودم راهنمايي كنن يا مي توني بهشون شماره تلفنت رو بدي تلفني فكر كنم بهتر به نتيجه برسي. از همكاري دوستان پيشاپيش تشكر مي كنم.
میگم بچه ها کسی از مرکز بهشتی اطلاعی نداره؟! پورت آزارد دارن؟ آیا برای این مرکز شاتل خوبه؟! اگه سرویس دهنده دیگری هست که پشتیبانی میکنه و بهتر هست لطفا مرا راهنمایی کنید! مخصوصا از خود دوستانی که همین مرکز هستند.
با تشکر فراوان.
pouria1980
24-02-2010, 08:03
دوستنا من مشکل در ساخت کانکشن دارم
بر روی ویندو ز هفت
مراحل ساخت کانکشنرو می رم در انتها ارور 672 رومیگیره
البته به مخابرات که زنگ زدم گفت ما داریم ادرس مک کتشبکت رو میبینیم
ایاامکان داره مشکل از ویندوزباشه
ممنون میشم سریع جواببید
brave_ie
24-02-2010, 09:40
دوستان به نظر شما علت قطع و وصل زیاد چیه؟
قبلا اینجوری نبود
mehrdad38
24-02-2010, 10:12
میگم بچه ها کسی از مرکز بهشتی اطلاعی نداره؟! پورت آزارد دارن؟ آیا برای این مرکز شاتل خوبه؟! اگه سرویس دهنده دیگری هست که پشتیبانی میکنه و بهتر هست لطفا مرا راهنمایی کنید! مخصوصا از خود دوستانی که همین مرکز هستند.
با تشکر فراوان.
دوست عزيز
من كه بهت گفتم من الان 4 - 5 ماهه منتظر درست شدن مركز بهشتي هستم.:42: ميگن تصميم گرفتيم فعلا سرويس ارائه نديم.:45: مي گم چرا ؟ به چه علت ؟ جواب درست و حسابي و قانعه كننده اي ندادن.:41:
البته همونطور كه قبلا گفتم تصميم دارن تو اسفند ماه سرويس ارائه بدن:18: حالا چندم نمي دونم!؟:13: خود مخابرات كه وضعيتش مشخصه فعلا كه سرويس ارائه نمي ده حالا چه پورت آزاد داشته باشه چه نداشته باشه.
اما شركت ها معمولا براي اين مركز پورت خالي ندارن چون خودت بهتر مي دوني منطقه تحت پوشش اين مركز تمام تجاري هستن و جزء مناطق پر تقاضاست. :3:
شاتل كه به درد نمي خوره تو انجمن ليست تاپيك ها رو ببين ، تاپيكي براي جمع آوري شكايت عليه شاتل ايجاد شده.:33: تمام شركت ها تو اين مركز قابل استفاده ان:8: منتها اول بايد مطمئن بشي اصلا مخابرات مدرك ADSL قبول مي كنه يا نه؟ :27: يعني وقتي مي ري به يه شركت درخواست سرويس مي دي و مدارك ( كپي شناسنامه يا كارت ملي صاحب خط + آخرين قبض تلفن پرداخت شده ) رو به شركت تحويل مي دي اون شركت اين مدارك رو براي تائيد و رانژه كردن خط مي ده به مركز مخابراتي مربوطه.:worried: خوب مسلما اگر مركز مخابراتي مدراك رو قبول نكنه كه نمي شه سرويس رو استفاده كرد شركت بر مي گرده مي گه مركز مخابراتي شما مشكل داره و مدرك قبول نمي كنه.:41:
شما يه كار بكنين شماره تلفن امور مشتركين مركز مخابراتي بهشتي به شماره 88409494 تماس بگيرين ازش سوال بكنين:
1- مركز ما كي سرويس ارائه مي ده؟ منظور خود مركز مخابراتي به صورت مستقيم.
2- آيا از طريق شركت اقدام كنم شما مدارك ADSL رو قبول مي كنين؟ يعني مركز مشكلي نداره؟
در هر صورت اگر زنگ زدين و جواب سوالات بالا رو گرفتين و يا از طريق شركت اقدام كردين و موفق به گرفتن سرويس ADSL شدين حتما حتما حتما حتما حتما به من هم يه ندا بدين تو اين تاپيك يا به صورت پيغام خصوصي من هم مثل شما منتظرم ببينم كي از اين وضع نابسامان خلاص مي شم موفق باشي دوست عزيز هم محله :10:
به گفته مديرعامل شركت مخابرات استان تهران ظرفيت فعلي ايجاد شده در حوزه اينترنت پرسرعت در استان تهران شامل 100 هزار پورت ميشود كه در عمده مناطق تهران نصب و راهاندازي شده است.
محمد روحاللهي در گفتوگو با خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه در حال حاضر ساكنان منطقه دو مخابراتي يعني شماره تلفنهاي كه با پيش شماره 2 آغاز ميشود، ميتوانند به صورت مراجعه به مراكز مخابراتي و يا غيرحضوري براي دريافت ADSL - اينترنت پرسرعت - اقدام كنند، ابراز اميدواري كرد: تا پايان سال عمده مناطق آماده ارائه اينترنت پرسرعت به متقاضيان باشند.
وي افزود: در برخي مناطق ديگر نيز ارائه ADSL به صورت آزمايشي و به افرادي خاص شامل دانشجويان، اساتيد دانشگاهي و... آغاز شده است، اما از آنجا كه خدمات پس از فروش لازم است بعد از تهيه اين امكان در تمام مناطق شهر تهران ارائه اينترنت پرسرعت در سطح عمومي آغاز ميشود.
روحاللهي در بيان چگونگي دريافت ADSL از سوي متقاضيان گفت: متقاضيان ميتوانند با يك بار مراجعه و دريافت نام كاربري و كلمه عبور علاوه بر دريافت ADSL ديگر خدمات مخابراتي را به صورت الكترونيكي دريافت كنند. بعد از اين حداكثر در 72 ساعت اينترنت پرسرعت نصب ميشود.
وي با اعلام اينكه ارائه ADSL در منطقه 8 بهزودي انجام خواهد شد و در كرج نيز بستر فني و تجهيزات مورد نياز آماده است و فقط بايد پروسه اداري آن طي شود، خاطر نشان كرد: تاكنون هيچ مشكل فني در اين حوزه وجود نداشته است.
به گفته او خدمات پس از فروش از منزل تا شركت مخابرات به صورت رايگان انجام ميشود اما در داخل شركت يا منزل خدمات توسط شركتهاي همكار ما انجام شده و هزينه آن دريافت ميشود.
او يادآور شد: كل ظرفيت اينترنت پرسرعتي كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه ميشود يك ميليون پورت است. البته كشش بازار بيش از اين است. شركت مخابرات تهران در اين حوزه سقف خاصي ندارد و مطابق با قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خدمترساني خواهد كرد.
روحاللهي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با ورود وايمكس، ASDSL بازار خود را از دست ميدهد؟ گفت: هر فنآوري كارايي بهينه و بازار خاص خود را دارد و در كشورهاي پيشرفته جهان وايمكس و ADSL در كنار هم ارائه ميشود.
او ادامه داد: هر چند نميتوان منكر شد كه وايمكس بخشي از بازار ADSL را تحت تاثير قرار ميدهد؛ اما ميتوان به اين اميدوار بود كه عرضه اين نوع از اينترنت پرسرعت در كنار هم و رقابتي كردن بازار، روي قيمت تاثير بگذارد كه به طور قطع به نفع مشتري است.
مدير عامل شركت مخابرات استان تهران در پايان خاطر نشان كرد: از آنجايي كه ارائه وايمكس از سوي شركتهاي خصوصي انجام ميشود، شركت مخابرات ايران نميتواند به اين عرصه وارد شود و بايد منتظر سياستهاي جديد در اين باره بود.
mehrdad38
24-02-2010, 11:07
طبق اعلام شركت ارتباطات زيرساخت ظرفيت پهناي باند اينترنت كشورمان به 137 لينك STM1 افزايش يافت.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسن كريمي - مديركل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتا - با اعلام اين مطلب، اظهار كرد: طي سال جاري ظرفيت اينترنت كشور با 64 لينك STM1 افزايش، از 73 لينك STM1 به 137 لينك STM1 افزايش يافت كه اين رقم حدود 88 درصد رشد را در مقايسه با ابتداي سال 88 نشان ميدهد.
وي در ادامه توضيح داد: اين ظرفيت از مسيرهاي شمال، غرب و جنوب كشورمان تأمين ميشود.
شركت مخابرات استان تهران 88/12/5
mehrdad38
24-02-2010, 11:15
دوستنا من مشکل در ساخت کانکشن دارم
بر روی ویندو ز هفت
مراحل ساخت کانکشنرو می رم در انتها ارور 672 رومیگیره
البته به مخابرات که زنگ زدم گفت ما داریم ادرس مک کتشبکت رو میبینیم
ایاامکان داره مشکل از ویندوزباشه
ممنون میشم سریع جواببید
پست اول همين تاپيك قسمت كليه نكات مهم و تنظيمات لازم براي استفاده از سرويس ADSL مخابرات مورد 4 رو ملاحظه كنيد.
brave_ie
24-02-2010, 12:35
هیچی، فقط میخواستم بگم پشتیبانی شدیدا ضعیفه :41:
هیچی، فقط میخواستم بگم پشتیبانی شدیدا ضعیفه :41:
امروز یه مورد مشابه دیدم گفتم همینجا بگم: اگر دیدید چراغ لینک روشن میشه ولی کانکت نمیکنه ایراد نه از کامپیوتره نه از مودم اشکال از خود مخابراته حد اکثر کاری که میتونید بکنید اینه که pppoe v رو توی روتر تنظیم بکنید.
پشتیبانی شدیدا ضعیفه عوضش سرعت وحشتناک بالاست دانلود 10 تا 12 آپلود دایال آپ.
تاريخ به روز رساني: 88/11/29
[RIGHT]
[CENTER]نحوه ثبتنام و قيمت اينترنت پرسرعت مخابرات اعلام شد.
[/COLOR]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتيباني 24 ساعته ADSL مخابرات با شماره تماس 1899 يا با آدرس اينترنتي :
ر
[/COLOR][/SIZE]
به من شماره پرونده ندادند کسی تا حالا با 1899 تماس گرفته و چواب شنیده باشه؟
mehrdad38
24-02-2010, 13:36
دوستان به نظر شما علت قطع و وصل زیاد چیه؟
قبلا اینجوری نبود
شما كدوم مركز مخابراتي هستين؟ شايد مركز مخابراتي شما جز ليست Downtime باشه.
KING_DESIGNER
24-02-2010, 13:38
1899
تماس میگیرید شماره تلفن رو میزارید جهت ارتباط با اپراتور دکمه 1 رو میزنید و همچنان شاداب تا ادامه برنامه به آهنگهای لایت ترکی گوش میدید
واقعا پشتیبانیش مزخرفه ولی یه چیزی بگم شرکتهای خصوصی هم تعریفی نداره ...نمونه اش ( س ب ا ) که همیشه خدا مشغوله
brave_ie
24-02-2010, 14:12
شما كدوم مركز مخابراتي هستين؟ شايد مركز مخابراتي شما جز ليست Downtime باشه.
مرکز توحید
حالا جزوش هست یا نه؟
پشتیبانی نداره که !! من تو یک شهر دیگه از صبا و شاتل انترنت گرفتم هیچ مشکلی نداشتم اما اینجا مخاب می گه از طرف اونا وصل شده 2 روزه ولی اینجا چراغ adsl من روشن نمی شه یعتی خط های تل اشکال دارن؟؟
brave_ie
24-02-2010, 14:18
1899
تماس میگیرید شماره تلفن رو میزارید جهت ارتباط با اپراتور دکمه 1 رو میزنید و همچنان شاداب تا ادامه برنامه به آهنگهای لایت ترکی گوش میدید
واقعا پشتیبانیش مزخرفه ولی یه چیزی بگم شرکتهای خصوصی هم تعریفی نداره ...نمونه اش ( س ب ا ) که همیشه خدا مشغوله
توی 1899 (تازه یه بار یکیشون اشتباهی گفت 8799) دکمه 1 رو میزنی خانومه با اون صدای مسخرش از اول هر چی گفته تکرار میکنه
نکتهجالب اینجاست که زنه میگفت وقتی میشنوید سکوت رو :دی شمارتون رو بزنید (سرویس شدم تا با زنه حرف بزنم آخرم چی میگه)
الان اومدم سرعت پینگ رو چک کردم
4344ms
عالیه :13:
در هر صورت اگر زنگ زدين و جواب سوالات بالا رو گرفتين و يا از طريق شركت اقدام كردين و موفق به گرفتن سرويس ADSL شدين حتما حتما حتما حتما حتما به من هم يه ندا بدين تو اين تاپيك يا به صورت پيغام خصوصي من هم مثل شما منتظرم ببينم كي از اين وضع نابسامان خلاص مي شم موفق باشي دوست عزيز هم محله :10:
آقا خیلی ممنون! لطف کردین! چشم حتما. اگه جوابی به دستم رسید شما رو بی خبر نخواهم گذاشت.
حالا یه سوال دیگه که برام پیش اومده اینه که اگه توسط شرکت های خصوصی ارائه میدادن ، با توجه به وضع کنونی شاتل چه شرکت دیگری رو پیشنهاد میکنید؟!
واقعاً دم مرکز مخابراتی مالک اشتر گرم ...
من پریروز ثبت نام کردم و امروز دیدم وصل شده و چون مودم داشتم با یکم کانفیگ کردن مودم براحتی به اینترنت وصل شدم ...
فعلاً که سرعتش خوبه . ولی بدیش اینه که سرعت بیش از 128نمیدن و وقتی ازشون سوال کردم گفتند یا باید عضو هئیت علمی باشی یا کارمند مخابرات . نامه شرکت و موسسه هم قبول نمی کنند.
واقعاً دم مرکز مخابراتی مالک اشتر گرم ...
من پریروز ثبت نام کردم و امروز دیدم وصل شده و چون مودم داشتم با یکم کانفیگ کردن مودم براحتی به اینترنت وصل شدم ...
فعلاً که سرعتش خوبه . ولی بدیش اینه که سرعت بیش از 128نمیدن و وقتی ازشون سوال کردم گفتند یا باید عضو هئیت علمی باشی یا کارمند مخابرات . نامه شرکت و موسسه هم قبول نمی کنند.
من بابام هیئت علمیه. 24 ساعتع گرفتم
رسیو: 512
سند: 128
بد نیست حالا گفتن بعدا درخواست افزایش سرعت بدین
mehrdad38
24-02-2010, 18:06
مرکز توحید
حالا جزوش هست یا نه؟
مراکز توحید، ابوذر، پیام نور و کاشانی به علت تغییر vrp جزء ليست Downtime هستن. همونطور خودتون گفتين پينگ شما 4344 ميلي ثانيه هست كه گوياي همين مطلب هست و اصلا عادي به نظر نمي رسه ممكنه چند روز با اين مشكل مواجه باشيد.
جالبه اپراتور پشتيباني اين مسائل رو نمي دونه واقعا چه كسايي رو مي كنن كارمند؟:13:
آقا خیلی ممنون! لطف کردین! چشم حتما. اگه جوابی به دستم رسید شما رو بی خبر نخواهم گذاشت.
حالا یه سوال دیگه که برام پیش اومده اینه که اگه توسط شرکت های خصوصی ارائه میدادن ، با توجه به وضع کنونی شاتل چه شرکت دیگری رو پیشنهاد میکنید؟!
خواهش مي كنم لطف مي كني دوست من:10:
اگر خدا بخواد و مركز بهشتي مدرك ADSL رو قبول كنه من صبانت رو در حال حاضر پيشنهاد مي كنم اگر چه كلا از اين شركت هاي خصوصي دلخوشي ندارم.:13:
brave_ie
24-02-2010, 18:49
خیلی ممنون از شما که اطلاع دادین :11:
من از سایت 1899 تیکت فرستادم الان دیدم نوشته که مشکل نداره تیکت بسته شد :13:
حالا میشه بگید شما اینو از کجا میدونستید؟ یا حداقل هر وقت فهمیدید کی درست میشه بگید!
بازم ممنونم:10:
mehrdad38
24-02-2010, 19:55
خیلی ممنون از شما که اطلاع دادین :11:
من از سایت 1899 تیکت فرستادم الان دیدم نوشته که مشکل نداره تیکت بسته شد :13:
حالا میشه بگید شما اینو از کجا میدونستید؟ یا حداقل هر وقت فهمیدید کی درست میشه بگید!
بازم ممنونم:10:
خواهش مي كنم:31:
من از همون سايت 1899 قسمت Downtime شبكه ديدم البته تاريخش رو 88/12/4 گذاشته ولي من تصورم اينكه هنوز كار مخابرات تموم نشده و هنوز مشكل به قوت خودش باقي هست هر زمان پينگ به 120 الي 150 ميلي ثانيه رسيد اونوقت معلوم ميشه مشكل بر طرف شده چون پينگ گوياي كيفيت پهناي باند اختصاص يافته ست و به مسير ارتباطي بستگي شديدي داره.:46::10:
hamid315
24-02-2010, 20:59
اخطار شدیدددددددددددددددددددد
دوستان این یه کلاهبرداریههههههههههههههه
اول گفتن 128 دانلود نامحدودددددد ولی الان زنگ زدم به 190 میگن فقط تا دو گیگ دانلود اجازه داریننننن.منه خرو بگو رفتم گرفتممممم ولی الان میگن ماهی دو گیگ ای خدا لعنتشون کنههههههههه
لعنت به این دروغگوها که سره مردمو کلاه میذارن تازه شباهم رایگان نیستتتتت
از مخابرات نگیرینننننننن یه دزدیهههههههههههه گول میزننننن ملتووووووووووو
Error_691
24-02-2010, 23:10
Error_691
24-02-2010, 23:16
آقا من فكر كردم اطلاعاتت غلطه كف كردم....
زنگ زدم 190 گفت 2 گيگ بيشتر استفاده نمي تونين بكنين....!! كف كردم.... البته من خيلي بيشتر از 2 گيگ دانلود كردم......!!!! شايد 5 برابر 2 گيگ
زنگ زدم 1899 .... از اپراتور پرسيدم. گفت 100000% نامحدوده... بعد هم گفت بشين 24 ساعت دانلود كن حالشو ببر.... گفتم 190 گفته... خيلي رك گفت : 190 ... كيه....؟ بعد هم دوباره تاكيد كرد بشين استفاده كن حالشو ببر.... منم گفتم حتماًًً!!!!
پس فعلاً جاي نگراني نيست
شما چطوری با اپراتور 1899 حرف زدی من هرجی زنگ می زنم می گه پیام بذارین .!!!! adsl من هنوز یک طرفه اس :41:
Error_691
24-02-2010, 23:53
خواهش مي كنم لطف مي كني دوست من:10:
اگر خدا بخواد و مركز بهشتي مدرك ADSL رو قبول كنه من صبانت رو در حال حاضر پيشنهاد مي كنم اگر چه كلا از اين شركت هاي خصوصي دلخوشي ندارم.:13:
ممنون! ببخشید ما هی مزاحم میشیم!
پارس آنلاین چجوریاست؟!
brave_ie
25-02-2010, 00:17
خیالتون راحت باشه که نامحدوده
من تا حالا شاید بیش از 50 گیگ از مهر دانلود کردم تا حالا هم یک ریال پول نیومده برام (این خیلی برام عجیبه)
ولی از مهندس های دیتا هم پرسیدن با قاطعیت گفتن سرویس مخابرات نامحدوده
Error_691
25-02-2010, 00:30
Error_691
25-02-2010, 00:36
سلام
من اینترنتم رو از مخابرات گرفتم وامشب برای بار اول وصل شدم ولی دائماً قطع و وصل میشه ولی سرعتم خوبه کسی علتش رو میدونه . ممنون میشم بهم بگین
Error_691
25-02-2010, 01:15
hamid315
25-02-2010, 01:23
عجب من که موندم این مخابرات صاحب نداره یکی میگه محدوده یکی میگه نامحدودههههههه
میگم شاید مخابرات میگه محدوده که ملت بترسن کمتر استفاده کنن ترافیک کم بشه حالا بازم من میرم فردا از مخابرات مالک اشتر می پرسم ببینم اونا چی میگن
اصلا ما باید از کجا بدونیم چقدر مصرف کردیم؟؟؟؟؟؟
resident_evil
25-02-2010, 01:25
الان اومدم سرعت پینگ رو چک کردم
4344ms
عالیه
يا خدا ! Dial Up هم اينجوري نيست پينگش !
من دوتا خط تلفن دارم این یکی فقط به مودمم وصله و هیچ وسیله دیگه ای هم روی این خط نیست راستی اسپلیتر هم زدم :19:
hamid315
25-02-2010, 01:26
اما در کل بازم دمتون گرم دوستان از سره شب اعصابم خرد بود فکر کردم سرمو کلاه گذاشتن
حالا اگه دو گیگم بود ادم استفاده میکنه مشکلی نیس ولی خیلی بده که فکر کنن ما هالو هستیم دو گیگ میندازن به جای نامحدودددددددد
من خودم فقط با 190 صحبت کردم گفت حتما 2 گیگ محدودیت داره ولی با دیتا صحبت نکردم !!!!!!
Error_691
25-02-2010, 01:30
نه اسپلیتر رو هم چک کردم . مودمم d-link 2500u ولی وقتی وصلم سرعت دانلودم خیلی بالاست . ممکنه مشکل از مخابرات باشه؟
Error_691
25-02-2010, 01:44
mehrdad38
25-02-2010, 08:39
ممنون! ببخشید ما هی مزاحم میشیم!
پارس آنلاین چجوریاست؟!
خواهش مي كنم
پارس به درد نمي خوره اولا قيمتهاش بالاست دوما اين پارس هم مثل شاتل گند زده فكر كنم براي اون هم به زودي شكايت جمع كنن.:31:
---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
قابل توجه دوستاني كه از سرويس هاي مخابرات استفاده مي كنن:
از تاريخ: 88/12/04 - 07:00 تا تاريخ: 88/12/04 - 11:00 مراکز توحید، ابوذر، پیام نور و کاشانی به علت تغییر vrp
البته من تصور مي كنم مشكل مراكز فوق هنوز پا بر جا باشه و علت قطع و وصل هاي مكرر به همين علت باشه يكي از نشونه هاش پينگ بالاي 1000 ميلي ثانيه هست.:13:
brave_ie
25-02-2010, 09:40
از مهر؟؟!؟!؟!
تهراني؟!!؟!؟!؟
از مهررررررررررررررررررررررر ررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فكر مي كردم اين سرويس كمتر از يك ماهه كه راه افتاده... ميشه توضيح بدي؟
آره تهرانم
متاسفم که این حرفو میزنم ولی اینجا بعضی وقتها با یه دستخط هر کاری میتونی بکنی حالا یه اینترنت پرسرعت که چیزی نیست ولی وقتی میخواستم بگیرم اونجا هی میپرسیدن شما همکارید؟ فکر کنم به کارکنای خود مخابرات هم میدادن البته فکر نکنم به همشون
:10:
mehrdad38
25-02-2010, 10:23
آره تهرانم
متاسفم که این حرفو میزنم ولی اینجا بعضی وقتها با یه دستخط هر کاری میتونی بکنی حالا یه اینترنت پرسرعت که چیزی نیست ولی وقتی میخواستم بگیرم اونجا هی میپرسیدن شما همکارید؟ فکر کنم به کارکنای خود مخابرات هم میدادن البته فکر نکنم به همشون
:10:
دوست من اگر امكان داره يه تست از سرويست بزار ببينم چه وضعيتي داره ADSL مخابرات تهران.:10:
سلام
من دوشنبه به مرکز باهنر درخواست دادم و چهارشنبه وصل شد. البته شایدم زودتر! چون چهارشنبه تازه مودم گرفتم. فقط رو یه تیکه کاغذ user و pass رو نوشتن و چیز دیگه ای ندادن. انقدر هم بد خط بود که دو سه بار حروف رو عوض کردم تا بالاخره دیدم قبول میکنه. مودم رو هم با توجه به پستهای قبلی در همین تاپیک WAG120N گرفتم.
یه کم موقع نصب مودم به مشکل برخوردم، چون 2 تا LAN port دارم و وقتی به port 2 وصلش میکردم مودم رو نمی تونست configure کنه. این هم تست:
من 128 درخواست دادم (گفتن اصلا بیشتر نمی دیم) ولی عملا این سرعت برای 256-512 هست...! (با سرورهای دیگه هم تست کردم، سرعت بالاتر رفت! نمی دونم جریانش چیه!)
شماره پرونده رو که سایت 1899 میخواد از کجا باید بیارم؟ به من فقط یک یوزر و پسورد دادن با اونم تو نمیره..
90% احتمال مي دم....كه آخرش هم بفهمي يه اشتباهي سمت خودت بوده!!!
salam
من مودم رو بردم سر خط ورودی تلفن به ساختمان اما اونجا هم چراغ مودم روشن نشد :(( مگر نباید اگه خط وصل باشه چراغ روشن باشه؟؟؟ با 2 تا مودم تست شده امتحان کردم
مخابرات هم می گه وصله فکر نکنم دروغ بگه
Error_691
25-02-2010, 13:23
salam
من مودم رو بردم سر خط ورودی تلفن به ساختمان اما اونجا هم چراغ مودم روشن نشد :(( مگر نباید اگه خط وصل باشه چراغ روشن باشه؟؟؟ با 2 تا مودم تست شده امتحان کردم
وقتی اینکار رو می کنید باید سیمهایی که میاد داخل خونه رو از سیم اصلی جدا کنید وگرنه فرقی با اینکه از داخل خونه تست کنید نداره
hamid315
25-02-2010, 13:44
اقا باز من زنگیدم به 1899 گفت نامحدودهههههه
خیلیم مطمئن گفتتتتتتتت
منم گفتم باشه اقا چرا میزنی دستم درد نکنهههه:31:
چرا....بايد روشن بشه!!!!!
كسي رو نمي شناسي كه adsl داشته باشه بري خونش تست كني؟
چیو. تست کنم؟
من با مودم هایی که تست شدند جا های دیگه مال خودم رو چک کردم.
QUOTE=sei_pm;4706820]9]جوقتی اینکار رو می کنید باید سیمهایی که میاد داخل خونه رو از سیم اصلی جدا کنید وگرنه فرقی با اینکه از داخل خونه تست کنید نداره[/QUOTE]
یعنی چی؟ مگه مثل امتحان کردن تل نیس؟ (ما تو آپارتمان هسیم 15 واحدی)
اگه کسی مثل من فرد اسدی هس و این مشکل رو داره pm بده :10::11:
Borhan72
25-02-2010, 15:07
منم همين مشكل رو دارم..... :41:
alinaserifar
25-02-2010, 15:37
بچه ها من بخوام از مخابرات بگیرم سرعتاش خوبه ؟ بهتر از شاتل ؟ کسی مشکلی نداره باهاش ؟ :20:
چیو. تست کنم؟
من با مودم هایی که تست شدند جا های دیگه مال خودم رو چک کردم.
QUOTE=sei_pm;4706820]9]جوقتی اینکار رو می کنید باید سیمهایی که میاد داخل خونه رو از سیم اصلی جدا کنید وگرنه فرقی با اینکه از داخل خونه تست کنید نداره
اگه کسی مثل من فرد اسدی هس و این مشکل رو داره pm بده :10::11:[/QUOTE]
سیم اومده تو یک جعبه به اسم ترمینال از اونجا هم سیم میره به خونه شما درست . شما اون سیمی رو که میره به خونتون رو باید در بیاری که سیمی که از بیرون اومده تو ترمینال هیچ ارتباطی با سیم کشی داخل ساختمان نداشته باشه.
Borhan72
25-02-2010, 15:53
ببخشيد زيادی پست ميدم....
چراغ من ثابت شده....
ولی اين ارور رو ميده وقتی ثابت ميشه......
وقتی هم آی پی آدرسمو درست ميكنم نميتونم مودمم رو تنظيم كنم....
يعنی وقتی تو آدرس بار ميزنم 192.168.1.1 هيچی نمياد....
brave_ie
25-02-2010, 15:58
با اجازه یه چندتا نکته :10: بگم
اینکه گفتید یه تست بذارم فعلا مقدور نیست چون هنوز downtime همون پینگ رو هم با هزار مکافات گرفتم، به محض درست شدن چشم
اون دوستی که میخواست وارد سایت 1899 بشه شماره پرونده همون شماره ی اول یوزر (قبل از نک ه)
درباره ی این دوستمون هم که با چراغ مودم مشکل داره من خودمم مشکل داشتم چند تا حالت خاص وجود داره مثلا اینکه سیم کشی برق روی تلفن نویز بندازه که در اینصورت یا باید از رو سیم بکشید یا از اون سیما که توش فویل داره استفاده کنید یه حالت دیگه که شایعتره اینه که با پریز محافظ دار امتحان میکنی که اشتباهه دوشاخه تلفنت نباید محافظ برق داشته باشه
خواهش میکنم :11:
mehrdad38
25-02-2010, 16:44
ببخشيد زيادی پست ميدم....
چراغ من ثابت شده....
ولی اين ارور رو ميده وقتی ثابت ميشه......
وقتی هم آی پی آدرسمو درست ميكنم نميتونم مودمم رو تنظيم كنم....
يعنی وقتی تو آدرس بار ميزنم 192.168.1.1 هيچی نمياد....
بيا تو تاپيك تنظيم مودم تا راهنماييت كنم:10:
Error_691
25-02-2010, 16:51
ببين WAG120N داشتي ديگه؟
زيرش رو نگاه كن ببين نوشته ANNEX A يا ANNEX B
بعد 192.168.1.1 بزن بالا سمت راست منوي تنظيمات ببين نوشته: Firmware Version چند؟!
اگر 1.00.12 نيست بگو....سريع بگو...[/QUOTE]
نه wag54g2 . من با مودم های تست شده هم امتحان کردم فایده نداشت :41:
mehrdad38
25-02-2010, 17:32
بچه ها من بخوام از مخابرات بگیرم سرعتاش خوبه ؟ بهتر از شاتل ؟ کسی مشکلی نداره باهاش ؟ :20:
مخابرات اولا 128 بيشتر نمي ده اگر هم بده بايد هيئت علمي باشي فعلا يا خبرنگار يا پزشك هستي؟
128 رو 13 الي 14 مي زنه.
اي بد نيست.
Error_691
25-02-2010, 17:43
ببين WAG120N داشتي ديگه؟
زيرش رو نگاه كن ببين نوشته ANNEX A يا ANNEX B
بعد 192.168.1.1 بزن بالا سمت راست منوي تنظيمات ببين نوشته: Firmware Version چند؟!
اگر 1.00.12 نيست بگو....سريع بگو...[/QUOTE]
ANNEX B اصلا تو ایران وارد نمیشه.
mehrdad38
25-02-2010, 17:48
بابا اين مشكل حل نشد :2: اين تاپيك كه شد تاپيك تنظيم مودم:13:
ادامه بحث رو برين تو تاپيك مودم.
زبون مو دراورد ازبس گفتم :2::2::2:
نه wag54g2 . من با مودم های تست شده هم امتحان کردم فایده نداشت :41:
اشکال نداره \
data هایی که خواستم رو بده.... سریع....
annex?
firmware?[/QUOTE]
annex a
این firmware کجا نوشته؟
این آدرس dsn چیه می شه بدین؟
Error_691
25-02-2010, 17:57
Error_691
25-02-2010, 18:04
Error_691
25-02-2010, 18:18
annex a
این firmware کجا نوشته؟
این آدرس dsn چیه می شه بدین؟
192.168.1.1 رو که می زنی.... admin admin رو هم که می زنی.....
بعد بالا سمت راست نوشته[/QUOTE]
چرا بچه مردم رو گمراه می کنید
باید بره:
یوزر و پس هم admin هر چی بود کپی کن اینجا 3 سوت حل میشه. البته Error_691 حلش میکنه.
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
--- System Information ---
Vendor: Linksys
ModelName: WAG160N
Firmware Version: A1.00.15 , 2009-05-31T16:58:02
GUI Version: A1.00.15_007
Boot Version: 1.0.37-5.4
Hardware Version: 0.01
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: AnnexA version - A2pB022g.d20e
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: ShowtimeRetrain Reason: 0
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: FAST
DSL Upstream Rate: 128 Kbps
DSL Downstream Rate: 512 Kbps
Error_691
25-02-2010, 18:39
چرا بچه مردم رو گمراه می کنید
باید بره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیوزر و پس هم admin هر چی بود کپی کن اینجا 3 سوت حل میشه. البته Error_691 حلش میکنه.
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
--- System Information ---
Vendor: Linksys
ModelName: WAG160N
Firmware Version: A1.00.15 , 2009-05-31T16:58:02
GUI Version: A1.00.15_007
Boot Version: 1.0.37-5.4
Hardware Version: 0.01
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: AnnexA version - A2pB022g.d20e
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: ShowtimeRetrain Reason: 0
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: FAST
DSL Upstream Rate: 128 Kbps
DSL Downstream Rate: 512 Kbps
حالا اومدیم یکی لینکی که دادی رو نداشت.....به غیر از این لینک چیزه دیگه ای هم بلدی؟!؟!؟! :21:
بالا سمت راست نوشته.............[/QUOTE]
چیه دوبار ازت طرفداری کردم فکر کردی علامه دهری اونموقع که شما نمی دونستی Linksys چیه ما Wag160N داشتیم. دیگه فکر کنم این مارک خز شده باید بگم برام USR بیارند.
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
حالا که دیدی من لینک رو گذاشتم تا بقیه هم داشته باشند.
تا حالا هیجا ندیدم با آپدیت فریمور مشکل لینک روی خط حل بشه. ولی امیدوارم حل بشه.
سلامممممم
ممنونننننن
من رفتم قسمت llocal area conncetion و اونجا دستی ip : 192.168.1.1 رو دادم بعد تونستم وارد تنظیمانت مودم شم وقتی 192.168.1.1 رو تو iE می زنم ا ( قبلا cant find server می شد)
فابرمور v.1.00.10 اما هتور چراغ مودم خاموشه کسی هست آدرس dns server زو بده من اون پایینشو یادمه 3 2 2 4 بود
مودم wag56g2 و مودم من سرخط تل روشن نمی شه
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک به نظرتون به مخابرات بگم آدم می فرستن حرف رو تایید کنن؟؟؟؟؟؟
راستی واسه من این error رو می ده :
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
Error_691
25-02-2010, 20:04
تا وقتی چراغ dsl ثابت نشه کانفیگ کردن بدردت نمیخوره.
Error_691
25-02-2010, 20:09
تا وقتی چراغ dsl ثابت نشه کانفیگ کردن بدردت نمیخوره.
یه نفر هم که سوادش رو داره کمک می کنه باید اینطوری باهاش رفتار کنی؟ مثل بچه ها؟ من مودم دارم مودم دارم. منو مخفی.
طفل:13:
چراغ که روشن نشد من update هم کردم . ممنون دوستان
firmware هم برای rule out کردن همه مشکلات مودمه....!!! شما که از زمان گراهام بل linksys wag160n داشتی..... می شه بگی firmware برای چی release می شه؟!
بنا به گفته خود linksys از firmware شماره 10 تا 17..... 38 تا مشکل برطرف می شه.... می تونی بری Release note رو بخونی.....:27::41:
یولفسول هیئت علمی دانشگاه علی آباد کتول هستید شما؟
حالا مشکل رو حل کنید . حالا از گراهام بل بپرس چرا فریمور رو ریلز می کنند.
اگر تا دو پست دیگه یعنی 860 مشکل این دوستمان رو حل نکردید خود جناب مهرداد اون مدرک هیئت علمی شما رو باطل میکنه . به کینگ دیزاینر هم که گرافیست هست می گیم بیاد جعلی بودن مدرک شما رو تشریح کنه.
طرف مهندس شبکه هست کلی سابقه داره انقدر ادعا نمی کنه که شما می کنید.
Error_691
25-02-2010, 21:49
بسه بسه بسه sei_pm یه نفر هم که سوادش رو داره راهنمایی می کنه باید باهاش اینطوری برخورد کرد؟
واقعا جای تاسف داره
آقای ارور بگو. شما به کل ندید بگیر.
Error_691
25-02-2010, 22:15
آپدیت میکردی یا نمیکردی هیچ ارتباطی به مشکل شما نداشت. تا چراغ ای.دی.اس.ال مودمت هم روشن نشه ، کانفیگ کردن یا نکردن مودمت تاثیری به حالت نداره . توصیه ای که من می تونم بهت بکنم اینه که اگه از جعبه تقسیم (سر خط) چک کردی و دیدی باز هم چراغت روشن نمیشه ، قطعادو حالت بیشتر نداره یا مخابرات داره بهت دروغ میگه وخطت رو رانژه نکرده یا سیم کشی (احتمالا داخلی) ایراد داره . شما قبل از مخابرات از جای دیگه سرویس میگرفتی ؟ اگه جوابت مثبته چند وقته پیش ؟
شما اول جواب سوال قبل من رو بدین که پرسیدم چرا فیرمور ریلیس می کنن؟ گیریم حتی هیات علمی دانشگاه علی آباد کتول باشم...از تو که سوادم بیشتره که به ریلیس (ریلیز) می گی ریلز!!! :27::27::27::27::27::27::27::27::31::31::31::31::3 1::27::27::27::27::27::27: البته می دونم الان میری ادیت می کنی
اره شما که از این دکتری کیلویی خریدی حتما از من با سواد تری حتما به لوستر هم میگی لوسر.
دیگه از کوپنت زیادتر صحبت نکن پست 860 رو رد کردی. آپدیت مال رفع باگ هست . شما برو ادامه اون تنظیمات حرفه ای رو بنویس شاید براش یک دکتری دیگه هم تونستی بگیری.
بسه بسه بسه sei_pm یه نفر هم که سوادش رو داره راهنمایی می کنه باید باهاش اینطوری برخورد کرد؟
واقعا جای تاسف داره
با فونت کوچیک هم می نوشتید می دیدم.عجبیبه شما هم یهو این مشکل رو پیدا کردید؟ بعد ایشون نمیدونه هنوز طرف میگه مودم رو روی خط دیگه تست کردم چراغ Dsl رو شن شده حالا این که مغزش اررور میده میگه برو فریمور آپدیت کن . یا برو کانفیگ کن . ساده ترین کاربر هم میدونه مودم رو وصل کنی به خط اگر هیچ مشکلی نداشته باشی باید Dsl چراغش روشن بشه.
اگر ردیف نشد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچی می بینی تو رو کپی کن اینجا
این چیه شاید کاربرا این رو نداشته باشن . شما هم فقط این یک چیز رو از من یاد گرفتید.
واقعا جای تاسف داره
اتفاقا با دیدن این پست شما بر حسب اتفاق یک سوال هم به ذهن رسید : احتمالا آقای ارور و خانم نسیم ، دو آی دی در یک جسم نیستند؟ (اللخصوص با تو جه به تعداد پستهای nasim_v)
نمی دونم خواستم بگم نسیم تازه ثبتنام کرده و با اون تعداد پست ممکنه همون اررور باشه ولی تنها کسی که می تونه این حرف رو بزنه Admin سایت هست .
اتفاقا با دیدن این پست شما بر حسب اتفاق یک سوال هم به ذهن رسید : احتمالا آقای ارور و خانم نسیم ، دو آی دی در یک جسم نیستند؟ (اللخصوص با تو جه به تعداد پستهای nasim_v)
اقا انقد دعوا نکنید به نظز من یا من بد از روی سر خط چک کردم یا اشکال از کابل بیرونه بهرحال مخابرات مال همه رو رانژه کرد دروغ که نمی گه . من حالا به خودشون شنبه می گم یکی و بفرستند سر خط و کابل تو خیابون31::31::31: رو چک کنن تا دیگه حرفی نمونه . نتیجه اش هم اینجا می زارم . چون من سر خط چک کردم روشن نشد ( با مودم هایی که جاهای دیگه تست شده بودن ) بعیده مخابرات دروغ بگه اما اگه آدمشون اومد و دید حق با منه ............:5::5:
پس فعلا دعوا نکنید
اینجا هم بهتر از تاپیک راه اندازی مودم جواب می دن اما من م فکر می کنم بهتره اینا همه منتقل بشه اونجا (آقای مدیر )
فقط من می یام شنبه 1 شنبه نتیجه اش رو اینجا می زارم
حالا :10::10:
راستی کاربر نسیم 4 روزه ثبتنام کرده و اون 5 تا پستش رو هم تو این تاپیک زده.
اخطار شدیدددددددددددددددددددد
دوستان این یه کلاهبرداریههههههههههههههه
اول گفتن 128 دانلود نامحدودددددد ولی الان زنگ زدم به 190 میگن فقط تا دو گیگ دانلود اجازه داریننننن.منه خرو بگو رفتم گرفتممممم ولی الان میگن ماهی دو گیگ ای خدا لعنتشون کنههههههههه
لعنت به این دروغگوها که سره مردمو کلاه میذارن تازه شباهم رایگان نیستتتتت
از مخابرات نگیرینننننننن یه دزدیهههههههههههه گول میزننننن ملتووووووووووو
ناراحت نشیا ... به نظر من190 یه جورایی خواسته بپیچوندت گفته 2 گیگ . احتمالاً این 2 گیگ هم از یه جایی شنیده و پرونده .
چون بهش زنگ زدم سوال کردم .. اپراتوره با صراحت به من گفت من از ADSL سردر نمیارم یه شماره بهم داد گفت به این زنگ بزن .. در هرصورت مخابرات یه شرکت دولتی و نیمه خصوصیه و هرگز نمیاد برای اینکه زیره سوال بره برای سرویس هاش محدودیت بزاره ..
اره شما که از این دکتری کیلویی خریدی حتما از من با سواد تری حتما به لوستر هم میگی لوسر.
دیگه از کوپنت زیادتر صحبت نکن پست 860 رو رد کردی. آپدیت مال رفع باگ هست . شما برو ادامه اون تنظیمات حرفه ای رو بنویس شاید براش یک دکتری دیگه هم تونستی بگیری.
با فونت کوچیک هم می نوشتید می دیدم.عجبیبه شما هم یهو این مشکل رو پیدا کردید؟ بعد ایشون نمیدونه هنوز طرف میگه مودم رو روی خط دیگه تست کردم چراغ Dsl رو شن شده حالا این که مغزش اررور میده میگه برو فریمور آپدیت کن . یا برو کانفیگ کن . ساده ترین کاربر هم میدونه مودم رو وصل کنی به خط اگر هیچ مشکلی نداشته باشی باید Dsl چراغش روشن بشه.
این چیه شاید کاربرا این رو نداشته باشن . شما هم فقط این یک چیز رو از من یاد گرفتید.
والا من یک غلطی کردم رو نفهمی اینجا عضو شدم که بتونم لینک هایی که مخفی هست رو ببینم
فکر نمی کردم آخرش با یه مشت آدم نفهم باید سرو کله بزنم
فقط نمی دونم چرا هر کس اینجا چیزی می نویسه واسه من میل میاد
وگرنه من که هم adsl ام وصل شد هم مودمم رو تنونستم اینجا تنظیم کنم
والا هر خری پست تو و zigma رو ببینه می فهمه جفتتون یکی هستین. از ساعت های پست کردنتون معلومه.
من که دهنم بسته بود شما دهنمو باز کردین
دهنتو وا کردی می خوای برات با چیز دیگه ای پرش کنم متاسفانه حیف این فروم و تاپیک تا اینکار رو بکنم.
دیگه ثابت شد که تو همون اررو هستی چون الان آفلاین شد و تو آنلاین شدی قبلش تو آفلاین بودی و اون آنلاین
بیا بهت باد بدم . یکی رو تو IE باز کن اون یکی رو تو FF بعد بیا که بقیه شک نکنند.
واقعا حیف از من و افراد محترمی که تو این صفحه مجبورند نوشته های لاتی مثل تورو بخونند
واقعا من به جای شما از تمام دوستان عذر می خوام
من تا صبح هم دلیل بیارم تو حرف خودتو می زنی
از دوستان می خوام یک نفر من رو راهنمایی که بتونم از p30world یوزرم رو حذف کنم
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
دهنتو وا کردی می خوای برات با چیز دیگه ای پرش کنم متاسفانه حیف این فروم و تاپیک تا اینکار رو بکنم.
دیگه ثابت شد که تو همون اررو هستی چون الان آفلاین شد و تو آنلاین شدی قبلش تو آفلاین بودی و اون آنلاین
بیا بهت باد بدم . یکی رو تو IE باز کن اون یکی رو تو FF بعد بیا که بقیه شک نکنند.
مرسی روش های کلاهبرداریت مال خودت
خیلی ممنون که به همه نشون دادی که چه کلاهبرداری هستی
:10::10::11::40: دعوا نکنین دیگه آقای ادمین بیا این پست ها رو منتقل کن
منم شنبه یا 1 شنبه بهتون خبر می دم
mehrdad38
25-02-2010, 23:34
براي 100 امين بار ميگم اين بحث بي ربط به تاپيك رو تمومش كنين. از مدير انجمن مي خوام پست هاي كانفيگ مودم رو به تاپيك خودش منتقل كنن. لطفا رعايت كنين در غير اين صورت به مدير انجمن ارجاع داده ميشه. الان هم به Mohsen Khan اطلاع داده مي شه.
مهرداد خان اینکار رو باید اول می کردید که این بحث انقدر اینجا کش پیدا نکنه.
آقا مهر داد اگر شما از همون اول به هیئت المی که 2 تا 1 مگ گرفته وقت نکرده بریج کنه یچیزی گفته بودید کار به اینجا نمیرسید که بیاد بگه فرمور روتر رو باید آپدیت کنی تا چراغ لینک روشن بشه.
KING_DESIGNER
25-02-2010, 23:47
مدیر انجمن هرچه سریعتر این بحث کش دار رو تموم کنه تاپیک از کنترل خارج شده
الان که پست ها رو خوندم دیدم که sei_pm هم به همون نکته sign in وsign out کردن ارور و نسیم اشاره کرده که خوب من هم توی پست قبلیم گفتم پس خدا رو شکر اونقدر نکته ی تابلو و واضحی بوده که فکر میکنم اکثر بچه های آنلاین متوجهش بودن . (نکته ی آخر هم این که بین خودمون بمونه ولی این بابا آی.دی دیگه ای هم داره که اگه بحث رو کش بده مجبور میشم هم اونها رو و هم اراجیف دیگش رو از زیر خاک بکشم بیرون و همه رو یک جا اکران عمومی کنم تا دست ملت بیاد که پروفسرمون دقیقا چی کارست)
---------- Post added 26-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:59 PM ----------
آقا مهر داد اگر شما از همون اول به هیئت المی که 2 تا 1 مگ گرفته وقت نکرده بریج کنه یچیزی گفته بودید کار به اینجا نمیرسید که بیاد بگه فرمور روتر رو باید آپدیت کنی تا چراغ لینک روشن بشه.
آقا مهرداد . فکر میکنم صحبت این دوستمون حرف دل خیلی از خواننده های این تاپیک باشه
الان که پست ها رو خوندم دیدم که sei_pm هم به همون نکته sign in وsign out کردن ارور و نسیم اشاره کرده که خوب من هم توی پست قبلیم گفتم پس خدا رو شکر اونقدر نکته ی تابلو و واضحی بوده که فکر میکنم اکثر بچه های آنلاین متوجهش بودن . (نکته ی آخر هم این که بین خودمون بمونه ولی این بابا آی.دی دیگه ای هم داره که اگه بحث رو کش بده مجبور میشم هم اونها رو و هم اراجیف دیگش رو از زیر خاک بکشم بیرون و همه رو یک جا اکران عمومی کنم تا دست ملت بیاد که پروفسرمون دقیقا چی کارست)
---------- Post added 26-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:59 PM ----------
آقا مهرداد . فکر میکنم صحبت این دوستمون حرف دل خیلی از خواننده های این تاپیک باشه
فعلاً که اون دوست کلاهبردارت اومد گفت هم با فایرفاکس هم اینترنت اکسپلورر وصله
کافر همه را به کیبش خود پندارد.
یکی به من بگه من چطور می تونم پروفایلم رو از تو این خراب شده ببندم
اقا انقد دعوا نکنید به نظز من یا من بد از روی سر خط چک کردم یا اشکال از کابل بیرونه بهرحال مخابرات مال همه رو رانژه کرد دروغ که نمی گه . من حالا به خودشون شنبه می گم یکی و بفرستند سر خط و کابل تو خیابون31::31::31: رو چک کنن تا دیگه حرفی نمونه . نتیجه اش هم اینجا می زارم . چون من سر خط چک کردم روشن نشد ( با مودم هایی که جاهای دیگه تست شده بودن ) بعیده مخابرات دروغ بگه اما اگه آدمشون اومد و دید حق با منه ............:5::5:
پس فعلا دعوا نکنید
اینجا هم بهتر از تاپیک راه اندازی مودم جواب می دن اما من م فکر می کنم بهتره اینا همه منتقل بشه اونجا (آقای مدیر )
فقط من می یام شنبه 1 شنبه نتیجه اش رو اینجا می زارم
حالا :10::10:
چک کردن از جعبه تقسیم که دیگه بد و خوب نداره عزیز. در ضمن مخابرات معمولا دروغ نمیگه اما تجربه دروغ گفتنش رو هم ما داریم . به هر حال اگه مامور مخابرات میخواد چک کنه باید از مرکز مخابراتیتون تا دم در خونه و بعدش سیم کشی داخلیتون رو چک کنه . ( البته اگه در مورد رانژه شدن خط بهتون دزست گفته باشن) در هر صورت نتیجه رو بعدا اعلام کنید تا اگه احیانا شخص دیگه ای هم مشاکل مشابهی داره شاید بتونه کمکش کنه .
شما اگه همه ی حساب هات رو ببندی و رفع زحمت کنی خیلی بیشتر خوشحالمون میکنی پروفسور. راهش هم اینه که دیگه این طرفها پیدات نشه یا اگه پیدات شد لاگین نکنی ولی اگه نتونستی جلوی خودت رو بگیری باید با یه ایمیل از ادمین بخوای این کارو واست بکنه البته به شرطی که پس فرداش دوباره تنت شروع به خارش نکنه و بیای شونصد تا آی دی جدید بسازی
شما کوتاهی نکن PM بزن به مدیریت خودشون می دونند چجوری بفهمند کی دو تا ID داره.
اگه من اینکار رو می کردم نمی یومدم اینجا بگم که .
شما اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتی
پیش شماره خونت 4445
بچه پونک اونورایی دیگه
بیشتر از اینا نباید ازت انتظار داشت خز
mehrdad38
26-02-2010, 00:30
من مديريت انجمن رو در جريان كار قرار دادم و بزودي اقدامات لازم انجام خواهد شد تا اون زمان از دوستان خواهش دارم بحث رو ادامه ندن و تاپيك رو به روال عادي برگردونن به زودي همه چيز مشخص ميشه.
Error_691
26-02-2010, 01:23
اااااه.... خيلي خبرا بوده اين چند ساعت...به به ... به به
آره من خيلي خيلي خوشحال مي شم مديريت به سرعت چك كنن ببينن Ip من با nasim_v يكي بوده يا خير.. ولي اين دو نفر (sei_pm و zigma94 ) هم بايد چك بشن... پيش داوري نم كنيم.. و منتظر مي مونيم
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
آقای دکتر ارروررررر error_691
من خونمون محمودیست میشیم مرکز استقلال. پدرم هیئت علمیه و رفته استقلال.
اولش ندادن بعدش که کلی اصرار کرده و گفته بقیه دارن بهش دادن. البته گفتن فقط 50 تا 1024 بوده که همه پر شده.
برای همین فعلا یه 512 دادن گفتن اردیبهشت بیاین درخواست افزایش سرعت بدین. من می دونم حرف شما درست هست و با نظر شما که می گین اینا از روی حسادته موافقم
یه مشکلی دارم اونم اینه که تا 4 شنبه وصل می شه مودم هم wag120n خریدم اما نمی دونم چطوری تنظیم کنم
لطفا راهنمایی کنین
مرسی
نسیم
اين پست اول اون خانوم بود كمك واسه مودم خواسته بود.
نكته ديگه اينكه اگر همه پست هاي من رو ببنيند من نوشتم هيات
اما اين خانم و شما ها هميشه نوشتيد هيئت....
اينم يك نكته اي بود كه همه از دست داديد
Mahdi.p30
26-02-2010, 01:54
آره من خيلي خيلي خوشحال مي شم مديريت به سرعت چك كنن ببينن Ip من با nasim_v يكي بوده يا خير.. ولي اين دو نفر (sei_pm و zigma94 ) هم بايد چك بشن... پيش داوري نم كنيم.. و منتظر مي مونيم
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
اتفاقا با همين پست اولشون و همين نكته،بنده مطمئن شدم كه شما 2 3 تا روحيد در 4 5 تا بدن!
راستي نسيم جان كجا رفت؟؟
رفت خوابيد؟؟
احتمالا اينترنت شما يكيه و خودتون خبر نداريد و به اين صورته كه:
شما فريمور مودمتونو آپديت ميكنيد و چراغ دي اس ال مودمتون روشن ميشه و كانكت ميشيد، چند دقيقه بعد نسيم خانم مودمشو آپديت ميكنه و چراغش روشن ميشه و كانكت ميشه و شما ديسكانكت ميشيد و اين چرخه همينطور ادامه پيدا ميكنه...
راستي ايشون هم مثل شما ، عضو هيات علميه يا عضو هيات رزمندگان اسلام؟؟
هيئت يا هيات؟؟
چه اسپم بازاري شد
Error_691
26-02-2010, 02:01
متاسفانه هيچ راهي پيدا نكردم.... تنها كاري كي تونستم بكنم اين بود كه پست هاي ارزشمندم رو پاك كنم...
تو ستينگ مي توني دريافت اي ميل رو غير فعال كني... همين
متاسفم واقعا
فقط همين رو مي تونم بگم
حيف از وقت ارزشمندم كه اينجا حرومش كردم
جلوي ضرر رو از هر كجاش بگيري منفعته
متاسفانه هيچ راهي پيدا نكردم.... تنها كاري كي تونستم بكنم اين بود كه پست هاي ارزشمندم رو پاك كنم...
تو ستينگ مي توني دريافت اي ميل رو غير فعال كني... همين
متاسفم واقعا
فقط همين رو مي تونم بگم
حيف از وقت ارزشمندم كه اينجا حرومش كردم
جلوي ضرر رو از هر كجاش بگيري منفعته
پس شما برو به منفعت خودت برس. کسی شما رو وادار به پست زدن نمیکنه.
اولا آره خیلی خبرها بوده که خودت هم بودی و چهار چشمی داشتی دنبالشون میکردی و در به در دنبال یه جواب قابل قبول ولی صبر کردی تا تاپیک خلوت بشه تایهو همه با هم شلوارت رو سرت پاپیون نکنن . ثانیا ، پروفسور یه بچه ی قنداقی هم میدونه که آی پی آدرس به راحتی و توسط نرم افزارهای مختلف یا حتی یه بار دی سی شدن و دوباره کانکت شدن قابل تغییره ، بنابراین ممکنه که ادمین هیچ وقت نتونه مچت رو بگیره اما اون چیزی که مهمه اینه که الان دیگه حداقل مچت برای بچه های این تاپیک باز شده . و اما اگه بخوایم یه بررسی کوچک روی آیدی نسیم انجام بدیم متوجه خواهیم شد که توی این تاپیک به غیر از ارور تنها کسی که تونسته از سرویسهای مخابرات با سرعتهای تخیلی بگیره همین نسیمه ( شما بخوانید ارور) ولی از اونجایی که ما چشم دیدن این قضیه رو نداریم و داریم از حسادت می ترکیم ! بنابراین هی سعی میکنیم که پرمون بگیره به پره جناب پروفسور !!!
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
نکته ی بعدی که میخواستم یه بررسی کوچکی روش بکنم ادعای پروقسور درباره ی املای کلمه ی هیئت و هیات هست که شاهد بودیم جناب پروفسور تمام پستهای گذشتش رو پاک کرد و البته من توی پست شماره 880 بهش گفتم که فقط کافیه که بحث رو یه کوچولو دیگه کش بده تا برم سراغ شخم زدن پستهاش و تمام اراجیفش به علاوه ی تمام آی دی هاش رو یه وقتی بگذارم و از زیر خاک بکشم بیرون و اکران عمومی بکنم که همون طور که شاهد بودین بعد از کش دادن بحث ، از ترس رو شدن دست رو شدش ، با یک حرکت بچه گانه و تابلو ، تمام پستهاش رو ویرایش و پاک کرد.
ویرایش : از اونجایی که یکی از پستهای بنده بنا به دلایل غیر قابل قبول حذف شد ، بنابراین شماره پستی که درباره کش دادن بحث به پروفسور هشدار داده شده بود برابر با "879" خواهد بود
نکته جالب اینجاست که این بابا علاقه خاصی به صحبت کردن با خودش داره :
مرسی
نسیم
ببینید چه پپسی ای هم واسه خودش باز کرده با اون دکتر گفتنش .
چرا من کلید تشکر ندارم؟
من این کارارو کردم قدم به قدم و از تعجب شاخ در آوردم. چراغ DSL چشمک زد و بعد از 1 دقیقه INTERNET وصل شد. زنده باد استقلال 24 ساعته وصل کرد. کجا می تونم سرعتم رو چک کنم؟
من پس وایرلسم رو wpa2 گذاشتم؟ اونای دیگه چین؟ wpa2-mixed بهتر نیست؟
:40::40::40:بازم مرسی :40::40::40:
اینجا هم که در راستای خود تحویل گیری مفرط ، خودش از راهنمایی کانفیگ مودم خودش چنان حض وافری برده که انگار به یابو تی تاب دادند و در آخر هم کلی خودش رو قلب بارون کرده و افسوسی بی کران از نداشتن دکمه تشکر !!!
من می دونم حرف شما درست هست و با نظر شما که می گین اینا از روی حسادته موافقم
مرسی
نسیم
بله ، و در نهایت جمله ای من باب همه ما حسودان و بخیلان و تنگ نظرانی که با کمال تاسف قدر دُکی جون رو نمیدونیم!
goodigood
26-02-2010, 02:58
ای بابا!این جا شده میدونه جنگ!:41::13:
دوستان یه سوال:دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتن آیا کسی با پیش شماره ای به جز 22-88 هم بوده؟
من اشکم در اومده 3 ماه که دنباله یه 128 کوفتیم ولی مثکه شانس ندارم!:19::2:
دوستان یه سوال:دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتن آیا کسی با پیش شماره ای به جز 22-88 هم بوده؟
دوست عزیز اولا مواظب باش وقتی وارد این تاپیک ( میدون جنگ ) میشی ، سرت رو بدزدی که یه وقت تیر و ترکش ها به پرت نگیره D: ( شوخی کردم چون تیر و ترکش ما فقط پر کسایی رو میگیره که قصد زیرآبی رفتن دارن و جزء هیئت المی هم هستند و دو تا سرویس یک مگ هم از مخابرات گرفتن ولی وقت نمیکنن بریج کنند )
و اما در جواب سوال شما که دقیقا عین 13 پستت همین رو پرسیدی . عزیز من شما که تلفن مرکز مخابراتتون رو داری ، زنگ بزن هر وقت قرار باشه بدن میدن دیگه ، ولی تا اونجایی که من میدونم فعلا به غیر از مراکز مخابراتی 2 و 8 در بقیه مناطق مخابراتی به اشخاص حقوقی فقط واگذار میشه. انشالاه بعد از عید نوبت شما هم میشه. والسلام
mehrdad38
26-02-2010, 09:55
خوب دوستان ادامه بحث رو شروع مي كنيم:
سروس هاي مخابرات داراي معايب و مزايايي هستن كه به چند مورد از اونها اشاره مي كنم:
مزايا
1- شايد بهترين مزيت سرويس هاي مخابرات قيمت بسيار پايين اون باشه. چون قيمت تمام شده اشتراك اينترنت يكي از پارامترهاي مهم و تاثير گذار در جذب مشتري هست.
2- نامحدود بودن كليه سرويس ها اين مزيت شايد به اندازه قيمت سرويس داراي اهميت باشه وقتي مشتري مطمئن باشه كه سرويس پاييدار و دائمي خواهد داشت مسلما اونو انتخاب مي كنه.
3- حذف هزينه هاي جانبي مانند هزينه فعالسازي اوليه ( رانژه ) + نصب و راه اندازي و ..
4- راه اندازي آسان و سريع؛ ظرف حداكثر 48 ساعت سرويس بدون مشكل و درد سر راه اندازي ميشه.
معايب:
1- عدم ارائه پهناي باند بالاتر از 128 به عموم مردم.
2- پشتيباني نچندان قوي و كارامد.
3- ارائه نشدن سرويس در تمام مراكز مخابراتي.
mehrdad38
26-02-2010, 10:58
به گفته مديرعامل شركت مخابرات استان تهران ظرفيت فعلي ايجاد شده در حوزه اينترنت پرسرعت در استان تهران شامل 100 هزار پورت ميشود كه در عمده مناطق تهران نصب و راهاندازي شده است.
محمد روحاللهي در گفتوگو با خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه در حال حاضر ساكنان منطقه دو مخابراتي يعني شماره تلفنهاي كه با پيش شماره 2 آغاز ميشود، ميتوانند به صورت مراجعه به مراكز مخابراتي و يا غيرحضوري براي دريافت ADSL - اينترنت پرسرعت - اقدام كنند، ابراز اميدواري كرد: تا پايان سال عمده مناطق آماده ارائه اينترنت پرسرعت به متقاضيان باشند.
وي افزود: در برخي مناطق ديگر نيز ارائه ADSL به صورت آزمايشي و به افرادي خاص شامل دانشجويان، اساتيد دانشگاهي و... آغاز شده است، اما از آنجا كه خدمات پس از فروش لازم است بعد از تهيه اين امكان در تمام مناطق شهر تهران ارائه اينترنت پرسرعت در سطح عمومي آغاز ميشود.
روحاللهي در بيان چگونگي دريافت ADSL از سوي متقاضيان گفت: متقاضيان ميتوانند با يك بار مراجعه و دريافت نام كاربري و كلمه عبور علاوه بر دريافت ADSL ديگر خدمات مخابراتي را به صورت الكترونيكي دريافت كنند. بعد از اين حداكثر در 72 ساعت اينترنت پرسرعت نصب ميشود.
وي با اعلام اينكه ارائه ADSL در منطقه 8 بهزودي انجام خواهد شد و در كرج نيز بستر فني و تجهيزات مورد نياز آماده است و فقط بايد پروسه اداري آن طي شود، خاطر نشان كرد: تاكنون هيچ مشكل فني در اين حوزه وجود نداشته است.
به گفته او خدمات پس از فروش از منزل تا شركت مخابرات به صورت رايگان انجام ميشود اما در داخل شركت يا منزل خدمات توسط شركتهاي همكار ما انجام شده و هزينه آن دريافت ميشود.
او يادآور شد: كل ظرفيت اينترنت پرسرعتي كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه ميشود يك ميليون پورت است. البته كشش بازار بيش از اين است. شركت مخابرات تهران در اين حوزه سقف خاصي ندارد و مطابق با قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خدمترساني خواهد كرد.
روحاللهي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با ورود وايمكس، ASDSL بازار خود را از دست ميدهد؟ گفت: هر فنآوري كارايي بهينه و بازار خاص خود را دارد و در كشورهاي پيشرفته جهان وايمكس و ADSL در كنار هم ارائه ميشود.
او ادامه داد: هر چند نميتوان منكر شد كه وايمكس بخشي از بازار ADSL را تحت تاثير قرار ميدهد؛ اما ميتوان به اين اميدوار بود كه عرضه اين نوع از اينترنت پرسرعت در كنار هم و رقابتي كردن بازار، روي قيمت تاثير بگذارد كه به طور قطع به نفع مشتري است.
مدير عامل شركت مخابرات استان تهران در پايان خاطر نشان كرد: از آنجايي كه ارائه وايمكس از سوي شركتهاي خصوصي انجام ميشود، شركت مخابرات ايران نميتواند به اين عرصه وارد شود و بايد منتظر سياستهاي جديد در اين باره بود.
شركت مخابرات استان تهران 88/12/5
رفیقم با پیش شماره66 یک هفته ی گرفت
mehrdad38
26-02-2010, 11:30
ما كه پيش شمارمون 8842 هست به ما كه هنوز ندادن. گفتن تو اسفندماه ولي فعلا كه خبري نيست اگر تو 3 ماهه كه منتظري من الان 5 ماهه كه براي يه اينترنت زپرتي منتظرم.:41:
رو مودمم خاك نشسته :31:
brave_ie
26-02-2010, 12:43
من پیش شمارم 6691 مرکز توحیده به ما که دادن
همونطور که گفتم از آخر شهریور دنبالش بودم تا اواسط مهر هم وصل شد:20:
ایشالا روزی بشه که یه اینترنت به قول شما زپرتی انقدر برا مردم عجیب نباشه:10:
شما اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتی
پیش شماره خونت 4445
بچه پونک اونورایی دیگه
بیشتر از اینا نباید ازت انتظار داشت خز
الان که داشتم تاپیک رو یه مروری میکردم ، چشمم به این پست افتاد که از قرار معلوم دیشب به طرز عجبی از نظرم دور مونده بود ! . اولا من مثل تو نیستم که از ترس بدو ام برم دونه دونه ی کامنتهام رو پاک کنم و به جاش بنویسم "آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم" ، دیشب که دیدمت داری صفحه ی شخصیم رو بالا و پایین میکنی حدس زدم که در به در دنبال یه آتویی یا یه همچین چیز میگردی که از قرار معلوم رسیدی به پستی که مرکز مخابراتیم رو به بچه ها گفتم . اولا ببینید کی داره به کی میگه درست صحبت کن و اینجا چاله میدون نیست ، پروفسور اروری که همه رو اینجا حسود و نفهم میدونه که وقت گرانبهاش رو بیخود و بی جهت داره براشون تلف میکنه. آره بچه جون ، بچه ی همون طرفهام اگه بچه ی ابن باویه و پامنار هم بودم بیشتر باعث افتخارم میشد . طرف یه جوری داره می گه پونک اون طرف ها که انگار داره میگه قلعه مرغی!!! ، ببینم تو چند وقته اومدی تهران ؟ محض اطلاعت برای اینکه یه کم سوادت بره بالا و بتونی شمال و جنوب و غرب و شمال غرب تهران رو از هم تشخیص بدی یه عکس از نقشه تهران با مشخص کردن مرکز مخابراتی و خونمون رو آخر پستم واست گذاشتم. از قرار معلوم ایشون از جردن به پایین رو جز پایین شهر میدونه و تا اونجایی که من این چند صفحه از تاپیک رو خوندم تعداد بچه های مناطقی مثل مالک اشتر هم از قرار معلوم اینجا کم نیستند که اگه بخوایم معیار این بابا رو در نظر ببگیریم ، در واقع خارج شهر حساب میشن و خوب به گفته ی این بابا به سلامتی همگی خز تشریف داریم !!! . حقیقتش توی دهات ما به آدمهایی با این طرز حرف زدن درباره منطقه زندگی( ( به رخ کشیدن منطقه خودشون و خز و خیل نامیدن ما بقی)) میگن "تازه به دوران رسیده" تا نظر مابقی دوستان چی باشه و نکته آخر اینکه خاک کفش بچه های پایین شرف داره به امثال تو ، چون مثل تو دو دوزه بازی کردن تو مرامشون نیست و وقتی مثل تو از جواب دادن عاجز میشن نمیزنن به صحرای کربلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا P30WORLD هم در نوع خودش سیستم مدیریتی جالبی داره ، که کاری به کار پستهای کاملا توهین آمیز nasim_v (بخوانید ارور) نداره ولی جواب من به همون پست رو با متنی که دوباره در زیر قرار خواهم داد حذف میکنه :
والا من یک غلطی کردم رو نفهمی اینجا عضو شدم که بتونم لینک هایی که مخفی هست رو ببینم
فکر نمی کردم آخرش با یه مشت آدم نفهم باید سرو کله بزنم
فقط نمی دونم چرا هر کس اینجا چیزی می نویسه واسه من میل میاد
وگرنه من که هم adsl ام وصل شد هم مودمم رو تنونستم اینجا تنظیم کنم
والا هر خری پست تو و zigma رو ببینه می فهمه جفتتون یکی هستین. از ساعت های پست کردنتون معلومه.
من که دهنم بسته بود شما دهنمو باز کردین
این هم جواب من به این پست که در صفحه ی 88 و قبل از پست 879 فعلی درج شده بود و حذفش کردند :
اولا هر کسی لیست افراد آنلاین تاپیک رو نگاه کرده باشه به وضوح مشخص بود که بعد از اینکه با آی دی "ارور" پست ها خوندی و دنبال کردی ساین اوت کردی و بلافاصله بعد با آی دی" نسیم" ساین این کردی و شروع کردی به جواب دادن و خوب دست رو شدت رو تر شد . ثانیا با این استدلالی که این یارو درباره زمان پست ها می کنه اگر و تنها اگر بخوایم توی همین صفحه یه بررسی کوچک انجام بدیم پس حتما "mary83" و "mehrdad38" هم یک نفر هستند !!!! والا دندون عقل خر هم می افته با این طرز استدلال. نکته آخر هم این که همون طور که خودت گفتی تو خیلی غلط کردی و که با نفهمیت اینجا عضو شدی و مایه دردسر و سوهان روح خلق .
این عین پست من در صفحه 88 و درست قبل از پست شماره 879 فعلی بود که توسط مدیریت حذف شد و چون احتمال حذف تعدادی از پستهای این چند صفحه رو میدادم ، خدا رو شکر از قبل صفحات رو سیو کرده بودم. حالا واقعا من نمیدونم چه توهینی به ابن یارو توی اینجا شده در صورتی که فقط حرفهای خودش رو به خودش ارجاع دادم
mehrdad38
26-02-2010, 16:10
آقاي زيگما من جو تاپيك رو به حالت عادي برگردونده بودم شما دوباره ملتهبش كردي. لازم نيست پاسخ كسي رو بدي هر كس كه به ديگران بي احترامي و بي ادبي مي كنه در واقع شخصيت خودش و خانوادش رو نشون مي ده و ارزش نداره فضاي تاپيك رو اين طور آلوده كنه. الان تاپيك عملا از استفاده خارج شده كسي كه بخواد راهنمايي در مورد سرويس مخابرات داشته باشه به اين تاپيك مراجعه كنه فكر مي كنه اشتباهي اومده.
من از شما و بقيه دوستان مي خوام بعد از اين پست ديگه در اين مورد چيزي ننويسيد خواهش مي كنم. مديريت انجمن هم بزودي اقدام مي كنن.
از دوستان با معرفت و با شخصيت پيشاپيش تشكر مي كنم.
Mahdi.p30
26-02-2010, 16:17
[b][size=3][color=navy]الان که داشتم تاپیک رو یه مروری میکردم ، چشمم به این پست افتاد که از قرار معلوم دیشب به طرز عجبی از نظرم دور مونده بود ! ....................
دليل اينكه پست رو ديشب نديدي ،اين بود كه نسيم خانم:31: هنوز كاربر تاييد شده اينجا نيست ،در نتيجه پستاش نياز به تاييد مدير داره
بعد من موندم چرا پستاي اين يارو نسيمه تاييد ميشه؟؟
اتوماتيكه يا مدير مياد؟؟
يادمه بچه كه بودم ،تا مدير آنلاين نميشد ،پست من مخفي بود
اتفاقا من هم دیشب چهارشاخ گاردان مونده بودم که چطور درفشانی های جناب آقای پروفسور نسیم ، فرت و فرت و به این سرعت و کیفیت داره تایید میشه !!! :0 ولی از قرار معلوم این یک قلم که اتفاقا از بقیه گوهربارتر هم بود یکم با تاخیر تائید شد.
mehrdad38
26-02-2010, 16:24
دوستان به دليل بلا استفاده شدن اين تاپيك به دليل عرصه منازعه عده اي از كاربرها تاپيك جديدي تحت همين عنوان به زودي ايجاد خواهد شد.
از مديريت محترم جناب محسن خان در خواست دارم كه اين تاپيك رو قفل يا حذف كنن و ماجرا رو بررسي كنن و افرادي كه باعث اخلال در نظم تاپيك شدن رو يه گوش مالي اخطار گونه بدن .
در اين تاپيك هيچگونه پاسخي به سوالات داده نخواهد شد.
آقاي زيگما من جو تاپيك رو به حالت عادي برگردونده بودم شما دوباره ملتهبش كردي. لازم نيست پاسخ كسي رو بدي هر كس كه به ديگران بي احترامي و بي ادبي مي كنه در واقع شخصيت خودش و خانوادش رو نشون مي ده و ارزش نداره فضاي تاپيك رو اين طور آلوده كنه. الان تاپيك عملا از استفاده خارج شده كسي كه بخواد راهنمايي در مورد سرويس مخابرات داشته باشه به اين تاپيك مراجعه كنه فكر مي كنه اشتباهي اومده.
من از شما و بقيه دوستان مي خوام بعد از اين پست ديگه در اين مورد چيزي ننويسيد خواهش مي كنم. مديريت انجمن هم بزودي اقدام مي كنن.
از دوستان با معرفت و با شخصيت پيشاپيش تشكر مي كنم.
شما اطمینان داشته باش اگه دیگه کسی این بحث رو ادامه نده و اگر وقتی که تصمیم به حذف پستها گرفته میشه این کار به صورت عادلانه انجام بشه من هرگز دیگه به این بحث دامن نمیزنم و ادامه نخواهم داد
دوستان به دليل بلا استفاده شدن اين تاپيك به دليل عرصه منازعه عده اي از كاربرها تاپيك جديدي تحت همين عنوان به زودي ايجاد خواهد شد.
از مديريت محترم جناب محسن خان در خواست دارم كه اين تاپيك رو قفل يا حذف كنن و ماجرا رو بررسي كنن و افرادي كه باعث اخلال در نظم تاپيك شدن رو يه گوش مالي اخطار گونه بدن .
من باب پاسخ به این پست ، بهتره به چند نقل قول پایین یه نگاهی بندازی و ببینی که میبایست خیلی قبل تر از اینها کاری برای نجات تاپیک انجام میدادی . در هر صورت، به نظر من هنوز هم تاپیک قابل ریکاوریه :
منم همینو میگم :d
mehrdad38
26-02-2010, 17:57
دوستان به دليل بلا استفاده شدن اين تاپيك به دليل عرصه منازعه عده اي از كاربرها تاپيك جديدي تحت همين عنوان ايجاد شد.
lord_alone_dark
26-02-2010, 18:06
جمع کنید خودتون رو تایپیک رو خراب کردین مدیریت بیاد همه رو بن کنه تا حساب کار دستشون بیاد دو روزه اومدن این جا هنوز بلد نیستن حرف بزنن هی کل کل میکنن این بچه بازی هارو جمع کنید زاغ سیاه چوب زدن رو جمعش کنید
جمع کنید خودتون رو تایپیک رو خراب کردین مدیریت بیاد همه رو بن کنه تا حساب کار دستشون بیاد دو روزه اومدن این جا هنوز بلد نیستن حرف بزنن هی کل کل میکنن این بچه بازی هارو جمع کنید زاغ سیاه چوب زدن رو جمعش کنید
به نظرت کسی گفت جسد ، که تو اومدی پریدی وسط ؟
دو روزه اومدن این جا
اگه یه نگاهی به تاریخ عضویت من مینداختی متوجه میشدی که دو روز =!= 18 ماه که از قرارمعلوم تفاوت چندانی هم از نظر تو نداره
هنوز بلد نیستن حرف بزنن
لطفا همه شیوه حرف زدن صحیح رو یاد بگیرن :
جمع کنید خودتون رو
این بچه بازی هارو جمع کنید
زاغ سیاه چوب زدن رو جمعش کنید
امیدوارم سایر کاربران (من جمله خود من) به اندازه ی کافی شیوه صحیح حرف زدن رو آموخته باشیم . { و من الاه توفیق}
mehrdad38
26-02-2010, 18:14
دوستان به دليل بلا استفاده شدن اين تاپيك به دليل عرصه منازعه عده اي از كاربرها تاپيك جديدي تحت همين عنوان ايجاد شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از مديريت محترم جناب محسن خان در خواست دارم كه اين تاپيك رو قفل يا حذف كنن و ماجرا رو بررسي كنن و افرادي كه باعث اخلال در نظم تاپيك شدن رو يه گوش مالي اخطار گونه بدن .
lord_alone_dark
26-02-2010, 21:27
به نظرت کسی گفت جسد ، که تو اومدی پریدی وسط ؟
اگه یه نگاهی به تاریخ عضویت من مینداختی متوجه میشدی که دو روز =!= 18 ماه که از قرارمعلوم تفاوت چندانی هم از نظر تو نداره
لطفا همه شیوه حرف زدن صحیح رو یاد بگیرن :
امیدوارم سایر کاربران (من جمله خود من) به اندازه ی کافی شیوه صحیح حرف زدن رو آموخته باشیم . { و من الاه توفیق}
با تازه وارد جماعت من کل کل نمیکنم به زودی مدیر میاد خودش رسیدگی میکنه من دو برابر شما این جا بودم خیلی چیز ها بیشتر واردم
mehrdad38
26-02-2010, 23:32
کد:
mehrdad38
26-02-2010, 23:32
کد:
آقا مهرداد این محسن خان یک جمعه شب هم نمی تونه بره مهمونی تاپیک رو گذاشتید رو سر من.
با تازه وارد جماعت من کل کل نمیکنم به زودی مدیر میاد خودش رسیدگی میکنه من دو برابر شما این جا بودم خیلی چیز ها بیشتر واردم
قصد من هم کل کل نبود ولی جنابعالی خیلی کارت درسته که یوزری با یک سال و نیم عضویت رو تازه وارد میدونی. قطعا سابقه عضویت تو دو برابر منه ولی بدون شک من هم از جرگه تازه وارد ها نیستم . والسلام
mehrdad38
27-02-2010, 10:42
کد:
بسه دیگه بابا چقدر اسپم میدید....؟؟؟؟!!!!!
به خدا اینجا P30World ـه و اصلاً شباهتی به انجمنای خز و خیلی که توی اینترنت ریخته نداره... لطفاً اینگونه کاراتون رو به همون انجمنا منتقل کنید...!
واسه دعوا هم برید توی صفحه پروفایلتون هر چقدر میخواید به هم فحش بدید...
worm_boy
27-02-2010, 14:02
مرکز تلفن سلمان فارسی می ده؟
worm_boy
27-02-2010, 14:02
پیش شماره های 2 میدن؟
worm_boy
27-02-2010, 14:03
پیش شماره های 3 میدن؟
worm_boy
پیش شماره های 4 میدن؟
worm_boy
پیش شماره های 5 میدن؟
worm_boy
پیش شماره های 6 میدن؟
worm_boy
27-02-2010, 14:04
پیش شماره های 7 میدن؟
worm_boy
27-02-2010, 14:04
پیش شماره های 8 میدن؟
بابا این تاپیک رو ختمش کردن ، حلواش رو هم بچه ها زحمت کشیدن پخش کردن . یکی از مدیرهای فروم بیاد در راه رضای خدا زحمت حذففش رو بکشه دیگه . هر کی از راه میرسه میاد یه موعظه میکنه میره ...عجب حکایتی شده ها...
zigma94 شما کوتاه میومدی انقدر این مهرداد پست نمی زد.
یکی از مدیران ارشد یکی بودن IP ها رو در دو پستی که من بهشون دادم تایید کردند امیدوارم اقدامات لازم رو هرچه زودتر مبذول بفرماییند.
worm_boy
27-02-2010, 21:42
چرا اينطوري مي كني خجالت بكش
worm_boy
27-02-2010, 21:43
بابا بي خيال ارزش اين حرفارو نداره
zigma فيتيل و بكش پايين
sei_pm تو هم خالي نبند. به اون مدير ارشد بگو بياد تاييد كنه
worm_boy
28-02-2010, 13:16
چرا کسی جواب من رو نمیده؟
mehrdad38
28-02-2010, 17:09
تو اين تاپيك پاسخي به سوالات داده نخواهد شد به اين تاپيك مراجعه كنيد:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.