مشاهده نسخه کامل
: sms farsi
nazi6600
21-03-2006, 23:39
سلام.
یه برنامه برای 6600 میخوام که بتونه sms فارسی بنویسه.
مرسی
amin123456789
21-03-2006, 23:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
یه برنامه برای 6600 میخوام که بتونه sms فارسی بنویسه.
مرسی
با اين برنامه هم ميتوني sms فارسي بنويسي و بفرستي هم توي ديگر محيط ها امكان تايپ و سرچ فارسي رو بوجود مياره آموزش نصب رو از فايل متني مطالعه كنين حتما .
عيدتون هم مبارك
سلام
اقا من يه مشكلي با گوشي خودم دارم... ميخوام ببينم با چه نرم افزاري ميشه گوشي منو كه يه 1100 هست !!! تبديلش كرد به يه سوني اريكسون !!! البته يكي از دوستان ميگه: گوشي مشكل نداره خودت مشكل داري كه خب من منظورشو متوجه نشدم اونوقت ....
زينال توضيح بيشتر بده !
من كه متوجه مشكلت نشدم ;)
خوب زينال جان اين كه مشكلي نداره زنگ بزن گارانتي گوشي پنتك بپرس ببين موقعي كه گوشيت سوني اريكسون بود با كدوم نرم افزار تبديلش كردن به 1100شايد اون نرم افزاري كه تبديلش كرده قبل از تبديل يه بك آپ ازش گرفته باشه بگو اون بك آپ رو
با جارو برقي به آدرس خونتون بفرستن تا تو رو 1100 بك آپ رو جايگزين كني گوشيت دوباره بشه سوني اريكسون اگه درست و حسابي راهنماييت كردن زنگ بزن شركت سامسونگ ازشون تشكر كن اگرم باهات همكاري نكردن زنگ بزن شركت ساژم هر چي
از دهنت اومد بهشون بگو كه چرا شركت ال جي قبل از تبديل گوشيهاي نوكيا به سوني اريكسون ازشون بك آپ نميگيره
نيش نيش جون تو ديگه چرا تو كه آخر فروم بازي چرا از بر و بچه هاي كلكِ قم رَكَب ميخوري
mehdi_mahan
22-03-2006, 22:01
خويه والله! با اين چرت و پرتها خوب پست زياد ميكنين!
اقا این برنامه جاواش هم پیدا میشه
mehdi_mahan
22-03-2006, 23:54
اقا این برنامه جاواش هم پیدا میشه
فكر نكنم همچين برنامه اي واسه جاوا باشه!
من گوشیم 6230i هست کاری میتونم بکنم که فارسی بشه
mehdi_mahan
23-03-2006, 00:08
نه متاسفانه هيچ راهي نداره! چون اين برنامه تحت جاواش نيست! 6230i هم فايل فلش فارسي واسش ساخته نشده كه فارسي بشه! البته اينم بگم گوشيت جز بهترين و موفقترين توليدات شركت نوكياست!
خواهش می کنم لطف دارید
ممنون از راهنماییهاتون
yalda4402
18-01-2008, 11:15
تازه به جمع شما وارد شده ام گوشي من N-70 است مي خواستم با بردن نام طرف شماره ان را به طور خودكار بگيرد ولي راه ان را نميدانم ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.