ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فلش PATRIOT XPORTER BOOST 8GB

kourosh_sos
08-12-2009, 20:54
سلام دوستان خسته نباشید من یه فلش PATRIOT XPORTER BOOST 8GB دارم که چند وقت پیش یکسری MP3 روش ریختم و به MP3 player Car ماشینم زدم که رو MP3 player Car هم کار نکرد آوردم وصلش کردم به PC سیستم فلش رو به عنوان یه USB Device شناخت که درایوشم تو MyComputer افتاد اما Lable به Remoble Disk تغییر نام داده بود وقتی خواستم بازش کنم پیغام please insert adisk into drive داد و وقتی هم میخوام فرمتش کنم پیغام There is no disk in
drive J.
Insert a disk, and then try again
رو میده وقتی از درایوش properties میگیرم فایل سیستم unkown و حجمش هم صفر بایت بود از برنامه های مختلف برای فرمت استفاده کردم جواب نداد البته فلش بنده گارانتی هم داره و مشکلی برای تعویضش ندارم ولی دوست دارم قبل از اینکه ببرم گارانتی اول خودم مشکلشو حل کنم تا کسب تجربه بشه از دوستان خواهش میکنم تمام تجربتاتشون رو در اختیار بنده قرار بدن ممنون میشم

kourosh_sos
08-12-2009, 23:35
دوستان خواهش میکنم کمک کنید تا این مشکلو حل کنیم

mehryazdan
09-12-2009, 17:27
سلام دوست عزیز چاره ای نداره ببر گارانتی چون من هم این مشکل رو داشتم یارو اگر میتونست درست کنه درست میکرد چون چاره ای نداشت یکی دیگه رو داد ببر تعویضش کن

kourosh_sos
09-12-2009, 19:27
شما هم برند فلشت مثله من بود؟ آخه من موندم فلش به این خوبی چرا تو سایتش یه برنامه ای برای رفع بعضی ار مشکلاتش نداره مثلا ترنسند یا کوانتوم همه اینا برنامه مخصوص خودشونو دارن در ضمن گارانتیش کجاست تو همون پاساژ رضا هستش؟

P‌C
20-06-2010, 22:10
محض اطلاع دوستان میگم که منم با این فلش دقیقا به همین مشکل برخوردم. البته گارانتی بدون حرفی عوضش کرد. ولی باید به کیفیت این فلش شک کرد.

Kianoosh
21-06-2010, 04:54
دوستان عزیز من هم این فلش رو دارم و فایهای MP3 بدون هیچ مشکلی رو پایونیر 7250 اس دی پخش میشن هیچ مشکل دیگه ای هم بابت شناختن در پی سی سرعت انتقال اطلاعات و ... ندارم

خرابی یک مورد طبیعی هست که ممکنه در یک سری قطعاتت وارد شده در زمان خاص بیشتر هم باشه البته گارانتی بدون مشکلی تعویض می کنه و این مدل یکی از بهترینهای موجود در بازار هست...