مشاهده نسخه کامل
: راهنمائی برای amd phenom2 x4 945
دوستان من این پردازنده رو گرفتم با مادربرد gigabyte GA-MA770T-UD3P
و رو patriot ddr3 1333 4gig
تو سایت ها خوندم که این پردازنده رم تا 1066 رو ساپورت میکنه یعنی این رم 1333 من حالا اون کارائی کاملش رو نداره و با حداکثر 1066 کارائی داره؟
مادربرد که رو 1666 هم نوشته تو کاتالوگش ساپورت میکنه؛ممنون میشم منو راهنمائی کنین
راستی این crossfire چیه و گرافیکم که 4670 با این مادربردم هر دوساپورتش میکنن؟
سلام یک سوالی دارم
من یک پردازندهی 965 ای ام دی گرفتم با یک مادر برد ام اس آی am3 مدل c45 - 770
حالا یک سوالی پیش اومده برام وقتی سی پی یو زد رو نصب میکنم و میخوام آمار سیستم رو بگیرم عکس پایین رو نمایش میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس بالا چرا کر اسپید اینقدر کم زده؟ قبلا یک دو آل کور داشتم اونو میزد 2070مگاهرتر اینو میزنه 802 مگاهرتز
965 باید 3.40 گیگا هرتر باشه
مشکل از پردازنده هستش؟
راستی به بایوس رم که ربطی نداره؟
mojtabaalemi
11-12-2009, 09:20
عكس كه لود نشد ولي مشكلي نيست شما تكنولوژي cool and quiet توي بايوست روشنه . كار اين تكنولوژي از اسمش ( خنك و ساكت) مشخصه . وقتي سيستم اصطلاحا توي حالت idle هست با پايين اومدن فركانس كاري و ولتاژ هم دماي پردازندت پايين ميمونه و هم دور فن و طبيعتا صدا ولي به محض افزايش لود فركانس بالا ميره . براي تست winrar رو باز كن و از منوي بالا tools/benchmark «و بزن و بعد صبر كن و همزمان cpuz و task manager رو باز كن ميبيني كه به محض بالا رفتن لود فركانس هم بالا ميره .
mojtabaalemi
11-12-2009, 09:23
راستي يه بار توي حالتي كه غير از winrar چيزي باز نيست تست كن و عددي كه بالاي پنجره مياد رو كه بر حسب kB/s هست برامون بنويس .
سلام ممنونم از پاسخ
در مورد اون تستی که خواستید . من نرم افزار وین رار فارسی رو نصب کردم و این مصیر رو به فارسی بگید چی میشه تا بگم
tools/benchmark
میگید برم تو منوی ابزار و بعد کجا برم؟ این benchmark به فارسی چی میشه؟ من تو گوگل زدم یه چیزی تحویلم داد که معنی خاصی نداشت
باید یکی از اینها باشه
ویزارد
ویروس یابی آرشیو
تبدیل آرشیو تعمیر آرشیو
تبدیل به اس اف ایکس
جستجوی فایل ها
مشاهده ی اطلاعات
ایجاد گزارش
محک و آزمون سخت افزار
فکر کنم منظور شما همین آخری باشه . چون تو گوگل هم فقط نوشته بود محک . اگر منظورتون همین باشه این پایینی عکسشه
اگر نبود بازم بگو
mojtabaalemi
11-12-2009, 17:32
همينه . ولي توي حالتي كه همه نرم افزارا بستست ببين همينه ؟ winrar 3.9 باشه و نهايي . يا حد اقل 3.7 . در ضمن نتيجه خيلي پايينه دوباره تست كن ببينم مشكل داره يا نه ؟
من موقعی که همه ی برنامه ها رو بسته بودم این مارو کردم موقعی که جز وین رار کار دیگه ای نمیکردم
دوباره تست کردم
فقط بدونید که من از ورژن
RAR 3.30 32-bit console version
همون ورژن 3.41
این چیزی که من نصب کردم فقط 32 بیتی بود و توی پرگرم فایل 64 بیتی نصب نشد . یعنی من که ویندوزم 64 بیتی هست نرم افزار وین رار که نسخه ی 3.41 هست 32 بیتی هست
چه قدر باید باشه که من بدونم پردازندم درسته یا نه؟ لطفا لینک دانلود 3.9 رو هم بدید من تست کنم
خیلی اعصابم خورد شده . ولی یه چیزش جالبه. کم کم داره بهتر میشه دیگه از اون موقعی که گفتم هنگ نکرده
اینم نتیجه ی مجدد
خیلی اعصابم خورد شده . ولی یه چیزش جالبه. کم کم داره بهتر میشه دیگه از اون موقعی که گفتم هنگ نکرده
همین الان دوباره هنگ کرد !!!! اونم وقتی که میخواستم روی آیکن کامپیوتر کلیک کنم . قفل شد.
ترو خدا یکم زودتر کمک کنید . این مشکل از چیه؟ رم بایوس رم؟ و یا پردازنده؟
ممنونم که تا این لحظه کمکم کردید
3.9 رو هم گرفتم نتیجه این شد
؟
mojtabaalemi
12-12-2009, 20:57
مدل دقيق مين .
عكس از تب MAINBOARD از CPUZ
مدل CPU كه روي يه برچسب روي جعبش و روي كارت گارانتي هست . شبيه اينا :
HDZ965FBK4DGM
ADX240OCGQBOX
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.