ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک: استفاده از 7 پرینتر همزمان

ArlopA
07-12-2009, 23:22
سلام به دوستان خودم
من 7 تا پرینتر رو به یه سیستم با استفاده از هاب یو اس بی و پورت های یو اس بی خود مین برد وصل کردم اما وقتی که اینا با هم کار میکنن دستگاه هنگ میکنه و همه پرینتر ها همزمان باهم متوقف میشن
پیغامی داده میشه که بر روی کلمه Spooler تاکید میکنه

ممنون میشم راهنماییم کنید؟

اصلا وصل کردن 7 پرینتر به یه سیستم شدنیه؟ روش صحیح و تست شدش چیه؟ با هاب؟ دیتاسوئیچ؟

درضمن مدل پرینتر ها:

3 تا T50

4 تا R290

ممنون میشم راهنماییم کنید:11:

ArlopA
08-12-2009, 12:39
کسی نمیدونه ؟!

ArlopA
08-12-2009, 23:43
تعجب میکنم مگه میشه کسی ندونه!

mohammadi4net
09-12-2009, 14:11
اول بگو ببینم که همزمان از این 7 تا چابگر استفاده می کنی ؟
هاب یو اس بی رو به برق وصل کردی، هاب با کیفیت داری ؟
دلیل استفاده همزمان از 7 پرینتر چیه ؟
در مورد چابگر در شبکه چیزی می دونی ؟
حجم چاپ چقدره ؟
متن دقیق خطا ها رو بزارین.

پیشنهادات اولیه:
1. پرینتر ها رو بین یو اس بی ها مختلف تقسیم کنید یعنی از 4 تا یو اس پی پشت سیستم استفاده کنید .
2. از هاب با کیفیت استفاده کنید و برق اونورو هم وصل کنید.

mjzaret
09-12-2009, 14:54
ببینید وقتی شما از 7 پرینتر بر روی سیستم‌تون استفاده می‌کنید به این نکته توجه کنید وقتی دستوراتی برای پرینترها ارسال می‌کنید یه برنامه بایستی این دستورات رو ردیف کنه و به ترتیب درخواست‌تون اونها رو به پرینترهای مورد نظرتون ارسال کنه. Spooler همین ردیف کننده پرینتر هست. هنگامی که شما همزمان چند دستور پرینت رو میدید به دستگاه‌های مختلف ردیف کننده برای چاپ گیج و گمراه میشه و به همین دلیل همه‌ی چاپگرهاتون از کار می‌افتند و دیگه هیچ دستور پرینتی قابل اجرا نیست. خودتون دارید می‌گید که از چند پرینتر مشابه استفاده می‌کنید و این هم خودش یه مشکل هست. درسته هر پرینتر دارای یه کابل USB متفاوت هست ولی درایورهاشون که یکی هست. بنابراین من پیشنهاد می‌کنم از 7 پرینتر مختلف برای کارتون استفاده کنید مشکلی به وجود نمی‌آد البته خیلی کمتر به وجود می‌آد.