مشاهده نسخه کامل
: كاهش ضريب پردازنده AMD!
son of sun
07-12-2009, 08:37
سلام، من دو هفته پيش يك پردازنده مدل phenom II X4 945 خريدم ولي اخيرا متوجه شدم پردازنده در بسياري از مواقع ضرب كنندش از X15 به X4 كاهش پيدا ميكنه و سرعتش از 3012 به 808 مگاهرتز ميرسه و ولتاژشم از 1.275 به حدود 0.9 ولت افت ميكنه! آيا اين طبيعيه يا پردازنده و مادربوردم مشكل دارن؟
سلام، من دو هفته پيش يك پردازنده مدل phenom II X4 945 خريدم ولي اخيرا متوجه شدم پردازنده در بسياري از مواقع ضرب كنندش از X15 به X4 كاهش پيدا ميكنه و سرعتش از 3012 به 808 مگاهرتز ميرسه و ولتاژشم از 1.275 به حدود 0.9 ولت افت ميكنه! آيا اين طبيعيه يا پردازنده و مادربوردم مشكل دارن؟
CPU مشكلي نداره.نگران نباش.
زماني كه با سيستم كار سنگين انجام نمي دي ، مادربردت ولتاژ سي پي يو رو مياره پايين تا در مصرف برق صرفه جويي بشه.
یه نکته دیگه اینکه با اینکار از حرارت CPU کاسته می شه و به نفع CPU و شما هست.
mojtabaalemi
11-12-2009, 09:33
مشكلي نيست شما تكنولوژي cool and quiet توي بايوست روشنه . كار اين تكنولوژي از اسمش ( خنك و ساكت) مشخصه . وقتي سيستم اصطلاحا توي حالت idle هست با پايين اومدن فركانس كاري و ولتاژ هم دماي پردازندت پايين ميمونه و هم دور فن و طبيعتا صدا ولي به محض افزايش لود فركانس بالا ميره . براي تست winrar رو باز كن و از منوي بالا tools/benchmark «و بزن و بعد صبر كن و همزمان cpuz و task manager رو باز كن ميبيني كه به محض بالا رفتن لود فركانس هم بالا ميره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.