ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست قیمت یک آداپتور تبدیل اینترنال به اکسترنال مفید

Perpetual
07-12-2009, 07:03
سلام به همگی
من تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال دیدم که خیلی ازش خوشم اومد و وقتی قابلیت هاشو دیدم عاشقش شدم .
اینم عکسش که با تمام وساییل همراه و مورد نیازش هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

***حالا من قیمت تمام این وسال داخل عکس رو می خوستم ببینم داخل ایران چنده ؟؟؟؟
(( اگه قیمت تک تکشون هم باشه که عالیه ))
***یه سوالی هم از دوستانی دارم که این اداپتور رو می شناسن و اون اینه که همونطور که نشون میده قابلیت اتصال usb/card flash memory رو داره .می خواستم ببینم که حتی اگر به یه هارد اینترنال هم وصل نباشه می تونه از روی این حافظه ها و یا حتی یه هارد اکسترنال دیگه مثلا آهنگ پخش کنه ؟؟؟؟
اینم سایتی که تمام مشخصات رو نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم کمکم کنید .

saeedn70
07-12-2009, 07:52
دوست عزیز من تنها یه مدل 19 تومنی داخل تهران دیدم که فقط تبدیل معمولی بود و این کارایی هایی که این مدل شما داره اصلا نداشت..

این تبدیلی که شما گذاشتید همه اجزا با هم داخل یک پک فروخته میشن نه تک تک...من از رویه عکس و با دیدن اجزا ..

کنترل و .....حدس میزنم حداقل پایه قیمت 40 تومن باشه...

BLACK-BLACK
07-12-2009, 08:15
خودش نوشته sata-hdd-multimedia-player

یعنی یه پخش کنندسکه به هارد وصل میشه و از روش پخش میکنه

40 تومن هم خیلی بیشتر باید باشه

ولی اگه میخای اینترنال رو اکسترنال کنی به چند دلیل نکن
1-مبدل های برق اینترنال به اکسترنال ولتاژ 3 ولت رو ندارن بنابرین نمیتونی از حداکثر توانایی هاردت استفاده کنی
2-اگه هارد ظرفیت بالاس اصلا فکرش رو هم نکن چون هاردهای اینترنال اصولا برای حرکت ساخته نشدن و یه تکون کوچیک هم میتونه تمام اطلاعاتشونو از بین ببره
3-هارد اینترنال خیلی سنگینه که با مخلفاتش سنگین تر هم میشه و جابه جاییش هم فوق العاده سخت

بهترین راه همون خرید هارد اکسترناله کهقیمتی هم نداره 2.5 اینچی بدون نیاز به برق 500 گیگابایتیش دوروور 110 باید باشه با 120-30 هم میتونی یه 1 ترابایت 3.5 اینچی با اداپتور برق بخری