PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن پست ها بدون پیام

kinder
06-12-2009, 15:52
سلام من پریروز 425 تا پست داشتم دیروز که اومدم دیدم شده 414 تا و فقط 2 تا پیام مبنی بر پاک شدن پست ها برام اومده امروز هم همین 414 تا شد 402 تا و این دفعه هیچ پیغامی برام نیومد اگر پست های من پاک نشده پس چی شده؟

REG.RELOADED
06-12-2009, 19:02
ممکنه شما توی تاپیکی پست داده باشی که رفته باشه ترش ... اونوقت اون پست هایی که دادی از شمارش در میان

H a m e e d
06-12-2009, 19:05
پست هاتون پاک شده، ضمنا اگه یه تایپیکی حذف بشه که زننده اون تایپیک شما نبوده باشید و اونجا پست فرستاده باشید، اونوقت در ازای پاک شدن پستهاتون هیچ پیامی دریافت نمیکنید.
ضمنا مدیران مختارند که پیغام اطلاع رسانی aQoa رو فعال یا غیرفعال کنن.

*IN*
06-12-2009, 19:05
آره جدیدا مثل اینکه آکوا رفته مرخصی:31:
منم واسم پیش اومده پستام پاک شده بدون هیچ پیغامی

saeedn70
06-12-2009, 19:08
سلام من پریروز 425 تا پست داشتم دیروز که اومدم دیدم شده 414 تا و فقط 2 تا پیام مبنی بر پاک شدن پست ها برام اومده امروز هم همین 414 تا شد 402 تا و این دفعه هیچ پیغامی برام نیومد اگر پست های من پاک نشده پس چی شده؟

علتش اینه که تا پیک که تو ترش میرن بعد از چند وقت حذف میشن و پستهایی که تو اون تاپیک داده بودی
هم کم میشه از پستت.

حالا اینو میگم که خدا رو شکر کنی....

من چند وقت پیش 240 تا پست داشتم + اگه نبااشه جاش خالیه...
صبح بلند شدم دیدم شده بود 160 تا پست + داره خودمونی میشه

بدون هیچ پیامی...باورت نمیشه برو تو تاپیکی که زدم ماله چند ماه پیش ببین..

vahid_vaezinia
07-12-2009, 05:58
یاده بابک(مدیر ارشد پیشین ) افتادم ! یه دفعه تو همچین تاپیکی گفت یکی باید حساب پست های منو داشته باشه هروز کم میشه !

میشه بپرسم شما برای چی تو این انجمن فعالیت میکنین ؟ برای تعداد پست ؟ برای ستاره ؟

مسلما دلیل شما اینا نیست !

پس وقت با ارزش رو برای اینا صرف نکنین !

و راحت از کنار این مسائل عبور کنید !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

منم چند وقت پیش میخواستم ببینم کی پستام به 4000 میرسه !

چند بار به 4000 رسید ! فرداش که میومدم کم شده بود !

پس زیاد تعداد پست ها مهم نیستن !

شاد باشی

;)

vahid_vaezinia
07-12-2009, 05:59
ویرایش ...

Mohammad King
07-12-2009, 11:32
سلام

اگر به شما پیغامی داده نشه چون حتما ن تعداد زیدی پست حذف شده.

و aqua یه ربات هست پس شاید بهش اطلاع رسانی نشده و شاید نشه تعداد پست زید را گزارش داد.

موفق باشید

kinder
07-12-2009, 14:29
یاده بابک(مدیر ارشد پیشین ) افتادم ! یه دفعه تو همچین تاپیکی گفت یکی باید حساب پست های منو داشته باشه هروز کم میشه !

میشه بپرسم شما برای چی تو این انجمن فعالیت میکنین ؟ برای تعداد پست ؟ برای ستاره ؟

مسلما دلیل شما اینا نیست !

پس وقت با ارزش رو برای اینا صرف نکنین !

و راحت از کنار این مسائل عبور کنید !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

منم چند وقت پیش میخواستم ببینم کی پستام به 4000 میرسه !

چند بار به 4000 رسید ! فرداش که میومدم کم شده بود !

پس زیاد تعداد پست ها مهم نیستن !

شاد باشی

;)
درسته تعداد پست ها مهم نیست من چه 400 تا پست داشته باشم چه 40000 تا ولی وقتی یه دفعه این همه پست کم میشه در حالی که اسپم هم نبوده حتی شما هم بودی عصبانی میشدی

REG.RELOADED
07-12-2009, 14:35
اشکال نداره ... اینجا هم یه نمونه جامعه مجازی هست دیگه ... فکر کن مالیات و عوارضی هست که باید بدی ;)

محمد88
07-12-2009, 15:04
نه وحید جان...ولی یه وقتایی آدم روی یک تاپیک یا یک پست وقت میذاره ، زحمت میکشه ، بعد خیلی زور داره که ببینه پاک شده .
حالا این هیچی ؛ وقتی جلوی Reason خالیه یعنی چی ؟ یعنی بی دلیل پاک شده ؟ یا کاربر ارزش اینو نداشته که براش بنویسن ؟

vahid_vaezinia
07-12-2009, 15:19
ایشون نمیدونه کدوم پستش پاک شده ! مشکل اینجاست !

rezadevilmaycry
07-12-2009, 15:49
اشکال نداره دوست من باید عادت کنی اینجا تویه همه ی مسایل اینطوریه(البته بجز مسایل تخصصی که دوستان واقعا زحمت میکشن و سریع کمک میکنن...:11:
حتی اگر بهت خبرم میدادن ولی دلیل پاک کردن پستتو درست و حسابی نمیگفتن چه فایده داره(فقط بنویسن پست پاک شد خوبه(مثلا تاپیک من رفت تویه تراش برام پیغام اومد که تاپیک رفته تویه تراش ولی دلیل کجا بود.از مدیر هم پرسیدم ولی جوابی نشنیدم که چرا تاپیکم رفت تویه تراش)آخرم خسته شدم و بی خیال شدم...
پس توام بهتره بیخیال بشی...

نه وحید جان...ولی یه وقتایی آدم روی یک تاپیک یا یک پست وقت میذاره ، زحمت میکشه ، بعد خیلی زور داره که ببینه پاک شده .
حالا این هیچی ؛ وقتی جلوی Reason خالیه یعنی چی ؟ یعنی بی دلیل پاک شده ؟ یا کاربر ارزش اینو نداشته که براش بنویسن ؟
شرمنده من پست تا نوشتم دادم شما پست داده بودید وگرنه با توضیح شما نیازی به توضیح من دیگه نبود...:11:

Sina
07-12-2009, 16:58
قبلا بارها و بارها در این مورد بحث شده
لطفا تاپیک و بحث تکراری ایجاد نکنید
مطمئنا شما در تاپیکی پست دادین که الان به ترش منتقل شده یا حذف شده و برای همین به شما پیغام خصوصی ارسال نشده
( به صاحب تاپیک اطلاع رسانی شده )
قوانین در امضام هست یه بار مطالعه بفرمایید بد نیست
ممنون
سینا