مشاهده نسخه کامل
: تبدیل sql2008 به sql 2005
سلام
من یک دیتابیس دارم که با sql 2008 ساخته ام حالا چطور میشه اونو به 2005 تبدیل کرد (چون موقع attach کردن به 2005 خطا میده)؟
اینو از کجا میشه دانلود کرد؟
SQLServer2008_SSMS.msi
؟؟؟
من یک دیتابیس دارم که با sql 2008 ساخته ام حالا چطور میشه اونو به 2005 تبدیل کرد (چون موقع attach کردن به 2005 خطا میده)؟
شما نمیتونید فایلهای 2008 رو تو 2005 Attach کنید .
البته میتونید ورژن فایل رو عوض کنید تو Property مربوط به بانک ورژن بانک رو از 10 به 9 عوض کنید احتمالا میتونید Attach رو انجام بدید
تصویر زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو از کجا میشه دانلود کرد؟
SQLServer2008_SSMS.ms
نسخه Express رو میتونید از سایت مایکروسافت بگیرید
لطفا اگه لینکی دارید بزارید چون من هر چی گشتم پیدا نکردم
Microsoft® SQL Server® 2008 Management Studio Express
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته لازم به ذکره که DotNetFramework3.5 SP1 و Windows Installer4.5 و Windows Power Shell هم جهت نصب نیاز است
که میتونید از DVD نسخه های تجاری برشدارید البته بازم تو سایت مایکروسافت موجوده
1-میتونید از Import & Export Wizard استفاده کنید
2- میتونید از Script دیتابیتون استفاده کنید.
سلام
شما نمیتونید فایلهای 2008 رو تو 2005 Attach کنید .
البته میتونید ورژن فایل رو عوض کنید تو Property مربوط به بانک ورژن بانک رو از 10 به 9 عوض کنید احتمالا میتونید Attach رو انجام بدید
این عمل را توسیع میکنم ولی حلال مشکل ایشان نیست!
1-میتونید از Import & Export Wizard استفاده کنید
2- میتونید از Script دیتابیتون استفاده کنید.
راه های قطعی همین ها هستند.
من یک دیتابیس دارم که با sql 2008 ساخته ام حالا چطور میشه اونو به 2005 تبدیل کرد
پیشنهاد میکنم در کنار SQL Server 2008 یک نسخه کوچک SQL Server Express 2005 را هم نصب کنید.پ
سپس وارد برنامه SSMS شوید و با روشهای مختلف این برنامه خوب سعی کنید ساختار+اطلاعات را Export کنید به Express2005
مثلاً ...
فرمان RightClick->Task->Generate Script یک ویزارد را آغاز میکند که با پیگیری صحیح پرسشها و تنظیمات آن میتوانید تمام ساختار+داده دیتابیس را به دستور SQL تبدیل کنید.
نهایتاً میتوانید این دستور SQL را در یک بانک خالی SQLServer2005 اجرا کنید تا تمام جداول و توابع و ساختارها+داده ها انجا عیناً ساخته شوند.
یا ...
فرمان RightClick->Task->Export Data ویزاردی را آغاز میکند که میتوانید جداول+داده های را در هر بانک دیگری عیناً ساخته یا کپی کنید.
مثلاً بانکتان را تبدیل کنید به Access یا تبدیل کنید به SQLServer2005
برای کار شما حتماً باید نسخه 2008 و نسخه 2005 در رایانه خودتان نصب باشد.
(همان نصب کامل SQLServer2008 و نصب نسخه کوچک همراه VS یعنی SQLServerExpress2005 کافی است)
در ارتباط منبع نقطه یا (local) میزنید و در ارتباط مقصد SQLExpress\. در فرم باز شده میتوانید دیتابیس خالی هم ایجاد کنید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.