MILIN3M
05-12-2009, 22:07
سلام...اقا ما یه سیم کارت 936 داشتیم یه سالی هم دستمون بودو انواع طرح ها هم روش امتحان شده بود..بگذریم.. پریروز من طرح قرمز ماهیانم تموم شد و بلافاصله در خواست طرح هفتگی ایرانسل قرمز زدم و راحت طرح با اینکه تو ماه اذر بودیم ثبت شد..
.
.
امروز من سیم کارتم شکست
.
.
امروز ساعت 8 شب رفتم از نمایندگی 938 خریدم و 6000 تومن هم گرفت...سوالها و اشاکالات من در زیر اومده
1:چرا من الان طرخ هفتگی قرمزو میزنم میگه دوره طرهای رنگی تموم شده توجه داشته باشین سیم کارت قبلیم و طرفم پریروز رفتم طرح هفتگی قرمز اما این 938....
2:وقتی کد*140*3*3*5*1# برای 25 درصد تخفیف پیام کوتاه میزنم میگه مشترک گرامی این سرویس به شما تعلق نمیگیرد......!!!
3: صاحبش کفت برای سیم کارت هدیه دو تا sms خالی به شماره های 2112 و 2115 بده...وقتی میزنم مگه سیم کارت هدیه به شما نمیدیم.
.
.
4: نمایندگی چرا سیم کارت 6000 تومن میده و 500 تومن برای وصل f???mms
.
.
5:سیم کارتی که امروز خریدم مشمول این بند میشه؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دمتون گرم منتظر جواباتونم:10:
.
.
امروز من سیم کارتم شکست
.
.
امروز ساعت 8 شب رفتم از نمایندگی 938 خریدم و 6000 تومن هم گرفت...سوالها و اشاکالات من در زیر اومده
1:چرا من الان طرخ هفتگی قرمزو میزنم میگه دوره طرهای رنگی تموم شده توجه داشته باشین سیم کارت قبلیم و طرفم پریروز رفتم طرح هفتگی قرمز اما این 938....
2:وقتی کد*140*3*3*5*1# برای 25 درصد تخفیف پیام کوتاه میزنم میگه مشترک گرامی این سرویس به شما تعلق نمیگیرد......!!!
3: صاحبش کفت برای سیم کارت هدیه دو تا sms خالی به شماره های 2112 و 2115 بده...وقتی میزنم مگه سیم کارت هدیه به شما نمیدیم.
.
.
4: نمایندگی چرا سیم کارت 6000 تومن میده و 500 تومن برای وصل f???mms
.
.
5:سیم کارتی که امروز خریدم مشمول این بند میشه؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دمتون گرم منتظر جواباتونم:10: