ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد H.D.D 320GB SATA Seagate

__siavash__
05-12-2009, 15:35
با سلام
من دو تا هارد ساتا 320 و 160 داخل کیسم دارم که روی 320 ویندوز نصب داشتم

یه بار که ویندوز میخواست چک دیسک کنه یه خورده طولانی شد ری استارت کردم
بعد از اون یکی دو بار هم اومد بالا و میخواست چک دیسک کنه که حدود 2 ساعت طول میکشید و بعد ویندوز میومد بالا

حالا دیگه بالا نمیاد همون موقع بالا اومدن گیر میکنه

حالا هم که روی هارد 160 ویندوز نصب کردم درایوهای اون نشون داده نمیشند اما هارد توی BIOS شناخته میشه

حالا این هارد درست میشه ؟
اطلاعات روش قابل برگشت هست ؟

ممنون

rasool1
07-12-2009, 03:33
سلام دوست عزیز لطفا هارد رو از دستگاه جدا کرده و اونو سریعا به یک متخصص نشون بدید اگه اطلاعاتی ندارید لطفا زیاد دستکاری نکنید بدتر میشه

rhhh
09-12-2009, 13:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hesam_x3
11-12-2009, 15:15
سلام دوست عزیز .
هارد دوم رو با یه سیستم دیگه هارد به هارد کن و اطلاعات رو بردار . f disk کن . هارد اول رو روش یک بار ویندوز بریز . وفتی سیستم با لا اومد هارد 160 رو اضافه کن . اگه رو 320 هم نصب نشد همانند اولی fdisk و پارتیشن بندی . mbr جفت هارد ها احیانا ایراد داره که باید fdisk بشن
تشکر یادت نره

__siavash__
15-12-2009, 19:44
سلام دوست عزیز .
هارد دوم رو با یه سیستم دیگه هارد به هارد کن و اطلاعات رو بردار . f disk کن . هارد اول رو روش یک بار ویندوز بریز . وفتی سیستم با لا اومد هارد 160 رو اضافه کن . اگه رو 320 هم نصب نشد همانند اولی fdisk و پارتیشن بندی . mbr جفت هارد ها احیانا ایراد داره که باید fdisk بشن
تشکر یادت نره

سلام
من متوجه نشدم چی کار کنم !!!

هارد دوم رو با یه سیستم دیگه هارد به هارد کن و اطلاعات رو بردار .

یعنی هارد 320 رو که خراب شده بزنم به یه سیستم دیگه میتونم اطلاعاتشو بردارم ؟
الان من روی 160 ویندوز نصب کردم اما وقتی میاد بالا درایوهای 320 نشون داده نمیشه ؟

f disk کن

من تا حالا f disk نکردم یعنی بلد نیستم ... با فرمت کردن معمولی فرق میکنه ؟