مشاهده نسخه کامل
: یه نقطه سیاه رو صفحه lcd?!
سلام
من جدیدا واسه کامپیوترم یه ال سی دی 19 اینچ گرفتم از اول یه نقطه سیاه رو صفحه بوده ولی خیلی واضح نیست ریزه 1 سال و نیم هم از گارانتیش مونده میخواستم ببینم ببرم گارانتی درستش میکنه؟فراسو هم هست
نه، اینها پیکس سوخته هستند و تا یک تعداد معینی شامل گارانتی نمیشوند ...
معمولا در فرایند تولید رخ میده ... من هم یکی دارم تو ال سی دی ام ...
یک صفحه ی تمام سفید رو فول اسکرین کنید تا نقاط دیگر رو نیز در صورت وجود شناسایی کنید ...
چیز مهمی نیست ...
amirkalak6
05-12-2009, 16:18
فککنم کم کم بیشتر میشن درست میگم؟البته اساتید باید تاییدکنن به نظرمن بفروش زودتر بره
masoud.hasni1097
08-12-2009, 16:03
سلام
من جدیدا واسه کامپیوترم یه ال سی دی 19 اینچ گرفتم از اول یه نقطه سیاه رو صفحه بوده ولی خیلی واضح نیست ریزه 1 سال و نیم هم از گارانتیش مونده میخواستم ببینم ببرم گارانتی درستش میکنه؟فراسو هم هست
پيكسل سوختس آقا. سلام خوبي. بايد عوض كنه فراسو. ماديران كه عوض ميكنه. فراسو نميكنه؟
آگه فوروختي فقط با گارانتي ماديران بردار كه اين مشكلارو نداشته باشه:11:
نه، اینها پیکس سوخته هستند و تا یک تعداد معینی شامل گارانتی نمیشوند ...
معمولا در فرایند تولید رخ میده ... من هم یکی دارم تو ال سی دی ام ...
یک صفحه ی تمام سفید رو فول اسکرین کنید تا نقاط دیگر رو نیز در صورت وجود شناسایی کنید ...
چیز مهمی نیست ...
فقط یکیه دوباره قشنگ نگاه کردم از اول که خریدم بودش
ممنون :11:
فککنم کم کم بیشتر میشن درست میگم؟البته اساتید باید تاییدکنن به نظرمن بفروش زودتر بره
والا الان چند ماه که دارم همون یکی مونده فکر فروششو دارم ولی ال سی دی خوفیه دلم نمیاد بفروشمش
ممنون:11:
پيكسل سوختس آقا. سلام خوبي. بايد عوض كنه فراسو. ماديران كه عوض ميكنه. فراسو نميكنه؟
آگه فوروختي فقط با گارانتي ماديران بردار كه اين مشكلارو نداشته باشه:11:
والا نبردم گارانتی ببینم عوض میکنه یا نه 2 سال گارانتی داره آخه من تهران نیستم اینجا نمایندگی داره اما اگه ببرم میگه باید بفرستم تهران حالا باید 1 ماه بدون ال سی دی سر کنم!!!
ممنون:11:
powerfull206
20-12-2009, 11:49
حتما بفرست گارانتی دوست من
البته فراسو تا 3 تا پیکسل سوخته را قبول نمی کنه
طرح تعويض مانيتور کارکرده با ال سي دي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.