مشاهده نسخه کامل
: کسی با صدا وسیما کار کرده؟
کسی هست که با صداوسیما ارتباط داشته باشه مخصوصا واحد میکس و مونتاژ وله ها و ...
می شه خواهش کنم یک سایت یا لینک به ما معرفی کنید کلیپ های که درست میشه رو ما هم استفاده کنیم مثلا اینکه طرح های اسلیمی به گونه ای حرکت می کنند که نشونده ی رشد و شکوفایی است اگه کسی سراغ داره معرفی کنه ...
ولک داستان شد !!!:5::46:
masoudtr
05-12-2009, 09:48
میگم درشت تر مینوشتی
اونا با افتر افکت و ویدیو کوپلیت اولوشن است
satartitaniom
05-12-2009, 22:01
افتر افكت كه مشكلي نيست دومي چيه؟
Taha2010
05-12-2009, 23:20
دوست عزیز من با صدا و سیما کار کرده و می کنم ولی تا حالا خودم نتوانسته ام که از طرح های آنها استفاده کنم .
اما همانطوری که دوستمان بیان کرده بیشتر آنها با افتر افکت است و بعضی ها هم انمیشن های 3D Max است که کار کرده اند
و شما نیز باید بسته به نوع کاری که انجام می دهید خودتان طراحی نمائید...
موفق باشید
معصومه123
06-12-2009, 00:23
سلام آن کلیپهایی که در صداوسیما می بینی evolotion نام دارد سی دی هایی با عنوان دستیار تدوین در بازار رضا تهران موجود است که شامل این کلیپهای آماده است و اگر آموزش همراه با کلیپهای آماده بخواهی آن را همین سایت می فروشد که نامش همان اولوشن است و در مجموعه دی وی دی های آموزشی دوبله شده در همین سایت موجود است برای اطلاعات بیشتر برای نحوه سفارش می توانی با سایت پی سی ورد تماس بگیری اگر می خواهی از بازار بخری نام سی دی هایی که من خریدم و راضی بودم دستیارتدوین 1 و 2 است که مجموعه کامل و خوبی داشت البته آموزشهایی هم دارد که به زبان اصلی است اما اگر از پی سی ورد بخری دوبله شده است اما نمی دانم مثل دستیار تدوین خوب و کامل است یا نه.
معصومه123
06-12-2009, 00:27
در بالای همین تایپیک یا تایپیک میکس و مونتاژ بنر آگهی بسته های آموزشهای فارسی افترافکت را می توان دید.که اولوشن هم جزء آن است.
درضمن اگر سوالی داری تا حدی که بتوانم پاسخ دهم در خدمتم.
ma4nafar
06-12-2009, 02:43
کسی هست که با صداوسیما ارتباط داشته باشه:5::46:
من با صدا نه ولی با سیما یک مدت ارتباط داشتم . راستش بعد از مدتی بیخودی منو رها کرد رفت با یکی دیگه دوست شد :31:
satartitaniom
06-12-2009, 12:10
من خودم يه مدت تو خبر كار كردم ولي همه گاگول اند اين مجموعه رو هم خريدم اينا آماده است خودت كه نميتوني بسازي
با تشکر از راهنمایی تمام دوستان.
من یچند تا برنامه تصویر برداری رفتم
برنامه صبح عالی بخیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مونتاژ کارا هم کم و بیش خبر دارم
بچه های سازمان خیلی هاشون سنتی کار هستن اما ایده های خوبی دارن
تو بعضی واحد ها هنوز با پریمیر 6.5 یا افترافکتز 7 کار میکنن
این کاری که شما میگین هم (گل بوته یا Flourish) توی مجموعه ای تحت عنوان Evoloution از شرکت VideoCopilot آموزش داده شده که توی فروشگاه P30world هم عرضه شده. که در واقع آموزش هایی هست برای همین رویش گل و بوته
اما اکثرا خنگ تشریف دارن :41:
خیلی از چیزایی که توی تلویزیون میبینید یا کپی یا برگرفته از شبکه های خارجیه :41:
(پست قبلی دوبار سند شد مجبور شدم تغییر بدم و کامل تر کنم حرفامو )
حالا که بحث صداوسیما ومونتاژ هست می خواستم بدونم این کلاس های آزادی که خود صداوسیما برگزار می کنه (برای تدوین و ...) چقدر مفیده ؟ و اصولا برتری برای کار تو صداسیم یا جای دیگه داره یا نه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.