ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید هارد یک ترابایتی

HOOSEIN 105
04-12-2009, 09:10
با سلام
من قصد خرید یه هارد 1t رو داشتم که تو خریدش قاطی کردم .
تا اونجا که من تو این یکی دو روزه سرچ کردم فهمیدم بیشترین سرعت رو سیگیت 7200.12 و سامسونگ f3
داره .ولی من دنبال سرعت فضایی نیستم و دنبال یه هارد میگردم که طول عمر بالایی داشته باشه که توش فیلم بریزم از طریق فلش و سی دی نه دانلود افلاین و...
تو بعضی جاها هم خوندم که وسترن بلک مارک خوب و مقاومتری نسبت به این دو هستش
راستی من الان یه هارد 320 گیگا از مارک سیگیت دارم مال 5 سال پیش که هنوز که هنوزه با اسفاده شدید خفن ما کاملا سالم سالمه و اصلا مشکلی نداره و سرعت ریدش هم تقریبا رو 95 هست
حالا می خاستم بپرسم من می تونم از هردو هارد 1 ترابایتی و 320 خودم همزمان استفاده کنم یا نه . مال خودم هم ساتا هست و مدل مادبردم هم 945pl/s3 هست با سی پی یو 3000 فول و 2گیگ رم .
راستی اگه مجبور شدم 2 هارد 500 گیگا بایتی بخرم چی 3 تا هارد رو سیستم مشکل ایجاد نمیکنه با توجه به اینکه مدل پاور هم 530 وات گرین هستش .
راستی من می خوام از اون هارد 320 خودم برای ویندوز استفاده کنم و اون هارد 1 ترا رو هم برای ذخیره فیلم و ...
باتشکر

HOOSEIN 105
04-12-2009, 11:36
دوستان خواهشا جواب من رو سریع تر بدین
من شنبه می خوام بخرم یعنی فردا . اصلا وقت ندارم که بعد شنبه برم هارد بخرم .
لطفا اگه امکان داره سریعا جواب من رو بدهید .
با تشکر از همه دوستان

ess_1362
04-12-2009, 13:10
نه اگه مادربردت 4 یا 5تا اسلات ساتا داشته باشه مشکلی پیش نمی آد هر چندتا هارد که بخوای می تونی بهش اضافه کنی

در مورد پاور هم مشکلی نیست و ساپورت می کنه

در مورد برند هم از یکی از دو برند سامسونگ یا سیگیت پیشنهاد می کنم که کیفیت هر دوش خوبه

asbfrooshan
04-12-2009, 20:12
درباره استفاده هر دو اگه ساتا هست که هیچی اگه نه ایدی هست با هم استفاده نکن سر عت را پایین میاره

ار دومارک سامسنگ وسیگت خوبن به خصوص سیگت