مشاهده نسخه کامل
: مشکل با اینترنت (send & received
mohsentanha
03-12-2009, 17:06
سلام
یه تروجان یا ویروسی کامپیوترم داره که همین جور از ترافیکم استفاده میکنه و زمانی که از اینترنت هیچ استفاده ای ندارم ولی ایکن کامپیوتر روشن هست و عمل سند ورسیود رو انجام میده
یا نود 32 اپدیت شده هم فول اسکن کردم چیزی پیدا نشد از prevx هم استفاده کردم فایده ای نداشت:41::41:
mehdi_halla
03-12-2009, 23:15
سلام دوست عزیز
ممکنه ویندوز داره آپدیت میشه یا آنتی ویروست آپدیت میشه یا...
این دستور رو توی cmd بزن متنی که بهت میده رو ببین چیه:
netstat
یا
netstat -n
mohsentanha
03-12-2009, 23:56
هیچ چیز خاصی نیست
همین یاهو بود و پیسی
چیز مشکوکی نبود
فقط تو اکس پی اینطوریه اپدیت هم خاموشه امروز 250 مگ ترافیکمو خورد
تو سون میرم مشکلی ندارم
با نود اپدیتشده هم امتحان کردم فایده نداشت
mehdi_halla
04-12-2009, 00:06
شما هیچ صفحه ای رو باز نکن بعد دستور رو اجرا کن.
منم همین مشکل رو داشتم.
فقط 3-4 دقیقه اول کانکت شدنم این اتفاق می افتاد.جالبه این دستور رو که میزدم اسم گوگل رو میاورد تو لیست .
بعد چند روز مشکل خود به خود حل شد.
mohsentanha
04-12-2009, 00:41
خوب من بدون صفحه و بدون مسنجر چیزی نیمبینم
mehdi_halla
04-12-2009, 12:11
توی CMD زدی؟
چی جواب داد؟
صفحه خالی اومد؟
mohsentanha
04-12-2009, 15:19
اره اصلا چیزی نبود فعلا دارم با سون کار میکنم مشکلی ندارم
گفتم شاید داره چیزی اپدیت میشه دیشب روشن گذاشتم که کارشو انجام بده تا صبح فقط ترافیک خورد وکاری نکرد
saeed774
04-12-2009, 15:30
250 مگ که نه ولی برنامه هایی مثه Acrobat Reader هم در زمان بیکاری نت خودشون رو آپدیت میکنن . شما میتونی از Kaspersky Internet Security استفاده کنی که فایروال قدرتمندی داره .
mohsentanha
04-12-2009, 18:19
با نود۳۲ راحت ترم
حخوب من شب تا صبح که رایگان هست میتونم ۱ گیگ دانلود کنم این ۱ گیگ مصرف کرد ولی باز هم صبح اومدم داشت استفاده میکرد انتی انتی تروجان الیت هم نسب کردم فایده نداشت
saeed774
04-12-2009, 18:52
شما اين برنامه رو اجرا و عكسي از محيط اجرا شدش بذار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsentanha
04-12-2009, 19:42
لینک مشکل داره سعید جان
من تسک منیجر رو هم نگاه انداختم ولی چیز غیر طیعی ندیدم
mehdi_halla
05-12-2009, 09:17
شما هیچ صفحه ای رو باز نکن بعد دستور رو اجرا کن.
منم همین مشکل رو داشتم.
فقط 3-4 دقیقه اول کانکت شدنم این اتفاق می افتاد.جالبه این دستور رو که میزدم اسم گوگل رو میاورد تو لیست .
بعد چند روز مشکل خود به خود حل شد.
خوب من بدون صفحه و بدون مسنجر چیزی نیمبینم
سلام .یعنی توی صفحه داس ویندوز که دستور netstat رو میزنی صفحه خالیه؟! بعیده؟!یه عکس میندازی ازش؟
mohsentanha
05-12-2009, 15:11
1 روز با سون کار کردم الان اومدم تو اکسپی دیگه نمیخوره!!!!!!!!!!!!
ولی نه دوباره شروع کرده
اونجاهایی که پاک کردم شماره بودن فقط
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdi_halla
05-12-2009, 22:25
1 روز با سون کار کردم الان اومدم تو اکسپی دیگه نمیخوره!!!!!!!!!!!!
ولی نه دوباره شروع کرده
اونجاهایی که پاک کردم شماره بودن فقط
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
دوست عزیز قرار بود هیچ browser ای باز نباشه (هیچ صفحه اینترنتی) ...شما اگه بbrowser تون بسته اس و یا اینکه بازه و هیچ تبی توش باز نیست که اینهمه آدرس چیه دیگه؟تازه اونایی هم که پاک کردی مربوط به یه سری سایته دیگه؟!!
mohsentanha
05-12-2009, 22:28
نه نه اونا سایت نبودن عدد بودن
samix4ever
06-12-2009, 11:32
سلام من هم دچار همین مشکل شدم با نود 32 که دیروز اپدیتش کردم وکل سیستم رو ویروس کشی کردم نسبت به قبل که از کل سرعت اینترنتم برای سند و رسیو استفاده میکرد بهتر شده ولی باز هم سند و رسیو داره در هر ثانیه ا کیلو بایت سند و رسیو میگیره . خواهشن یه راه حلی پیش پای ما بزارید . خیلی ممنون .
mehdi_halla
06-12-2009, 15:07
نه نه اونا سایت نبودن عدد بودن
دوست عزیز اون عددهایی که میگین ip سایت هستن.از روی همین اعداد میشه فهمید که به کجا اتصال دارین.
سلام من هم دچار همین مشکل شدم با نود 32 که دیروز اپدیتش کردم وکل سیستم رو ویروس کشی کردم نسبت به قبل که از کل سرعت اینترنتم برای سند و رسیو استفاده میکرد بهتر شده ولی باز هم سند و رسیو داره در هر ثانیه ا کیلو بایت سند و رسیو میگیره . خواهشن یه راه حلی پیش پای ما بزارید . خیلی ممنون .
جالبه بنده هم که این مشکل برام پیش اومده بود نود داشتم.!!!مشکوک میزنه
شاید خود نود در حال آپدیت engine اش باشه؟!
mohsentanha
08-12-2009, 22:55
منم همین فکر رو میکنم شاید خود نود باشه ولی چرا فقط تو اکس پی؟
چون تو سون هم نود دارم ولی مشکلی نداره
samix4ever
13-12-2009, 20:04
سلام مشکل من مثل اینکه حل شد اما یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که هر وقت می خوام به یاهو وصل بشم افرادی که تو اد لیست من هستند ناپدد می شند و یه صفحه سفید به جاش می یاد البته این مشکل بعد ار اینکه دوباره یاهو رو نصب میکنم بر طرف می شه ولی بعد از 2-3 روز دوباره همون شکلی میشه و واسه افراد توی ادد لیستم سپم فرستاده میشه . ایا کامپیوترم ویروسی شده ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.