مشاهده نسخه کامل
: مشكل در طولاني بودن زمان نصب برنامه
سلام دوستان
من يه برنامه اي براي پروژه دانشگاه ام نوشتم و اين برنامه با موفقيت به پايان رسيد و از طريق آموزش هاي اين انجمن تونستم يه نصب بوسيله خود vs2008 بسازم .
مشكل من اينه كه وقتي مي خوام برنامه رو روي يه سيستم نصب كنم زمان نصب خيلي طولاني در حدود 15 دقيقه ، مي پرسيد چرا؟، مي گم! ، چون وقتي برنامه نصب ميشه همراهش دات نت فريم ورك 2 ، sql server express و windows installer 1.3 هم بايد نصب بشن كه باعث مي شن زمان نصب طولاني بشه گاهي مواقع حتي به ريست هم نياز داره .
من نمي خوام از Xenocode يا همچين چيزي استفاده كنم ، مي خوام ببينم راهي هست كه اين نصب سريع تر بشه، چرا برنامه هاي ديگه اينهمه طول نمي كشه:13:؟
اگه امكان داره يه راهي جلو پام بزاريد.
پيشاپيش ممنون.
حالا خوبه دات نت 3.5 رو نصب نکردی که در اینصورت باید بیشتر منتظر بمونی
یک راه اینه که از ویندوزهای جدید استفاده کنی ویندوز XP فاقد دات نت هستش
ویندوزهای دارای دات نت
سرور 2003 دات نت 1.1
ویستا دات نت 2
7 دات نت 3.5
حالا خوبه دات نت 3.5 رو نصب نکردی که در اینصورت باید بیشتر منتظر بمونی
یک راه اینه که از ویندوزهای جدید استفاده کنی ویندوز XP فاقد دات نت هستش
ویندوزهای دارای دات نت
سرور 2003 دات نت 1.1
ویستا دات نت 2
7 دات نت 3.5
سلام
من واسه سیستم خودم نمی خوام ، واسه سیستم کاربر می خوام، نمی تونم بگم واسه اجرا باید حتما ویستا یا 7 باشه:18:
می خواستم ببینم راهی برای نصب سریع تر یا همچین چیزی هست؟:13:
با تشکر:11:
bad_boy_2007
04-12-2009, 22:13
سلام
من واسه سیستم خودم نمی خوام ، واسه سیستم کاربر می خوام، نمی تونم بگم واسه اجرا باید حتما ویستا یا 7 باشه:18:
می خواستم ببینم راهی برای نصب سریع تر یا همچین چیزی هست؟:13:
با تشکر:11:
صراحتا خير
چون شما از SQL Server هم استفاده كرده ايد به فرض كه برنامه تان را با Xenon مستقل از سكو كنيد (كه به احتمال 95% نميشود و اين خود مصفل بحث شده) SQL را ميخواهيد چه كنيد ؟ آيا ميخواهيد SQL Server را هم بدون دات نت اجرا كنيد ؟؟؟؟
صراحتا خير
چون شما از SQL Server هم استفاده كرده ايد به فرض كه برنامه تان را با Xenon مستقل از سكو كنيد (كه به احتمال 95% نميشود و اين خود مصفل بحث شده) SQL را ميخواهيد چه كنيد ؟ آيا ميخواهيد SQL Server را هم بدون دات نت اجرا كنيد ؟؟؟؟
خوب منم همينو پرسيدم!:31:
خوب انگار راهي نداره پس همون 10-15 دقيقه خوبه ، ولي سوال ديگه من اينه كه تمام برنامه هاي حرفه اي هم همين مشكل رو دارن؟ پس چرا خيلي سريع نصب مي شن و شروع به كار مي كنن.
پروژه من ديكشنريه و پايگاهشم sql هستش. ديكشنري هاي حرفه اي مثل babylon از چه پايگاهي استفاده مي كنن؟ SQL؟ اگه sql پس چرا انقدر سريع نصب مي شن و شروع به كار مي كنن؟
منم مي خوام برنامم سريع نصب بشه، چون كسي واسه نصب يه ديكشنري 15 دقيقه وقت نمي ذاره، درسته؟:19:
با تشكر:11:
bad_boy_2007
05-12-2009, 23:51
خوب منم همينو پرسيدم!:31:
خوب انگار راهي نداره پس همون 10-15 دقيقه خوبه ، ولي سوال ديگه من اينه كه تمام برنامه هاي حرفه اي هم همين مشكل رو دارن؟ پس چرا خيلي سريع نصب مي شن و شروع به كار مي كنن.
پروژه من ديكشنريه و پايگاهشم sql هستش. ديكشنري هاي حرفه اي مثل babylon از چه پايگاهي استفاده مي كنن؟ SQL؟ اگه sql پس چرا انقدر سريع نصب مي شن و شروع به كار مي كنن؟
منم مي خوام برنامم سريع نصب بشه، چون كسي واسه نصب يه ديكشنري 15 دقيقه وقت نمي ذاره، درسته؟:19:
با تشكر:11:
من اگه جاي تو بودم بجاي SQLServer از SQLCompact يا Access يا فايلهاي XML براي ديكشنرسي استفاده ميكردم ، ياد مثال يكي از دوستام افتادم ! براي رفتن به محل كار ميتوني پياده بري ، با دوچرخه بري ، با ماشين شخصي بري يا با تريلي !!
در مورد زبون هم براي ديكشنري اگه ميتوني ويژوال C كار كني بهتره كه مستقل از پلت فرم دات نت اجرا ميشه ، البته اگه واست سخت نشه
من اگه جاي تو بودم بجاي SQLServer از SQLCompact يا Access يا فايلهاي XML براي ديكشنرسي استفاده ميكردم
سلام
ممنون از راهنمايي ايت.
مي شه بگي sqlServer چه فرقي با SQLCompact داره، اگه اون بهتره برم با اون كار كنم.
يه مثالي ، سمپلي ، چيزي اگه مي توني برام بزار .
ممنون:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.