مشاهده نسخه کامل
: مشکل در فلش 32 گیگ
Iman_a13
02-12-2009, 20:15
سلام دوستان حرفه ای
من یه فلش 32 گیگ از بانه خریدم اوردم اینجا دیدم که هرچی که روش کپی میکنی وقتی فلش و در میارم دوباره جا میزنم همه فایلهای کپی شده میپره بعدش دادم به یکی از بچه ها اون یه کاری کرد که 12 گیگش الان داره به صورت مفید کار می کنه خیلی دوست دارم بدونم که این رفیقمون چی کار کرد هر کاری کردم بهم نگفت:2:
ممنون میشم که بهم یکی بگه
hellboy13
02-12-2009, 20:59
یه برنامه خاصی هست الان اسمش یادم نیست .توی یه فروم خوندم میگفتن اگه با اون فرمت کنی درست میشه.فکر کنم تو persianforum بود که خوندم.
اگه فلشت transcend بوده كه صد در صد از JetFlash Online Recovery استفاده كرده
این نرم افزار جهت بازیابی فلش مموری های شرکت transcend و از طریق همین شرکت ارائه شده که از کارایی های این نرم افزار می توان به
*بازیابی فلش به هنگام write protect شدن فلش
*بازیابی فلش به هنگام ایجاد اختلال در بالا اوردن فلش توسط کامپیوتر با پیغام عدم وجود فلش
*وسایر مشکلات فلش مموری transcend
amir.h.f
03-07-2010, 15:22
سلام من یه فلش 32 گیگ سونی از کیش گرفتم حالا هر چی توش کپی میکنم کپی میشه ها ولی اجرا نمیشه البته بگم مثلا اگه آهنگ میریزم حجم داره ها ولی اجرا نمیشه بعد من فرمتش کردم ولی فایده ای نداشت باید چیکار کنم؟
اگه این فلش ها رو باز کنی یک آی سی قیری می بینی که در واقع همون هست که در اسباب باز های مثل موبایل بچه ها استفاده می شه اگه این طور باشه که کاملا کلاه سرت رفته چون تنها کاری که این فلاش ها می کنند آدرس و مشخصات فایل هایی روی که می خواهیم روی آنها کپی کنیم رو نگه می دارند و خود اطلاعات رو ذخیره نمی کنند@!.
اگه شانس هم آورده یاشی یه فلاش 4 یا 8 گیگ رو بهت قالب کردن با اون پولی که دادی می تونستی همون مدل ولی اصلیشو در تهرون بخری. اگه هم یه زره بگردی نرم افزارهایی هم پیدا می کنی که فلاش 4 گیگ رو 16 گیگ نشون می دهند و انواع خاصی از فایل ها رو که قابلیت فشرده سازی دارند تا 16 گیگ ذخیره می کنند.
از این فلشهای قلابی چینی 16-32 گیگی یه زمانی خیلی زیاد بود، با همه مارکی هم میساختن.
amd>intel
18-07-2010, 10:36
HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با برنامه بالا بصورت ntfs فرمت كنيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.