ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ما هم بالاخره DV6 2020 خریدیم!

صفحه ها : 1 [2]

alireza306
08-02-2010, 10:56
در مورد گارانتي پارسه چيزي شنيديد؟چه جورياست؟راستي من 2020 با بولوري پيدا كردم.تو يكي از سايت ها زده بود.

MehranVB
08-02-2010, 12:46
در مورد گارانتي پارسه چيزي شنيديد؟چه جورياست؟راستي من 2020 با بولوري پيدا كردم.تو يكي از سايت ها زده بود.
گارانتی موبایلش رو شنیده بودم اما لپتاپ رو نمیدونم! بلوری یه چیز آپشنال و میتونین سفارش بدین واسوتن نصب کنن. بعضی از شرکتها هم مدل سفارشی بلوری دار رو آماده دارن.

SHADEL
08-02-2010, 13:46
خودتون هم بعدا میتونید بلوری بهش اضافه کنید.
جای لنزش بقل لنز dvd رایتر خالیه.

farzad3260
08-02-2010, 14:53
گارانتی سبز با بلوری و مودم داره با قیمت 1.450.

گارانتی سبز سایت داره؟
اگه آره میشه بگید؟

alireza306
08-02-2010, 18:07
خودتون هم بعدا میتونید بلوری بهش اضافه کنید.
جای لنزش بقل لنز dvd رایتر خالیه.

اين كه ميگين جاي لنزش بقل لنز DVD رايتر خاليه يعني چي؟يعني فقط يه لنز به DVD رايتر اضافه ميشه يا كل دستگاه عوض ميشه؟

Karmokh
08-02-2010, 23:00
نه عزيز شما يه نرم افزار ماشين مجازي رو ويندوزت نصب كن بعدش راحت هر ويندوزي كه دوس داري توش نصب كن و با هرويندوز يعني ويندوزي كه از اول بود و ويندوز جديد كه در اينجا سرور 2008 هست كار كن و هردو رو براحتي همزمان داشته باش.:11:
خیلی ممنون حامد جون جون :31: اگه لینک دانلودشم بدی که دیگه دمت گرم:40:
حالا در حالت کلی دیسک ریکاوریایی که تهیه کردیم رو اگه مشکلی پیش اومد میشه باهاش ویندوز خودشو برگردوند؟ یعنی از اول نصبش کرد؟

alirezaaaa4
08-02-2010, 23:26
سلام بچه ها اين refer كه مي گن ! چي ؟ مي شه توضيح بدين؟ راستي از كجا ميشه تشخيصش داد؟

biostar
09-02-2010, 01:35

هر چند میشه بلوری اضافه کرد و از طرفی برخی ها سفارشی همراه با بلوری عرضه میکنند.
اما اگر در سایت های خرید ایرانی دیدین ! بدونید اشتباه تایپی بوده ، نه چیز دیگری:31:

Hamed_jon
09-02-2010, 13:37
خیلی ممنون حامد جون جون :31: اگه لینک دانلودشم بدی که دیگه دمت گرم:40:
حالا در حالت کلی دیسک ریکاوریایی که تهیه کردیم رو اگه مشکلی پیش اومد میشه باهاش ویندوز خودشو برگردوند؟ یعنی از اول نصبش کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید شما نیز نام نرم افزارهای ایجاد کننده یک سیستم مجازی در سیستم را شنیده باشید. این نرم افزارها که در اصطلاح به Virtual Machine معروف می باشند ، توانایی ساخت یک کامپیوتر مجازی در سیستم عامل ویندوز را به شما می دهند و شما قادر خواهید بود تا به کمک این برنامه ها یک سیستم عامل دیگر را بر روی دستگاه های مجازی نصب نمایید و در واقع از 2 یا چند سیستم عامل به صورت همزمان استفاده نمایید. از معروفترین این برنامه می توان به Microsoft Virtual PC اشاره نمود. این نرم افزار به شما توانایی نصب سیستم عامل های مختلف را به شما می دهد. البته این نرم افزار در هنگام نسب سیستم عامل ویندوز بسیار قدرتمند می باشد و در هنگم نصب سیستم عامل های دیگر مانند Linux بسیاری از ضعف ها را در خود اشکار می نماید.
در ادامه مطلب با نرم افزاری قدرتمند در این زمینه اشنا می شوید که در دسته بهترین ها می باشد.

VMware Workstation نام نرم افزاری مشهور در زمینه ساخت هارد دیسک های مجازی و سیستم عامل های مجازی می باشد. به کمک این برنامه و محیط موجود در آن کاربر قادر به نصل هر نوع سیستم عاملی در آن می باشد. همچنین شما قادر خواهید بود تا با این نرم افزار علاوه بر استفاده همزمان از چند سیستم عامل از ویژگی مدیریت وظایف موجود در برنامه نیز برای سوئیچ نمودن مابین سیستم عامل های موجود در محیط مجازی استفاده نمود. استفاده از چنین محیط های مجازی دارای استفاده های مفید و فراوانی می باشد ، به عنوان مثال کاربری قصد دارد تا نرم افزاری را که به آن از نظر آلوده بودن به ویروس مشکوک است را استفاده نماید. چنین محیط مجازی برای این کار بسیار مناسب اند زیرا هیچ ارتبطی میان هارد اصلی سیستم و محیط مجازی نیست.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابلیت اجرای سیستم عامل های 64-bit
- قابلیت کنترل کلیه های پروسه های در حال اجرا
- قابلیت باز کردن وتبدیل فایل های برنامه های مشابه و اجرا نمودن آن ها . به عنوان مثال شما می تواید فایل اصلی نرم افزار virtual PC را که ویندوز را در آن نصب کرده اید در این برنامه وارد نموده و از آن استفاده کنید.
- قابلیت نمایش سیستم عامل قبل از اجرای آن
- پشتیبانی از سیستم عامل های Microsoft, Red Hat, SUSE, Ubuntu, Sun Solaris x86, FreeBSD و ....
و بسیاری دیگر از امکانات

================================================== ============
بيا عزيزم اينم نرم افزارش فقط بگرد آخرين نسخه موجود رو پيدا كن واسه دانلود يا خريدن.
در ضمن خيلي هاي وقتي ميخوان مباحث شبكه ياد بگيرن دغدغه دارن كه چون الان چند تا سيستم ندارم نميتونم عملي كار كنم ولي با اين نرم افزار با يك سيستم و حتي بدون كارت شبكه :27: ميتونيد چندين سيستم عامل رو همزمان داشته باشين و باهاش كار كنيد.

من چند تا لينك دانلود ميزارم ولي پيشنهاد ميكنم بگردي آخرين ورژن رو بگيري( در ضمن لينكها رو ببين توشون آموزش هم هست، شرمنده زياد وقت نداشتم ولي اگه سرچ بزني كلي آموزش + آخرين ورژن رو گير مياري :11: )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينم لينك مستقيم فايلي كه تو لينك آخري گذاشته:

84 mb
( ولي حتما بگرد آخرين ورژن رو دانلود كن...!!!)
فدات،باي :10::40:

outlawboy
09-02-2010, 13:55
گارانتی رایانه همراه خوبه بچه ها؟؟؟:5:

ya_hossayn
09-02-2010, 15:19
این لب تاب تا چند سال میتونه کارا و تقریبا به روز باشه.و بلا استفاده نمونه.
دانشجوی برق هستم و در حد معمولی با فتو شاب کار می کنم فعلا.
شمنا برای این کارها که گفتم زیادی نیست؟البته جمله اول برام مهمه

masoud8
10-02-2010, 00:47
برای برق زیاد هم هست!
فوقش یه متلب و pspice دیگه!
در مورد به روز بودن که چیزی نمیشه گفت چون دنیای سخت افزار و نرم افزار به سرعت در حال پیشرفته و قابل پیش بینی نیست
اما الآن که لپ تاپ شاخیه و فکر می کنم تا چند سالی جوابگوی نیازهای شما باشه
در ضمن می تونی کارای سنگین هم بکنب تو فتوشاپ،از لحاظ2020 مشکلی ندارهJ

alirezaaaa4
10-02-2010, 00:50
سلام من كاملا گيج شدم لطفا يكي كمكم كنه اين refer چيه و از كجا بايد فهميد refer هست يا نه؟

alireza306
10-02-2010, 06:57
سلام .نظرتون درباره گارانتي hpcenter چيه؟يه سري به سايتش بزنيد.

masoud8
10-02-2010, 09:42
Refurbished به مخصولاتی گفته میشه که مثلا یه مدتی تو ویترین فروشنده بوده و گرد و خاک خورده، خراشی برداشته،... و بعد از مدتی به شرکت hp بازگرداننده شده و شرکت هم رو کارتونش یه مارک Refurbished میزنه و اونو با قیمت شاید تا 200-300 تومن پایین تر به نمایندگی های خودش برای فروش میده،پس مارک Refurbished روی کارتون لپ تاپ مورد نظر مشخصه
و یا لپ تاپ‏هایی هستند که پس از تولید و خروج از کارخانه دچار نقص فنی شده و برای تعمیر به کارخانه بازگردانده شده‏اند . سپس پس از تعمیر، مجددا به بازار عرضه میشوند و با قیمت پایین تر به فروش میرسند.

راه چاره چیست؟ از کجا بفهمیم؟
یکی از راه های شناسایی لپ تاپ های Refurbished برچسب زرد یا قرمز رنگی است که در پشت لپ تاپ و همچنین روی جعبۀ آن زده شده است که روی آن نوشته است : Refurbished . البته در بیشتر موارد فروشنده ها این برچسب ها را از بین میبرند تا به آسانی قابل شناسایی نباشد .

راه بعدی برای تشخیص مرجوعی بودن لپ تاپ یادداشت کردن شماره سریال و وارد کردن آن در سایت سازنده است. بیشتر برندها به این وسیله Refurbished بودن یا نبودن لپ تاپ را به شما گزارش میدهند.

حالا ممکنه یه فروشنده بیاد و لپ تاپ ویترینی خودشو به شما بفروشه(که یه جور رفربش محسوب میشه اما مارک نداره)
برای جلوگیری از این کار شما باید خودتون ببینید که یارو لپ تاپ رو از داخل کارتون کاملا آکبند ر میاره و موقعی که اونو روشن می کنید از شما می خواد تا براش یوزر و پسورد تعیین کنید.

ملی با همه این احوال اگه تجربه نداشته باشید بازهم احتمال یپیچونده شدن وجود داره!!
پس به نظر من بهتره از یه جایی که معتبره خرید کنید...

حامد گلشن
10-02-2010, 10:50
حرارت Cpu اين دستگاه بعد از 20 ساعت كار مداوم به 75 درجه سانتي گراد بدون كول پد رسيد به نظر شما زياد نيست ؟
مدل (2170)

ya_hossayn
10-02-2010, 13:41
دوستان اقساطی جایی سراغ دارن؟

linkinkurd
10-02-2010, 14:29
حرارت Cpu اين دستگاه بعد از 20 ساعت كار مداوم به 75 درجه سانتي گراد بدون كول پد رسيد به نظر شما زياد نيست ؟

دمای سی پی بو اگر به 95 تا 100 درجه برسه خطری میشه.

MehranVB
10-02-2010, 15:10
مدل (2170)
چرا زیاده، دمای عادی حداقل 30 و حداکثر 65 درجه است.

r_22009
10-02-2010, 15:22
دمای سی پی بو اگر به 95 تا 100 درجه برسه خطری میشه.
95 درجه که تخم مرغ هم می تونین باهاش آب پز کنین:31::31::27:

alireza306
10-02-2010, 20:28
چرا زیاده، دمای عادی حداقل 30 و حداکثر 65 درجه است.

شما خودت سيستمت چيه؟
لب تاب سوني مگه تا چقدر داغ مي كنه؟
من با lenovo كار كردم در حالتي كه سيستم تحت بار هم نبود در قسمت بالاي فن (روي سطح بقل كيبرد) دست رو تقريبا مي سوزوند.

MehranVB
11-02-2010, 11:47
شما خودت سيستمت چيه؟
لب تاب سوني مگه تا چقدر داغ مي كنه؟
من با lenovo كار كردم در حالتي كه سيستم تحت بار هم نبود در قسمت بالاي فن (روي سطح بقل كيبرد) دست رو تقريبا مي سوزوند.
من دمای عادی لپتاپای hp رو گفتم، چیزی که توی کاتالوگش نوشته شده.
ولی کلاً دمای 95 درجه مادربورد رو آب میکنه! یعنی توی PC اینطوره، و دستتون هم نمیسوزه، تاول میزنه!! :دی

alireza306
11-02-2010, 16:59
قيمت جديد 2020 و 2170 رو نداريد؟

hkh65
11-02-2010, 17:40
مدل (2170)

سلام آقا حامد 2020 که دیگه تو بازار نیست تو از 2170 راضی هستی؟
داغ نمی کنه؟

biostar
11-02-2010, 20:21
سلام آقا حامد 2020 که دیگه تو بازار نیست تو از 2170 راضی هستی؟
داغ نمی کنه؟

فرقی ندارند که اینها.
سری DV6 2000 ها همه یکیست.
مثل این سری FW
همشون دارای مشخصات و کیفیت یکسان هساتند و فقط کانفیگشون فرق داره.

hkh65
11-02-2010, 20:58
فرقی ندارند که اینها.
سری DV6 2000 ها همه یکیست.
مثل این سری FW
همشون دارای مشخصات و کیفیت یکسان هساتند و فقط کانفیگشون فرق داره.

ممنون بخاطر جوابتون من الان 1 ماهه که می خوام یه لپ تاپ بخرم hp 2020 رو در نظر داشتم ولی مثل اینکه مشکل بزرگش داغ شدنش هست که تقریبا منو منصرف کرد من تقریبا یک میلیون و نیم پول دارم و چیزی می خوام که زیاد داغ نکنه توی استفاده بلند مدت و الان سونی مد نظرمه .میشه خواهش کنم شما یه چیز خوب بهم پیشنهاد بدید!مدل پیشنهادیتون چیه؟ممنون میشم

Hamed_jon
12-02-2010, 10:48
منم مدل 2020 رو در نظر داشتم و دنبال ميكردم ولي اصلا منصرف نشدم و هفته ديگه دارم ميرم مشهد بگيرم، راستي واقعا اين مدل گير نمياد ديگه؟

يعني اگه فروشنده ها نداشتن چه مدلي به جاش بگيرم كه همون كانفيگ و كيفيت رو داشته باشه؟:10:

alireza306
12-02-2010, 11:24
يعني همه لب تاب هاي HP غ مي كنن يا فقط سري dv6 يا فقط سري dv6-2000?

biostar
12-02-2010, 11:32
دیگه اینقدر هم داغ نمی کنه که:31:
نصف بحث های این تاپیک رفته به موضوع داغ کردن:46:

Hamed_jon
12-02-2010, 11:40
Biostar عزيز و دوستان ديگه اگه ممكنه سوال بالايي من رو جواب بدين.ممنون

alireza306
12-02-2010, 11:55
منم مدل 2020 رو در نظر داشتم و دنبال ميكردم ولي اصلا منصرف نشدم و هفته ديگه دارم ميرم مشهد بگيرم، راستي واقعا اين مدل گير نمياد ديگه؟

يعني اگه فروشنده ها نداشتن چه مدلي به جاش بگيرم كه همون كانفيگ و كيفيت رو داشته باشه؟:10:

شما مدل dv6-2170ee رو بگير همينه با هارد 640 5400rpm

خوب بابا قراره 1500 پول بديم بايد مطمئن باشي يا نه؟از خودت اين سوال رو بپرس!

دارم يواش يواش ميرم سمت سوني fw!!!

dading
12-02-2010, 12:47
سلام بچه ها.چطوری مسعود جان خوبی؟
داداش سون 32 بیت نصب کردی؟
منم میخوام نصب کنم بابا این 64 بیتی که بد نرم افزار گیرم میاد.
حالا میخواستم ببینم اگه خدای نکرده به مشکل بر نخوردی منم نصب کنم از بقیه دوستان که چنین تجربه ای دارن تقاضا میکنم پاسخ منو بدن لطف میکنین.
راستی باید تمام درایورهاشو دانلود کنم از اید سایت؟

hkh65
12-02-2010, 13:19

به جاش مدل 2170ee هست که تنها تفاوتی که با 2020 داره توی هاردش هست که 640 هست(5400rpm).من 21 بهمن قیمت گرفتم که با گارانتی 2 ساله 1540000 در میاد.به نظرتون یه هارد 640 ارزش تقریبا 200000 تومن ضرر داره؟من فکر می کنم چون تازه اومده بعدا کلی قیمتش بیاد پایین.
میدونم جاش نیست ولی من چند تا مدل انتخاب کردم لطفا نظرتونو بگید:
sony cw 1-kgx
sony fw 590 gjb
sony sr 590 gyb
خیلی بخوام زور بزنم:
sony fw 590 gxb
خواهش می کنم بهم بگید بهترین کدومه؟
ممنون

alireza306
12-02-2010, 15:45
ميشه لطف كنيد يه عكس از پشت لب تاپ 2020 برام بزاريد؟

hkh65
12-02-2010, 18:36
ميشه لطف كنيد يه عكس از پشت لب تاپ 2020 برام بزاريد؟

همشون مثل هم هستن:

alireza306
12-02-2010, 19:32
اين عكس هارو چه جوري گذاشتي؟
60تا از اين نما ها رو دارم. وقتي در لب تاب رو بار كردي ، نماي زير در رو مي خوام.هركس ئاره عكس بگيره بي زحمت بزاره.

masoud8
12-02-2010, 19:39
این 2020 هم شیکه ها!

بابا چرا اینقدر می ترسونید بچه ها رو؟!!
بحث داغ کردن فقط مربوط به این مدل نیست مثلا دل 1530 هم در همین حد بل بیشتر داغ میشه
سازنده ها حتما شرایط رو برای این دما(70-75 در سنگین ترین حالات) آماده کردن و این مدل برای این دما طراحی شده
اما واقعا cpu ش خیلی شاخه، تا به حال اصلا کم نیاورده، تو هیچ بازی نشده لگ بزنه...

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

سلام dading جان، مرسی ما خوبیم، شوما خوبی؟!

نه تا به حال با این32بیت مشکلی نداشتم(64بیت که مسلما بهتره اما زمان میبره تا رو غلتک بیفته!)

فقط برای درایورها ممکنه یکم اذیت شی که سایت معرفی می کنم بگیری، در ضمن اکثر درایورها رو هم از خود hp میتونی بگیری...

hkh65
12-02-2010, 20:06
این 2020 هم شیکه ها!

بابا چرا اینقدر می ترسونید بچه ها رو؟!!
بحث داغ کردن فقط مربوط به این مدل نیست مثلا دل 1530 هم در همین حد بل بیشتر داغ میشه
سازنده ها حتما شرایط رو برای این دما(70-75 در سنگین ترین حالات) آماده کردن و این مدل برای این دما طراحی شده
اما واقعا cpu ش خیلی شاخه، تا به حال اصلا کم نیاورده، تو هیچ بازی نشده لگ بزنه...

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

سلام dading جان، مرسی ما خوبیم، شوما خوبی؟!

نه تا به حال با این32بیت مشکلی نداشتم(64بیت که مسلما بهتره اما زمان میبره تا رو غلتک بیفته!)

فقط برای درایورها ممکنه یکم اذیت شی که سایت معرفی می کنم بگیری، در ضمن اکثر درایورها رو هم از خود hp میتونی بگیری...

آقا مسعود تو واقعا ازش راضی هستی؟
چقدر پشت سر هم باهاش بازی می کنی؟
دماش به چقدر میرسه؟
هیچ گیری یا مشکلی تا حالا نداشته؟
خیلی داغ نمی کنه؟
باتریش تا چقدر میشه؟
ممنون

hkh65
12-02-2010, 20:20
60تا از اين نما ها رو دارم. وقتي در لب تاب رو بار كردي ، نماي زير در رو مي خوام.هركس ئاره عكس بگيره بي زحمت بزاره.

وقتی می خوای پیغام بدی insert image رو بزن و بعد آدرس عکسی که میخوای نمایش داده بشه رو بده.به همین راحتی:31:

dading
13-02-2010, 00:54
سلام.خوبم ممنون.
برنامه گیر نمیاد واسه 64 بیتی که اشک ادم در میاد تا یه برنامه پیدا کنه بریزه توش.
خوب خوشحالم کردی گفته مشکل پیش نیومده.فقط 2تا خواهش داشتم ازت یکی اینکه درایورهایی که از خودت hp دانلود کردی اسماشو بزار منم دانلود کنم دوم اینکه اون سایتی که گفتی برام بزار واونم بگو کدوم درایور هاشو دانلود کنم لطف میکنی اگه این کارو واسم انجام بدی.
راستی واسه چی گفتی ممکنه اذیت شم؟

Ava UK
13-02-2010, 01:28
سلام.خوبم ممنون.
برنامه گیر نمیاد واسه 64 بیتی که اشک ادم در میاد تا یه برنامه پیدا کنه بریزه توش.
خوب خوشحالم کردی گفته مشکل پیش نیومده.فقط 2تا خواهش داشتم ازت یکی اینکه درایورهایی که از خودت hp دانلود کردی اسماشو بزار منم دانلود کنم دوم اینکه اون سایتی که گفتی برام بزار واونم بگو کدوم درایور هاشو دانلود کنم لطف میکنی اگه این کارو واسم انجام بدی.

دوست عزیز برای سیستم عامل های 64 بیتی حتما لازم نیست برنامه های 64 بیتی روش نصب کنید. خیلی از برنامه های رو اگر بصورت 32 بیتی در 64 بیتی نصب کنی بهتره. مثلا هیچ مرورگر 64 بیتی نمیتونه فلش رو ساپورت کنه حتی IE x64.

شما برنامه هایی رو که لازم دارید میتونید نسخه های 32 بیتی اونها رو دانلود کنید به شرطی که در مشخصات اون برنامه نوشته شده باشه که بر روی ویندوز های 64 بیتی نیز نصب میشوند. مثلا آنتی ویروس کسپرسکی, این آنتی ویروس نسخه 64 بیتی نداره اما بعنوان یک برنامه 32 بیتی در ویندوز 64 بیتی نصب میشه.

برنامه هایی که بصورت 32 بیتی نصب میشوند همیشه جلوی پروسه اونها عدد 32 رو مینویسه.

MehranVB
13-02-2010, 11:18

توی این پست یه سری عکس هست:

alireza306
13-02-2010, 11:37
آقا اين پست h_starboy كه گفتي كجاست ؟

alireza306
13-02-2010, 17:30
راستي اگه مي تونيد اين امتيازي كه خود ويندوز به سيستم ميده مال برند هاي مختلف رو بزاريد باهم مقايسه كنيم.حالا تو يه لاپيك جديد هم ميشه اين كار رو كرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er%C3%9A%C2%981127-10-219124i217-77847.jpg

alireza306
13-02-2010, 17:42
من بازم عكس نتونستم بفرستم.اين آدرس سايت مي خواد،من از رو هارد مي خوام بفرستم.اين 2170 هم مودم نداره؟

dading
13-02-2010, 18:07
دوست عزیز مهم اینه که اون برنامه هایی که 32 بیتی هستند ولی تو 64 بیت هم نصب میشوند کم هستش یا من نمیتونم زیاد پیدا کنم

Vah!d
14-02-2010, 01:54
دوستان یه برنامه معرفی میکنید که 64 بیتی باشه و بتونم با اون دمای لپ تاپ 2020 رو چک کنم ؟

Microsoft24
14-02-2010, 02:05
دوستان یه برنامه معرفی میکنید که 64 بیتی باشه و بتونم با اون دمای لپ تاپ 2020 رو چک کنم ؟

با سلام به شما دوست عزیز ،

از نرم افزار HWMonitor استفاده کنید :

دانلود نسخه ی 32 بیتی :

دانلود نسخه ی 64 بیتی :

این برنامه محیط زیبایی و داره و دما ، ولتاژ و سرعت فنها رو نشون میده !!!:10:

Ava UK
14-02-2010, 15:09
دوست عزیز مهم اینه که اون برنامه هایی که 32 بیتی هستند ولی تو 64 بیت هم نصب میشوند کم هستش یا من نمیتونم زیاد پیدا کنم

ببین دوست عزیز من خودم شخصا تا حالا برنامه ای نبوده که بخوام نصبش کنم اما نتونم نسخه ای رو گیر بیارم که روی 64 بیتی هم نصب نشه. تقریبا اکثر نرم افزار ها روی 64 بیتی نصب میشن و مشکلی ندارند. از طرفی دیگه شما داری در مورد نرم افزار های ویندوز حرف میزنی نه نرم افزار های جاوا که برای موبایل وجود داره. ویندوز اینقدر نرم افزار داره که اگر شما مثلا نتونستید یاهو مسنجر رو در 64 بیتی نصب کنید هر چند که میشه اما اینقدر نرم افزار های مشابه و Client های مشابه وجود داره که شما رو از هر چی نرم افزار چته بی نیاز میکنه. یکیش Trilian Pro یا نسخه لوکسش Astra . این نرم افزار میتونه اکثر سرویس ها مانند یاهومسنجر و گوگل و Face Book و غیره رو پشتیبانی کنه.

این مثالی که زدم در مورد تمامی نرم افزار های ویندوز وجود داره. از آنتی ویروسش بگیر تا نرم افزار های ویرایش عکس و فیلم و یا حتی برنامه های آموزشی زیان مانند Rosetta Stone. من نمیخوام شما رو به اجبار به استفاده از 64 بیتی بکنم فقط خواستم بهتون بگم که اینطور نیست. در ضمن یک مزیت دیگه 64 بیتی ها اینه که رم 3 گیگ به بالا رو میشناسه اما در 32 بیتی محدودیت وجود داره و از 3 گیگ بیشتر رم رو نمیشناسه حتی اگر 4 گیگ داشته باشی. :46:

alireza306
14-02-2010, 15:11
با سلام.
مدل 2020 رو نه ماديران داره نه ايران اچ پي.
2170 رو ماديران نداره و ايران اچ پي هم ميده 1580 با 18 ماه گارانتي.

dading
14-02-2010, 18:05
ببین دوست عزیز من خودم شخصا تا حالا برنامه ای نبوده که بخوام نصبش کنم اما نتونم نسخه ای رو گیر بیارم که روی 64 بیتی هم نصب نشه. تقریبا اکثر نرم افزار ها روی 64 بیتی نصب میشن و مشکلی ندارند. از طرفی دیگه شما داری در مورد نرم افزار های ویندوز حرف میزنی نه نرم افزار های جاوا که برای موبایل وجود داره. ویندوز اینقدر نرم افزار داره که اگر شما مثلا نتونستید یاهو مسنجر رو در 64 بیتی نصب کنید هر چند که میشه اما اینقدر نرم افزار های مشابه و Client های مشابه وجود داره که شما رو از هر چی نرم افزار چته بی نیاز میکنه. یکیش Trilian Pro یا نسخه لوکسش Astra . این نرم افزار میتونه اکثر سرویس ها مانند یاهومسنجر و گوگل و Face Book و غیره رو پشتیبانی کنه.

این مثالی که زدم در مورد تمامی نرم افزار های ویندوز وجود داره. از آنتی ویروسش بگیر تا نرم افزار های ویرایش عکس و فیلم و یا حتی برنامه های آموزشی زیان مانند Rosetta Stone. من نمیخوام شما رو به اجبار به استفاده از 64 بیتی بکنم فقط خواستم بهتون بگم که اینطور نیست. در ضمن یک مزیت دیگه 64 بیتی ها اینه که رم 3 گیگ به بالا رو میشناسه اما در 32 بیتی محدودیت وجود داره و از 3 گیگ بیشتر رم رو نمیشناسه حتی اگر 4 گیگ داشته باشی. :46:
ممنون از راهنماییت.متاسفانه من مثل شما اینقدر تخصص ندارم و مبتدی هستم.بازم تشکر میکنم لطف کردی

masoud8
14-02-2010, 20:30
"آقا مسعود تو واقعا ازش راضی هستی؟
چقدر پشت سر هم باهاش بازی می کنی؟
دماش به چقدر میرسه؟
هیچ گیری یا مشکلی تا حالا نداشته؟
خیلی داغ نمی کنه؟
باتریش تا چقدر میشه؟"

-بله، دور از تعصب واقعا راضیم
-شده تا 9ساعت هم cal of و pes ,... زدم مشکلی نداشتم(النته توصیه نمیشه،pc که نیست!)
-گفتم که دماش در سنگین تذپرین حالت به 75-80 رسید
-بعد از نصب سون32 بیت هیچ گیر و مشکلی نداشتم
-نمیذارم دماش خیلی بالا بره، بهش استراحت می دم، اما فکر می کنم برای این دماها طراحی شده اما به هر حال احتیاط شرط عقله!
-باتریش به اندازه 1.5 تا 2 ساعت فیلم(خیلی زیاد نیست)

masoud8
14-02-2010, 20:38

بفرما، سبک و ساده و سریع!

post98
14-02-2010, 21:05
با سلام وخسته نیاشید به تمامی دوستان
آقا مسعود من یه سوال داشتم این بود که 2020 ها رو میتونیم با مودم و بلوری گیر بیاریم
برای شما مودم داره
ممنون

masoud8
14-02-2010, 21:30
درسته سون 64 بیت مسلما بهتره اما یه گیرایی هم داره مثلا من نتونستم pes10 رو روی64 بیت نصب کنم، جایگزین هم نداره!! برا همین رفتم سراغ 3.2 بیت!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *** دانلود نرم افزارهای 64بیتی

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

با سلام وخسته نیاشید به تمامی دوستان
آقا مسعود من یه سوال داشتم این بود که 2020 ها رو میتونیم با مودم و بلوری گیر بیاریم
برای شما مودم داره
ممنون

درود بر شما دوست عزیز!
بله ظاهرا بعضی نمایندگی ها با مودم و بلوری هم میدن که البته من بلوری رو توصیه نمی کنم چوهن بیهوده قیمت رو بالا میبره و هنوز هم جا نیوفتاده و معلوم هم نیست که جا بیفته! در ضمن خودت بعدا که جا افتاد میتونی به سیستمت اضاف کنی
مودم هم که یک قطعه usb هست و خودت میتونی بخری و به راحتی استفاده کنی، قیمتش هم 20-25 هزار تومن

پس در کل خودت میتونی این دو قطعه رو بعدا به سیستمت اضافه کنی...

alidata2010
14-02-2010, 21:35
سون 64 بیتی کی گفته مشکل داره خودم pes10 رو روش نصب کردم به زیبایی هر چه تمام ترکارمیکنه . هم تو لپ تاب نصبه هم رو سیستم دسکتاپ شایعه درست نکن:31:

masoud8
14-02-2010, 21:39
سلام.خوبم ممنون.

این که آدرس hp برای دانلود درایورهای7 32 بیت:

من اینا رو گرفتم:

Validity Fingerprint Sensor Driver seven32bit

IDT High Definition Audio CODEC Driver seven 32bit
Intel Matrix Storage Manager Driver
Atheros Wireless LAN Driver for Microsoft Windows 7
Synaptics PS2 Port Touchpad

اینم کرک سون که عالی بود و تا الآن هیچ مشکلی نداشتم:

اذیت هم واسه این که حجم دانلودها بالاست، ممکنه مجبور شی تا 300مگ بدانلودی!

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

سون 64 بیتی کی گفته مشکل داره خودم pes10 رو روش نصب کردم به زیبایی هر چه تمام ترکارمیکنه . هم تو لپ تاب نصبه هم رو سیستم دسکتاپ شایعه درست نکن:31:
آره رو 64 بیت هم نصب میشد اما روی سیستم من نفهمیدم چرا نصب نمی شد!
شایعه؟!!

Karmokh
15-02-2010, 00:06
شاید شما نیز نام نرم افزارهای ایجاد کننده یک سیستم مجازی در سیستم را شنیده باشید. این نرم افزارها که در اصطلاح به Virtual Machine معروف می باشند ، توانایی ساخت یک کامپیوتر مجازی در سیستم عامل ویندوز را به شما می دهند و شما قادر خواهید بود تا به کمک این برنامه ها یک سیستم عامل دیگر را بر روی دستگاه های مجازی نصب نمایید و در واقع از 2 یا چند سیستم عامل به صورت همزمان استفاده نمایید. از معروفترین این برنامه می توان به Microsoft Virtual PC اشاره نمود. این نرم افزار به شما توانایی نصب سیستم عامل های مختلف را به شما می دهد. البته این نرم افزار در هنگام نسب سیستم عامل ویندوز بسیار قدرتمند می باشد و در هنگم نصب سیستم عامل های دیگر مانند Linux بسیاری از ضعف ها را در خود اشکار می نماید.
در ادامه مطلب با نرم افزاری قدرتمند در این زمینه اشنا می شوید که در دسته بهترین ها می باشد.

VMware Workstation نام نرم افزاری مشهور در زمینه ساخت هارد دیسک های مجازی و سیستم عامل های مجازی می باشد. به کمک این برنامه و محیط موجود در آن کاربر قادر به نصل هر نوع سیستم عاملی در آن می باشد. همچنین شما قادر خواهید بود تا با این نرم افزار علاوه بر استفاده همزمان از چند سیستم عامل از ویژگی مدیریت وظایف موجود در برنامه نیز برای سوئیچ نمودن مابین سیستم عامل های موجود در محیط مجازی استفاده نمود. استفاده از چنین محیط های مجازی دارای استفاده های مفید و فراوانی می باشد ، به عنوان مثال کاربری قصد دارد تا نرم افزاری را که به آن از نظر آلوده بودن به ویروس مشکوک است را استفاده نماید. چنین محیط مجازی برای این کار بسیار مناسب اند زیرا هیچ ارتبطی میان هارد اصلی سیستم و محیط مجازی نیست.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابلیت اجرای سیستم عامل های 64-bit
- قابلیت کنترل کلیه های پروسه های در حال اجرا
- قابلیت باز کردن وتبدیل فایل های برنامه های مشابه و اجرا نمودن آن ها . به عنوان مثال شما می تواید فایل اصلی نرم افزار virtual PC را که ویندوز را در آن نصب کرده اید در این برنامه وارد نموده و از آن استفاده کنید.
- قابلیت نمایش سیستم عامل قبل از اجرای آن
- پشتیبانی از سیستم عامل های Microsoft, Red Hat, SUSE, Ubuntu, Sun Solaris x86, FreeBSD و ....
و بسیاری دیگر از امکانات

================================================== ============
بيا عزيزم اينم نرم افزارش فقط بگرد آخرين نسخه موجود رو پيدا كن واسه دانلود يا خريدن.
در ضمن خيلي هاي وقتي ميخوان مباحث شبكه ياد بگيرن دغدغه دارن كه چون الان چند تا سيستم ندارم نميتونم عملي كار كنم ولي با اين نرم افزار با يك سيستم و حتي بدون كارت شبكه :27: ميتونيد چندين سيستم عامل رو همزمان داشته باشين و باهاش كار كنيد.

من چند تا لينك دانلود ميزارم ولي پيشنهاد ميكنم بگردي آخرين ورژن رو بگيري( در ضمن لينكها رو ببين توشون آموزش هم هست، شرمنده زياد وقت نداشتم ولي اگه سرچ بزني كلي آموزش + آخرين ورژن رو گير مياري :11: )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم لينك مستقيم فايلي كه تو لينك آخري گذاشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید84 mb
( ولي حتما بگرد آخرين ورژن رو دانلود كن...!!!)
فدات،باي :10::40:
آقا خیلی خیلی ممنون، اطلاعاتت کامل و جامع بود، فقط در مورد سوالم از دیسکای ریکاوری هم میشه کسی منو راهنمایی کنه؟

dading
15-02-2010, 01:13
دستت درد نکنه.راستی واسه گرافیک رو نمیخواد دانلود کنی اخه تو انگار نکردی.
فقط منظورت از کرک سون چیه؟این برنامه به چه درد میخوره؟ ببخشید سوالام مبتدیانه هستش

masoud8
15-02-2010, 02:32
چرا گرافیک هم باید دانلود کنی، از این سایت بگیر:

مدل و اینا رو انتخاب کن و ادامه بده و دانلود کن، حجمش بالاست صد و اندی مگ!

شما وقتی ویندوز سون غیر اورجنال نصب کنی، فقط 30 روز فرصت داری ازش استفاده کنی
حالا برای این که این محدودیت رو برداری باید کرکش کنی که اون کرک که بهت معرفی کردم رو پیشنهاد می کنم چون تستش کردم...

dading
15-02-2010, 13:02
چرا گرافیک هم باید دانلود کنی، از این سایت بگیر:

مدل و اینا رو انتخاب کن و ادامه بده و دانلود کن، حجمش بالاست صد و اندی مگ!

شما وقتی ویندوز سون غیر اورجنال نصب کنی، فقط 30 روز فرصت داری ازش استفاده کنی
حالا برای این که این محدودیت رو برداری باید کرکش کنی که اون کرک که بهت معرفی کردم رو پیشنهاد می کنم چون تستش کردم...

دمت گرم.تو خود hpهم مال کارت گرافیک هست ولی 200 و اندی حجمش هست تفاوتش میدونی واسه چیه؟

Pami
15-02-2010, 15:01
به علت منحرف شدن تاپیک بسته شد
دوستان رعایت کنید