ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مي خوام w550 سوني بگيرم.چطوره؟

ساحل 1
02-12-2009, 15:41
سلام.من مي خوام احتمالا امروز فردا lcd w550 سوني 40 اينچ بگيرم.با قيمت 000/836/1 تومان.
نظرتون در موردش چيه؟
ايا با اين قيمت مي تونم چيزي بهتر از اين بگيرم؟

pmax
02-12-2009, 18:29
ببخشید فضولی می کنم اما بنظر من

G10 اونم سایز 42 + رسیوری که تصویر در تصویر داره ( مثلا 9696 ) + یک سینمای خانگی حدود 400 تومنی
یعنی روی هم 2 میلیون تومان
بشدت و بسیار از یک عدد W550 بهتر و با امکانات تر هست .

بازم میل خودتون اما بنظر من از هر نظر فکر کنید ( تصویر و حتی امکانات ) اون ست 2 میلیونی بسیار بهتر از اون 1.850 هست .
ضمن اینکه اگر مشکل بودجه دارید می تونید
مثلا فعلا ----- رو نخرید
اینجوری فقط 100 تومن بیشتر از 1.850 هزینه کردید ولی بازم بشدت ستی که خریدید بهتره
بعدشم به موقعش می تونید رسیورم بگیرید

یا اصلا می تونید فعلا سینما رو نخرید و بجاش ----- بگیرید اینجوری حدود 1.630 تومن خرجتون میشه و بازم قابل قبوله

abbas_p
03-12-2009, 01:51
pmax جان ..این رسور 9696 که میگی تصویر در تصویر داره ..به جه دردی میخوره...
فقط میتونی کانالهای که رو یک فرکانس هستن رو باهم ببینی..با تصویر در تصویر ----- که کاری نمیشه کرد..

pmax
03-12-2009, 09:20
pmax جان ..این رسور 9696 که میگی تصویر در تصویر داره ..به جه دردی میخوره...
فقط میتونی کانالهای که رو یک فرکانس هستن رو باهم ببینی..با تصویر در تصویر ----- که کاری نمیشه کرد..

سلام
حق باشماست . البته مدل HD ش که قیمت بالاتری داره و دو تیونر هست این مشکل رو نداره
اما قضیه اینه که از هیچی بهتره ! مثلا ( من امتحان نکردم ) اما احتمالا در مورد شبکه های داخلی ( که با ----- دریافت میشن ) عمل می کنه

چیزی که می خوام بهتون بگم اینه که
لااقل در B690 ( که من دارم هم ) تصویر در تصویر عملا در دوصورت قابل استفاده هست
1- وقتی دارم با سینما فیلم می بینم که در اینصورت تلوزیون ( آنتن هوایی ) و یا ماهواره رو می تونم بصورت SUB داشته باشم
2- وقتی که دارم ماهواره تماشا می کنم که در اینصورت فقط می تونم 6-7 تا کانال تلوزیون رو که از آنتن هوایی می گیرم بصورت SUB داشته باشم

خب اگر دقت کنید می بینید که عملا تصویر در تصویری که شما با آیکلس خواهید داشت خیلی فرق شدیدی با اونچیزی که الان من می تونم داشته باشم و دارم نداره . نمی گم دقیقا عین همه ولی همچین هم متفاوت نیست

من هم اگر روی کانال MBC باشم نمی تونم ZDF رو تصویر در تصویر داشته باشم . فکر کنم جز کسانی که ----- دوتیونر دارند بقیه هم نتونن
تنها مزیتی که شاید B690 به G10 داشته باشه اینه که مثلا می تونه وقتی داره MBC تماشا می کنه ، فقط و فقط کانالهای داخلی ایران ( دقت کنید فقط 6-7 شبکه داخلی که از طریق آنتن هوایی قابل دریافته ) رو بصورت SUB کنار صفحه داشته باشه . همین .
والا شمام با آیکلس می تونید ، وقتی دارید شبکه 1 رو می بینید شبکه 3 رو روی SUB داشته باشید ( البته فکر می کنم اگر همفرکانس باشن )
مزیت دیگه اینه هم موقع پخش فیلم از سینما هست که واقعا شاید 2% مواقع بکار بیاد

اساسا دوست من
من وقتی می خواستم B690 بخرم خیلی روی تصویر در تصویر حساب کردم اما
طی این حدودا یکماه . خودم 1 بار استفاده کردم ازش
و منزل دوست و آشنا هم که رفتم واقعیتش اینه که ندیدم استفاده بشه به اون صورت
الان فکر می کنم ( مطمئن نیستم ) دوستمون آقا احسان ----- ندارند و B690 دارند . از ایشون بپرسید چند بار از این PIP استفاده کرده اند ؟ بعید می دونم اصلا براشون استفاده داشته باشه !
حالا اینکه PIP هست
B690 امکانات بلااستفاده ای مثل اتصال به اینترنت و اینا هم داره
W550 سونی رو هم از نزدیک دیدم . قبلا هم گفتم . اگر در مواردی کمتر از B690 نباشه ، بیشتر نیست . بخصوص در ارائه رنگ مشکی که واقعا در حد B690 نیست .
بعدشم مشکل زاویه دید رو همه LCD ها دارن . از یک حدی ( من می گم 45 درجه ) به بعد رنگها واقعا تغییر می کنن
خلاصه ال سی دی مشکلاتش فراونه

جمع بندی :
نظر من هم G10 و متعلقاتش خیلی بهتر از ال سی دی هست .

pmax
03-12-2009, 11:43
اضافه می کنم که
بنظر من نداشتن تصویر در تصویر دلیل خوبی برای نخریدن G10 نیست چون عملا توی تلوزیون های دیگه هم این امکان خیلی بکار نمیاد
اما نداشتن USB و مشکلات ناشی از اون یک ضعف جدی هست . برای من USB تلوزیون B690 واقعا معرکه و کاربردی بوده
این مشکل خیلی مهمه که می تونید با یک سینما بطور خیلی خوبی حلش کنید
فقط می مونه پخش فیلمهای HD در B690 که من به شما تضمین می دم تا 5 -6 سال دیگه اصلا سر و کار ندارید

ehs_soltany
03-12-2009, 12:00
سلام
حق باشماست . البته مدل HD ش که قیمت بالاتری داره و دو تیونر هست این مشکل رو نداره
اما قضیه اینه که از هیچی بهتره ! مثلا ( من امتحان نکردم ) اما احتمالا در مورد شبکه های داخلی ( که با ----- دریافت میشن ) عمل می کنه

چیزی که می خوام بهتون بگم اینه که
لااقل در B690 ( که من دارم هم ) تصویر در تصویر عملا در دوصورت قابل استفاده هست
1- وقتی دارم با سینما فیلم می بینم که در اینصورت تلوزیون ( آنتن هوایی ) و یا ماهواره رو می تونم بصورت SUB داشته باشم
2- وقتی که دارم ماهواره تماشا می کنم که در اینصورت فقط می تونم 6-7 تا کانال تلوزیون رو که از آنتن هوایی می گیرم بصورت SUB داشته باشم

خب اگر دقت کنید می بینید که عملا تصویر در تصویری که شما با آیکلس خواهید داشت خیلی فرق شدیدی با اونچیزی که الان من می تونم داشته باشم و دارم نداره . نمی گم دقیقا عین همه ولی همچین هم متفاوت نیست

من هم اگر روی کانال MBC باشم نمی تونم ZDF رو تصویر در تصویر داشته باشم . فکر کنم جز کسانی که ----- دوتیونر دارند بقیه هم نتونن
تنها مزیتی که شاید B690 به G10 داشته باشه اینه که مثلا می تونه وقتی داره MBC تماشا می کنه ، فقط و فقط کانالهای داخلی ایران ( دقت کنید فقط 6-7 شبکه داخلی که از طریق آنتن هوایی قابل دریافته ) رو بصورت SUB کنار صفحه داشته باشه . همین .
والا شمام با آیکلس می تونید ، وقتی دارید شبکه 1 رو می بینید شبکه 3 رو روی SUB داشته باشید ( البته فکر می کنم اگر همفرکانس باشن )
مزیت دیگه اینه هم موقع پخش فیلم از سینما هست که واقعا شاید 2% مواقع بکار بیاد

اساسا دوست من
من وقتی می خواستم B690 بخرم خیلی روی تصویر در تصویر حساب کردم اما
طی این حدودا یکماه . خودم 1 بار استفاده کردم ازش
و منزل دوست و آشنا هم که رفتم واقعیتش اینه که ندیدم استفاده بشه به اون صورت
الان فکر می کنم ( مطمئن نیستم ) دوستمون آقا احسان ----- ندارند و B690 دارند . از ایشون بپرسید چند بار از این PIP استفاده کرده اند ؟ بعید می دونم اصلا براشون استفاده داشته باشه !
حالا اینکه PIP هست
B690 امکانات بلااستفاده ای مثل اتصال به اینترنت و اینا هم داره
W550 سونی رو هم از نزدیک دیدم . قبلا هم گفتم . اگر در مواردی کمتر از B690 نباشه ، بیشتر نیست . بخصوص در ارائه رنگ مشکی که واقعا در حد B690 نیست .
بعدشم مشکل زاویه دید رو همه LCD ها دارن . از یک حدی ( من می گم 45 درجه ) به بعد رنگها واقعا تغییر می کنن
خلاصه ال سی دی مشکلاتش فراونه

جمع بندی :
نظر من هم G10 و متعلقاتش خیلی بهتر از ال سی دی هست .

اول بگم که حدس شما درسته. من ریسیور ندارم.

اما اگر من بین این سه تا گیر کرده باشم(W550 یا B690 یا G10)

مثل شما من هم اول از همه W550 رو حذف میکنم. چون W550 به جز کیفیت ساخت و احتمالا خدمات پس از فروش چیز اضافه تری نسبت به اون دو تا نداره که خیلی چیزا رو هم کمتر داره

اما بین G10 و B690
این ریز نمراتی هست که Cnet به ان دوتا داده
B690
design:7
feature:8
performance:7
total:7.3
G10
design:8
feature:8
performance:8
total:8
امتیاز کلیش(total) هم 40 درصد performance و 30 درصد design و 30 درصد feature هست

من خودم قبلا بین این دو تا شک داشتم و آخرش B690 رو گرفتم چون
design: طراحی یه چیزیه که به نظر من به سلیقه شخصی بر میگرده و فکر کنم اکثر ماها طراحی B690 رو به G10 ترجیح میدیم.
feature: هر چند cnet به این دوتا مساوی داده ولی خیلی از امکاناتی که تو ورژن آمریکایی هست تو ورژن ایرانیش نیست و من به B690 خیلی بالاتر میدم هر چند به قول شما با کمی خرج کردن قابل جبرانه.
میمونه performance:
قطعا کیفیت تصویر G10 بالاتره ولی حدود 15 درصد نه بیشتر(8 به 7)

بنابراین من با پولی که داشتم و با شناختی که از سلیقه و اولویتهای کاربران این تلویزیون داشتم ترجیح دادم B690 رو بگیرم و فکرمیکنم با توجه به شرایطم درست انتخاب کردم

در مورد امکانات بلااستفاده B690
PIP: تا حالا ازش استفاده نکردم
اینترنت: تا حالا ازش استفاده نکردم
پخش فول اچ دی از روی شبکه: تا حالا استفاده نکردم ولی وقتی اچ دی رواج پیدا کنه خیلی بدرد میخوره
پخش فول اچ دی از روی USB: استفاده کردم و به نظرم از امکانات خیلی خوب B690 هست چون اکثرا چیزایی رو موبایلشون دارند که میخواند در جمع به بقیه نشون بدند مثل عکسهای خاطره انگیزناک!
تنظیمات گسترده: من خودم استفاده نمیکنم ولی شاید به بقیه کمک کنه تصاویر رو مطابق میلشون تنظیم کنند

در مجموع حرف آخر من اینه:

به نظر من بر اساس اولویت و اهمیتی که معیارهای مختلف برات دارند یکی از این سه تا رو بگیر:
امتیازها و نوشته های زیر کاملا نظر شخصی منه و هیچ منبع معتبری نداره!

پلاسمای G10 پاناسونیک
کیفیت تصویر: 9
امکانات: 7
طراحی: 8
قیمت: برای 42 اینچ 1550
ال ای دی LH900 ال جی
کیفیت تصویر: 8.5
امکانات: 8
طراحی: 8
قیمت: برای 42 اینچ 2100(تقریبی)
ال سی دی B690 سامسونگ
کیفیت تصویر: 7.5
امکانات: 9
طراحی: 9
قیمت: برای 40 اینچ 1580

چند تا نکته:
1- فراموش نکن امکانات قابل جبرانه ولی کیفیت تصویر نه
2- اگر بعد از چند سال تلویزیون عوض میکنی پول زیادی براش نده
3- اگر بیشتر شبکه های داخلی میبینی بیشتر به بهبود آنتن فکر کن تا تلویزیون
4- طراحی برای دیگران خیلی مهمه ولی برای خودت بعد از یه مدت عادی میشه
5- فیلمهای اچ دی که مغازه ها بصورت demo پخش میکنند خیلی با سورس sd ارسالی از آنتن فرق داره
6- تلویزیونهای داخل مغازه روی تنظیمات پیش فرض هستند که با تغییر تنظیمات قابلیت بهبود دارند.
7- تشخیص تفاوت در کیفیت تصویر در تلوزیونهای فوق(زمانی که سورس معمولی و مشابهی داشته باشند) کار خیلی ساده ای نیست و البته با توجه به حساسیت و توانایی افراد مختلف این توانایی کم و زیاد میشه.

afshin b
03-12-2009, 12:54
فقط می مونه پخش فیلمهای HD در B690 که من به شما تضمین می دم تا 5 -6 سال دیگه اصلا سر و کار ندارید

چرا تا 5 6 سال ديگه:18: همين الان اينطور فيلمافراوون هستن.

pmax
03-12-2009, 14:00
چرا تا 5 6 سال ديگه:18: همين الان اينطور فيلمافراوون هستن.

فراون یعنی چی دوست من ؟
یعنی کنار خیابون می فروشن ؟ توی ویدئو کلوپ ها هر فیلمی بخوای بصورت hd هست ؟ یعنی توو خونه حتی 30% ایرانی ها hd پلیر پیدا میشه ؟ یعنی قیمتش در قیاس با dvd ( که پلیرش توی بخش قابل توجهی از خونه ها هست ) مناسب هست ؟ و ...
خود dvd پلیر هم توی تمام خونه ها پیدا نمیشه

اگر می فرمایید این فیلما پیدا میشه توی ایران . بله منم موافقم که پیدا میشه
اما به عقیده من اصلا همه گیر نیست و در حالیکه تازه 2-3 ساله که حتی خود dvd هم جای واقعیش رو باز کرده و داره جایگزین cd های معمولی میشه ، اونوقت نظر شخصی من ( که شمام می تونید باهاش مخالف باشید ) اینه که فیلمهای hd لااقل 5-6 بعد تازه شروع به همه گیر شدن می کنند و تا بخوان دقیقا جایگزین dvd بشن دستکم 10 سال راه داریم و توجه کنید که احتمالا تلوزیون های امروز 5 سال دیگه رسما دموده و خارج از رده هستند !
پس خیلی روی این قضیه نباید مانور داد و البته این نظر منه

ehs_soltany
03-12-2009, 15:35
به نظر من وقتی میشه گفت HD رواج پیدا کرده که blue ray خام و بلوری پلیر و بلوری رایتر قیمتش به قیمت حال حاضر dvd و دی وی دی رایتر و ... برسه.
وگرنه 10-20 هزار تومن دادن برای یه بلوری خام از من بر نمیاد
اونموقع هم بلوری پلیر مشکل g10 رو حل میکنه

abbas_p
03-12-2009, 18:04
همه چیز برعکس pmax میگه من اصلا نیاز پیدا نمیکنم که از تصویر در تصویر استفده کنم...
حالا من نبود تصویر در تصویر رو در جی 10 زیاد حس میکنم..من کیس کامپیوتر رو وصل کردم به تی وی .بخاطر همین خیلی دوست داشتم که موقعی که از کامپیوتر استفاده میکردم ..گوشه تصویر تی وی رو هم داشتم.
البته من این ایراد رو به نوعی رفع کردم چون من کارت دی وی بی دارم.بهمین خاطر میتونم موقعی که در کامپیوتر هستم.کارت ماهواره هم گوشه تصویر داشته باشم.من ----- ندارم فقط یکبار برای تست 9696 رو اورده بودم..تصویرش زیاد جالب نبود..کارت دی وی بی تصویرش در مقایسه با 9696 سالاره.

pmax
03-12-2009, 18:15
همه چیز برعکس pmax میگه من اصلا نیاز پیدا نمیکنم که از تصویر در تصویر استفده کنم...
حالا من نبود تصویر در تصویر رو در جی 10 زیاد حس میکنم..من کیس کامپیوتر رو وصل کردم به تی وی .بخاطر همین خیلی دوست داشتم که موقعی که از کامپیوتر استفاده میکردم ..گوشه تصویر تی وی رو هم داشتم.
البته من این ایراد رو به نوعی رفع کردم چون من کارت دی وی بی دارم.بهمین خاطر میتونم موقعی که در کامپیوتر هستم.کارت ماهواره هم گوشه تصویر داشته باشم.من ----- ندارم فقط یکبار برای تست 9696 رو اورده بودم..تصویرش زیاد جالب نبود..کارت دی وی بی تصویرش در مقایسه با 9696 سالاره.

خب دوست من هرکسی با توجه به نیازهاش خرید می کنه
مثلا شما کامپیوترت رو به تلوزیون وصل می کنی ولی من عملا فکر کنم تا آخر عمرم 1 بار هم چنین کاری نکنم
از نظر شما وصل نشدن کامپیوتر به تلوزیون یا نداشتن تصویر در تصویر خیلی فاجعه اس
ولی از نظر من اینا اصلا مهم نیست .

ما هم اینجا ، هرکدوم نظرات خودمون رو صادقانه و بدون جانبداری از مارک خاصی مطرح می کنیم تا بقیه بهتر و آگاهانه تر تصمیم بگیرن
دیگه بستگی به این داره که هرکسی چه نیازهایی داره و از تلوزیونش چه انتظاراتی داره

abbas_p
03-12-2009, 18:29
من هم نگفتم که جی 10 نخرید..تجربه خودم رو گفتم.

pmax
03-12-2009, 18:38
من هم نگفتم که جی 10 نخرید..تجربه خودم رو گفتم.

بنظرم شما باید می اومدی B690 می خریدی و من می رفتم G10 می خریدم
در حال حاضر شما همیشه فکر می کنی اگر B690 می خریدی ( مثال عرض می کنم ) راضی تر بودی و من فکر می کنم اگر G10 خریده بودم انتخاب بهتری کرده بودم . دقیقا حس می کنم چه حالی دارید چون خودم عکس همین حالت رو دارم . البته به اون شدتی که شما از G10 ( از کمبود امکاناتش ) شکایت دارید ، من از وضعیت تصویر B690 شکایت ندارم ( الان ندارم . 20 روز پیش داشتم ! خوبشم داشتم )

ولی گاهی وقتا فکر می کنم
اگر G10 هم می خریدم ممکن بود ته دلم دنبال B690 باشم و بگم چرا اینو نخریدم . این بیشتر یه حسه تا جنبه ی منطقی داشته باشه

الانم می خوام دوربین بخرم . این یکی دیگه 6 برابر سخت تر از تلوزیون خریدنه .
توی تلوزیون مثلا با 1.5 اغلب دو تا انتخاب بیشتر نیست . یا G10 یا B690
اما دوربین هر 10 هزارتومن اختلاف یه مدل دیگه وجود داره با 4 تا آپشن بیشتر و 2 تا آپشن کمتر !
یه انتخاب فجیعیه کلا

ehs_soltany
03-12-2009, 18:47
بنظرم شما باید می اومدی B690 می خریدی و من می رفتم G10 می خریدم
در حال حاضر شما همیشه فکر می کنی اگر B690 می خریدی ( مثال عرض می کنم ) راضی تر بودی و من فکر می کنم اگر G10 خریده بودم انتخاب بهتری کرده بودم . دقیقا حس می کنم چه حالی دارید چون خودم عکس همین حالت رو دارم . البته به اون شدتی که شما از G10 ( از کمبود امکاناتش ) شکایت دارید ، من از وضعیت تصویر B690 شکایت ندارم ( الان ندارم . 20 روز پیش داشتم ! خوبشم داشتم )

ولی گاهی وقتا فکر می کنم
اگر G10 هم می خریدم ممکن بود ته دلم دنبال B690 باشم و بگم چرا اینو نخریدم . این بیشتر یه حسه تا جنبه ی منطقی داشته باشه

الانم می خوام دوربین بخرم . این یکی دیگه 6 برابر سخت تر از تلوزیون خریدنه .
توی تلوزیون مثلا با 1.5 اغلب دو تا انتخاب بیشتر نیست . یا G10 یا B690
اما دوربین هر 10 هزارتومن اختلاف یه مدل دیگه وجود داره با 4 تا آپشن بیشتر و 2 تا آپشن کمتر !
یه انتخاب فجیعیه کلا

به جایی رسیدی یه تاپیک بزن
هرچند من قصد دوربین خریدن ندارم(فعلا!)