ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا خرید اینترنتی لب تاب رو پیشنهاد می کنید؟

ayaar
02-12-2009, 15:24
سلام دوستان؛

خیلی از اونهایی که میخوان لپ تاپ بخرن پس از تحقیق و بررسی های فراوان به برند و مدل مورد نظرشون میرسن، بعد میرن تو بازار بدنبال کیس مورد نظرشون.. اما تو خیلی از شهرها نه از نمایندگی و گارانتی خبری هست و نه اون مدلهایی که شما تو سایتهای مختلف میبینید..

حالا یا باید یکی از همون مدلهای موجود رو انتخاب کرد، یا اینکه بار سفر ببندی بری یه جایی که لب تاب مورد نظر شمارو داشته باشه و یا اینکه لپ تاپ مذکور رو تو یکی از فروشگاههای اینترنتی پیدا کنی و اون چیزی رو که فقط یه عکس میشه ازش دید بخری!

ظاهرا منطقی ترین گزینه راه آخره یا لااقل این راهی هست که من انتخاب کردم.. حالا با فرض اینکه از سایت معتبری خرید کنیم؛ آیا بعد از واریز پول نمیگن قیمت لپ تاپ شما بالا رفته یا این مدل انتخابی شمارو تموم کردیم یا... (شنیده های من از بعضی دوستان) ، یا کلا خرید اینترنتی لپ تاپ چه مشکلاتی ممکنه داشته باشه؟

دوستانی که این نوع خرید کردن رو تجربه کردن یا اطلاعاتی دارن لطفا تجربیاتشون رو اینجا در اختیار امثال ما پایتخت ننشینها بذارن.. اصلا این نوع خرید رو توصیه میکنید یا نه..؟ ممنون :10:

Pami
02-12-2009, 23:19
من جواب شما رو کلی میدم و تاپیک رو میبندم ( چون جاش اینجا نیست )
شما اگر امکانش رو دارید سعی کنید اول تو اینترنت دنبال مشخصات لپ تاپ دلخواهتون بگردید و عکسها و ریز مشخصات کانفیگ رو ببینید تا به چند مدل نهایتا برسید ، بعد حتما برید لپ تاپ رو از نزدیک ببینید و باهاش کار کنید تا بعدا پشیمون نشید
الان دیگه مراکز استان ها حداقل یک بورس کامپیوتری دارن که لپ تاپ های معروف داخلش باشه
بعد که مدلتون رو انتخاب کردید حضوری خرید کنید ، سعی کنید تا میتونید اینترنتی جنس مخصوصا لپ تاپ نخرید حتی از سایت های معروف .
لپ تاپ رو باید کامل تست کنید ، از باتری تا ال سی دی ، باید همونی باشه که سفارش دادید

در مورد فروش اینترنتی ، شما وقتی وارد سایتی میشید برای خرید و پول واریز میکنید باید به ازای اجناس موجودی از شما پول دریافت کنه در غیر اینصورت اینکار جرم هست و میتونید شکایت کنید

به خاطر همین چیزها میگم اینترنتی نخرید

Pami
04-12-2009, 14:35
تاپیک منتقل شد و باز شد
میتونید بحث رو ادامه بدهید

ayaar
05-12-2009, 08:34
ممنون پامی جان؛
من ساکن بندرعباس هستم و با اینکه بورس کامپیوتر (2 تا پاساژ کوچیک) هم اینجا هست از هیچکدوم از مدلهای جدید و معروف ، و یا لااقل از 4 تا گزینه ای که من دنبالش میگشتم خبری نبود! هر کدوم از فروشنده ها همون موجودی خودشون رو بعنوان بهترین گزینه پیشنهاد میکنن. من فکر میکنم خیلیها ممکنه این مشکل رو داشته باشن!
خرید اینترنتی راحترین و به صرفه ترین راه برای اونهایی هست که مشکلی مشابه من دارن اما قطعا مطمئنترین راه نمیتونه باشه.
امیدوارم دوستانی که اینترنتی خرید کردن تجربیاتشون رو اینجا بگن که بقیه تجربه اونهارو تجربه نکنن و ما هم پیش شما شرمنده نشیم..! :31:

H@mid-Vista
05-12-2009, 17:26
به عنوان اخرين راه گزينه خوبيه
اما حتما" از يك سايت معتبر باشه
ضمنا قيمتهاي اين سايتهاي انلاين براي شهرستانها خوبه
اما در قياس با بازار تهران 10 درصد بالاتره
من مي گم اگه خواستي بگيري از ديجي كالا بگير

piroooz
05-12-2009, 19:17
من هم نظرم با بقیه دوستان یکی هست ...
در مورد پرداخت هم فکر نمیکنم اگه واقعا جایی معروف باشه بخواد کم فروشی کنه (مثل همین دیجی کالا )
موردی که مد نظرم هست اینه که تو خرید قطعات الکترونیکی خصوصا گوشی و لب تاپ حتما باید اول بطور کامل تست و چک بشه
چون از نزدیک کار کردن خودشه فاکتور مهمیه چون یه وقت اصلا اون چیزی که مد نظرت بود نیست ...
این را هم بخاطر تجربه شخصی میگم چون یه مدل گوشی که مد نظرم بود وقتی رفتم مغازه و باهاش کار کردم اصلا اون چیزی که میخواستم نبود ...
ولی خوب در صورت اطمینان کامل بگیر ...
یه سوال هم که خودم داشتم برای خرید لب تاپ چقدر میشه به حرف فروشنده (متخصص)اعتماد کرد ...
چون برداشتی که ما داریم و اون عنوان میکنه ممکنه خیلی فرق کنه ...
ممنون ... ادامه بدین...بحث خوبیه

masoud8
07-12-2009, 08:49
خرید اینترنتی رو توصیه نمی کنم چون قیمتها نسبت به بازار خیلی بالاتره(حتی گاهی بیش از 100هزار اختلاف!)
اگه میتونید خودتون با یه قطار یا.. برید تهران و خرید کنید و برگردید(نمایندگی های معروف مثل نوتالی و... قیمتاشون گرونتره)
اینارو چون خودم تجربه کردم میگم...

ayaar
07-12-2009, 11:17
من به قیمت بازار تهران دسترسی ندارم؛ اما قیمت هایی که نمایندگی ها تو سایتهاشون زدن رو وقتی با قیمتهای بعضی از فروشگاههای اینترنتی مقایسه میکنم یا هم قیمت هستن و یا قیمتشون 30 - 40 تومن کمتر از نمایندگی هست. اسمشون رو هم نمیتونم بیارم که معلوم بشه معتبر هست یا نه، چون کامنتم تائید نمیشه! :20:
اما من از صحبت دوستان ( H@mid-Vista و masoud8 ) اینو برداشت کردم که قیمت بازار تهران از قیمتی که نمایندگی ها تو سایتهاشون اعلام میکنن پایینتره، همینطوره؟
یعنی اگه یه نمایندگی معتبر یه مدل لب تاب رو برای مثال با قیمت 1.200 توی سایتش زده باشه من اگه شخصا به همون نمایندگی توی تهران مراجعه کنم میتونم مثلا باقیمت 1.150 یا 1.100 بخرم؟

ayaar
07-12-2009, 11:53
من هم نظرم با بقیه دوستان یکی هست ...
در مورد پرداخت هم فکر نمیکنم اگه واقعا جایی معروف باشه بخواد کم فروشی کنه (مثل همین دیجی کالا )
موردی که مد نظرم هست اینه که تو خرید قطعات الکترونیکی خصوصا گوشی و لب تاپ حتما باید اول بطور کامل تست و چک بشه
چون از نزدیک کار کردن خودشه فاکتور مهمیه چون یه وقت اصلا اون چیزی که مد نظرت بود نیست ...
این را هم بخاطر تجربه شخصی میگم چون یه مدل گوشی که مد نظرم بود وقتی رفتم مغازه و باهاش کار کردم اصلا اون چیزی که میخواستم نبود ...
ولی خوب در صورت اطمینان کامل بگیر ...
یه سوال هم که خودم داشتم برای خرید لب تاپ چقدر میشه به حرف فروشنده (متخصص)اعتماد کرد ...
چون برداشتی که ما داریم و اون عنوان میکنه ممکنه خیلی فرق کنه ...
ممنون ... ادامه بدین...بحث خوبیه
منم موافقم که بحث خوبیه و واسه خیلیها میتونه کاربردی باشه ولی بهتر هم میشه اگه دوستانی که خرید اینترنتی رو تجربه کردن هم گذرشون به اینجا بیوفته.. و ممنون از pami_wega گرامی که اجازه ادامه بحث رو داد..
در اینکه خرید کردن حضوری کاملا مطمئنتره شکی نیست، اما احتمال اینکه امکانش برای خیلیها نباشه هم زیاده و معمولا خرید اینترنتی آخرین گزینه هست.
اما بعنوان تجربه شخصیم گاهی از اطلاعاتی که فروشنده ها میدن (البته اونهایی که بنظر مطمئن میان) استفاده میکنم ولی معمولا سندیتی واسم نداره چون خیلیهاشون نمیتونن دلیل تخصصی و منطقی بیارن و اعتماد خریدار رو جلب کنن..

NELLY
07-12-2009, 13:18
من به قیمت بازار تهران دسترسی ندارم؛ اما قیمت هایی که نمایندگی ها تو سایتهاشون زدن رو وقتی با قیمتهای بعضی از فروشگاههای اینترنتی مقایسه میکنم یا هم قیمت هستن و یا قیمتشون 30 - 40 تومن کمتر از نمایندگی هست. اسمشون رو هم نمیتونم بیارم که معلوم بشه معتبر هست یا نه، چون کامنتم تائید نمیشه! :20:
اما من از صحبت دوستان ( H@mid-Vista ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و masoud8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) اینو برداشت کردم که قیمت بازار تهران از قیمتی که نمایندگی ها تو سایتهاشون اعلام میکنن پایینتره، همینطوره؟
یعنی اگه یه نمایندگی معتبر یه مدل لب تاب رو برای مثال با قیمت 1.200 توی سایتش زده باشه من اگه شخصا به همون نمایندگی توی تهران مراجعه کنم میتونم مثلا باقیمت 1.150 یا 1.100 بخرم؟

به این مسئله شک نداشته باش که قیمتهای اینترنتی تاحدودی بالاتر از قیمت های بازار هستند

نه تنها در مورد لپ تاپ بلکه در مورد هر وسیله الکترونیکی دیگه هم صادق هست

ضمنا نمیشه گفت دلیلش دیر آپدیت شدن قیمتهاست

در مورد لپ تاپ تجربه نداشتم اما برای گوشی و کارت دی وی بی و چندتا چیز دیگه به همین نتیجه رسیدم و فکر میکنم شما میتونید انتظار 50 یا حتی 100 هزار تومان قیمت پائینتر رو داشته باشید

اگه کسی تصمیم گرفته برای خرید لپ تاپ بیاد تهران فبلش حتما تحقیق کنه که جنس موردنظرش تو بازار باشه و همینطور به قیمت به نسبت پائین تر از سایتها.

masoud8
07-12-2009, 16:16
اما من از صحبت دوستان ( H@mid-Vista و masoud8 ) اینو برداشت کردم که قیمت بازار تهران از قیمتی که نمایندگی ها تو سایتهاشون اعلام میکنن پایینتره، همینطوره؟

به همون نمایندگی نه! تهران فروشگاههایی هست که قیمتاشون خیلی پایین تر از اون نمایندگی هاست...

rammmy
08-12-2009, 09:05
من در اصفهان هستم... یک ماه پیش یک عدد HP- DV6 از رایانه همراه تهران ازطریق سایتشون خریدم . با هماهنگی تلفنی و واریز ان به حسابشون 12 ساعته با پست برایم فرستادن..بسته بندی خوب و درست و حسابی هم کرده بودند!! و فاکتور هم داخلش بود و یک سال هم گارانتی قید شده بود!!در اصفان که قیمت گرفتم 15000 تومان گرون تر بود!!فعلا که راضی ام . مشکلی هم نداشتم!!!

ayaar
08-12-2009, 09:34
به همون نمایندگی نه! تهران فروشگاههایی هست که قیمتاشون خیلی پایین تر از اون نمایندگی هاست...

مسعود جان؛ ببین من منظورت رو درست فهمیدم..؟ یعنی یه لب تاب مثلا با گارانتی سازگار رو از بعضی فروشگاهها توی تهران میشه ارزونتر از خود نمایندگی سازگار خرید؟

behjooei
08-12-2009, 10:25
بنظرم تا جنسو از نزديك نديدي نخر.
ريسكش خيلي زياده.

ayaar
08-12-2009, 10:29
بنظرم تا جنسو از نزديك نديدي نخر.
ريسكش خيلي زياده.

یه سوال واسه من پیش میاد چون چند نفر از دوستان گفتن که حضوری بخر و لپ تاپ رو تست کن؛ اگه کسی حضوری هم بخره بجز ظاهر لب تاب چیز دیگه ای رو که نمیتونه چک کنه!؟ تا زمانی که اونرو روشن نکنه و باهاش کار نکنه هیچی معلوم نمیشه و اینرو هم زمان خرید نمیشه چک کرد..!

منظورتون فقط چک کردن ظاهری لپ تاپ هست یا چیز دیگه ای نظرتونه؟؟

erno256
20-12-2009, 08:09
سلام دوستان حالا بعضی ها میگن خرید اینترنتی خوبه بعضی میگن بده اما یه درخواست دارم اگه میشه چنتا سایت مناسب برای خرید معرفی کنید اولیش رو خودم میگم کیمیا آنلاین

ayaar
22-12-2009, 11:06
دوستان کسی این سوال من رو میتونه جواب بده.. ممنون میشم.

یه لب تاب مثلا با گارانتی سازگار رو از بعضی فروشگاهها توی تهران میشه ارزونتر از خود نمایندگی سازگار خرید؟

H@mid-Vista
22-12-2009, 14:20
دوستان کسی این سوال من رو میتونه جواب بده.. ممنون میشم.

یه لب تاب مثلا با گارانتی سازگار رو از بعضی فروشگاهها توی تهران میشه ارزونتر از خود نمایندگی سازگار خرید؟

بله در تهران معمولا قیمت بازار با همون گارانتی كمتر از قیمتی هست كه خود سازگار اعلام كرده و این قیمت ممكنه تا 50 تومن هم كمتر باشه

H@mid-Vista
22-12-2009, 14:22
سلام دوستان حالا بعضی ها میگن خرید اینترنتی خوبه بعضی میگن بده اما یه درخواست دارم اگه میشه چنتا سایت مناسب برای خرید معرفی کنید اولیش رو خودم میگم کیمیا آنلاین

تبلیغات سایت ممنوع هست
آدرس وب سایت هر نوعی سایت فروشگاهی ممنوعه
اما به عنوان قاعده كلی دیجی كالا-كیمیاآنلاین و آی تی كالا قابل اعتمادتر هستند
از درج آدرس ولینك خودداری نمایید

H@mid-Vista
22-12-2009, 14:24
یه سوال واسه من پیش میاد چون چند نفر از دوستان گفتن که حضوری بخر و لپ تاپ رو تست کن؛ اگه کسی حضوری هم بخره بجز ظاهر لب تاب چیز دیگه ای رو که نمیتونه چک کنه!؟ تا زمانی که اونرو روشن نکنه و باهاش کار نکنه هیچی معلوم نمیشه و اینرو هم زمان خرید نمیشه چک کرد..!

منظورتون فقط چک کردن ظاهری لپ تاپ هست یا چیز دیگه ای نظرتونه؟؟

معمولا گارانتی های معتبر شرطشون اینه كه بسته باز شده اصلا نخرید
شما مثلا وقتی یك نوت بوك می گیرن از سازگار
یك جعبه هست كه كامل پك شده و كسی حق نداره باز شده به شما بده

amir_70
29-01-2010, 20:58
والا دوستان من که تا حالا چند باری خرید اینترنتی کردم واقعا راضیم
هیچ مشکلی واسم پیش نیومده
همه چی سر جای خودش بوده
اقلام همراه هم همه درست و کامل بوده
ولی تا حالا لب تاپ نخریدم
نمیدونم که چقدر میتونه خرید اینترنتی لب تاپ مطمعن باشه؟

kiuq
30-01-2010, 01:51
ببین اول لپتاپ مورد نظرت رو ار نزدیک تو یه مغاره نگاه کن بعدش اگر دیدی گرونتره برو سفارش بده خیالت هم راحت باشه