majid_italy
02-12-2009, 13:27
درود دوستان من امروز یک پرینتر samsung ml1640 گرفتم داشتم اینجا سرچ میکردم که رسیدم به یه مطلبی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگه چیپ دستگاه رو ریست کنیم و ابدی ازش استفاده کنیم. حالا سوالات من:
1. تصور همیشگی من از پریمتر این بوده که باهاش هر چقدر دلمون می خواد تو یه مدت چاپ میکنیم تا جوهر یا پودرش کارتریجش تموم شه و بریم شارژش کنیم و دوباره استفاده کنیم. حالا با خوندن این مطلب گبج شدم، مگه واسه چاپ یا استفاده از پرینتر لیمیت وجود داره؟ مگه تاریخ مصرف داره که ما باید اینطوری دورش بزنیم؟
2. اصلا منظور از چیپ و تیونر چیه؟
3 راستی من این پرینترم رو که پلمپ سام سرویس بود وا کردم ولی کابل usb ندازه:18: مگه میشه؟ در صورتی که خودش تو کاتولوگ زده که باید داشته باشه!!! باید برم بخرم:41: راستی با ابن کارتریج اوریجینالش حدودا چند برگ میزنه؟
N تا سوال پرسیدم تو 3 شماره، بسه دیگه:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگه چیپ دستگاه رو ریست کنیم و ابدی ازش استفاده کنیم. حالا سوالات من:
1. تصور همیشگی من از پریمتر این بوده که باهاش هر چقدر دلمون می خواد تو یه مدت چاپ میکنیم تا جوهر یا پودرش کارتریجش تموم شه و بریم شارژش کنیم و دوباره استفاده کنیم. حالا با خوندن این مطلب گبج شدم، مگه واسه چاپ یا استفاده از پرینتر لیمیت وجود داره؟ مگه تاریخ مصرف داره که ما باید اینطوری دورش بزنیم؟
2. اصلا منظور از چیپ و تیونر چیه؟
3 راستی من این پرینترم رو که پلمپ سام سرویس بود وا کردم ولی کابل usb ندازه:18: مگه میشه؟ در صورتی که خودش تو کاتولوگ زده که باید داشته باشه!!! باید برم بخرم:41: راستی با ابن کارتریج اوریجینالش حدودا چند برگ میزنه؟
N تا سوال پرسیدم تو 3 شماره، بسه دیگه:31: