PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان و استادان یک نگاهی بکنند

karbon2010
02-12-2009, 10:07
سلام به همه دوستان
من در حال گشت وگزار در مورد vb 2008 بودم (به دلیل تازه اشنا شدم) که در یک وبلاگ یک مطلبی را دیدم گفتم اینجا بگم شاید شما دوستان در مورد این مطلب نظری داشته باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این وبلاگ نوشته بود

Microsoft .Net Framework
من امروز یه چیزی رو متوجه شدم:
برنامه هایی که ما توی ویژوال بیسک ۲۰۰۸ می نویسیم به طور پیشفرض تحت
"Microsoft .Net Framework 3.5 " نوشته میشوند و این کار در حالی صورت می گیرد که هیچکدام از ویندوزها این ورژن بلکه ورژن های پایین تر (2 و 3) را ندارند. یعنی برنامه ی ما در کامپیوتر های دیگر اجرا نخواهد شد.
برای تغییر این پیشفرض ، هنگام ایجاد پروژه جدید در پنجره ی New Project (که از منوی File زیرمنوی New project باز می شود) در قسمت بالا سمت راست در کمبوباکس گزینه های دیگر را انتخاب کنید.

استادان عزیز و دوستان گرامی این مطلب را تایید می کنید چون من تازه کارم اطلاعات زیادی ندارم

MTPROG
02-12-2009, 12:08
نقل قول:
Microsoft .Net Framework
من امروز یه چیزی رو متوجه شدم:
برنامه هایی که ما توی ویژوال بیسک ۲۰۰۸ می نویسیم به طور پیشفرض تحت
"Microsoft .Net Framework 3.5 " نوشته میشوند و این کار در حالی صورت می گیرد که هیچکدام از ویندوزها این ورژن بلکه ورژن های پایین تر (2 و 3) را ندارند. یعنی برنامه ی ما در کامپیوتر های دیگر اجرا نخواهد شد.
برای تغییر این پیشفرض ، هنگام ایجاد پروژه جدید در پنجره ی New Project (که از منوی File زیرمنوی New project باز می شود) در قسمت بالا سمت راست در کمبوباکس گزینه های دیگر را انتخاب کنید.

این حرف کاملاصحت ندارد بلکه یک نظر شخصی یک فرد است.

در ویندوز 2003 سرور دات نت 1.1 به صورت پیش فرض نصبه
در ویندوز Vista دات نت 2 به صورت پیش فرض نصبه
در ویندوز 7 دات نت 3.5 به صورت پیش فرض نصبه

در سایر ویندوزها نصب نیست البته منطقی که نباشه چون ویندوزهای دیگه قبل از انتشار دات نت به بازار عرضه شدند ولی با تولید دات نت همراه هر ویندوز جدید آخرین نسخه دات نت همراهش شد مثل نمونه فوق که عرض کردم

البته برای ویندوزهایی که دات نت ندارند هیچ مشکلی نیست شما میتونید هنگام ستاپ درست کردن دات نت را همراه ستاپ فرستید و اتوماتیک تو سیستم مقصد نصب میشه و برنامه شما راحت کار میکنه

karbon2010
02-12-2009, 17:33
سلام
با این تفاسیر شما اگه الان من به صورت پیشفرض 3.5 برروی نرم افزار کار می کنم برنامه من فقط در ویندوز 7 اجرا می شود

البته برای ویندوزهایی که دات نت ندارند هیچ مشکلی نیست شما میتونید هنگام ستاپ درست کردن دات نت را همراه ستاپ فرستید و اتوماتیک تو سیستم مقصد نصب میشه و برنامه شما راحت کار میکنه

ببخشید من تازه کارم چه طوری میشه این کار را کرد لطفا اگر مشکلی نیست واضع تر بیان نمایید

MTPROG
02-12-2009, 18:46
توصیه میکنم جهت آشنایی بهتر با اصول کار دات نت به تایپکهای زیر سرس یزنید

ساخت Setup برای پروژه (Windows Installer و InstallShield و...)

مزایا و رفع ابهامات متداول به فریم ورک!

بررسی امکان اجرای برنامه ها بدون نصب Framework

آموزش و سورسهای متداول در VB.Net

دانلود سورس کدهای متداول

آموزش VB.Net

آموزش C#.Net

(با تشکر از جناب _H2_ برای جمع آوری لینکهای فوق)

karbon2010
03-12-2009, 01:03
ممنون از شما دوست عزیز
فعلا تا من برم اینها را بخونم کاری با شما دوستان ندارم