ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در دلفی 2009 چطور دیتابیس بسازیم؟؟؟

omid_safari
01-12-2009, 23:07
سلام.
چه دیتابیسی بسازیم که وقتی خواستیم نرم افزارمون رو منتشر کنیم به مشکل بر نخوریم؟
و install ساختن دردسر نداشته باشه؟

omid_safari
02-12-2009, 09:08
برای ساختن setup نرم افزاری که از بانک اطلاعاتی استفاده میکنه از چه نوع دیتابیسی استفاده کنیم که در نرم افزار installer که برامون ستاپ درست میکنه مشکل نداشته باشیم. مثلا در install aware7 که بت دلفی 2009 منتشر شده موتور bde برای نصب بعنوان add-on وجود نداره.
اگه میشه در این موتور انتخاب موتور بانک اطلاعاتی از دیدگاه کسی که میخواد نرم افزارشو منتشر کنه یه توضیحی بدید

F A R H A D
02-12-2009, 15:39
سلام. شما میتونید از sdac استفاده کنید و دیتابیس sql server داشته باشید و یا از DBISAM استفاده کنید و یا اطلاعات خودتون رو با ClientDataSet نگهداری کنید و یا همچنین از اکسس استفاده کنید. هیچکدام از این دیتابیس ها نیازی به نصب همراه برنامه ندارند اما شما قبل از اینکه به این موارد توجه کنید باید قابلیت های دیتابیس و نیازهای آینده برنامه رو در نظر بگیرید. تمام مواردی که به عنوان مثال ذکر کردم میتونن مورد استفاده شما باشند اما ممکنه در آینده، با گسترش نرم افزار شما پاسخگوی نیاز شما نباشند، پس فقط این مورد رو مد نظر قرار ندید که کدام دیتابیس نیاز به نصب همراه نرم افزار نداره و یا قابل حمل تر هست
موفق باشید

romixery
02-12-2009, 22:23
مي تونيد از پايگاه داده SQL Lite export استفاده كنيد كه خروجي بانك شما به صورت DLL با امنيت بسيار بالا خواهد بود.
اين پروژه توسط Mozilla و Symbian پشتيباني ميشه.
سايت سازنده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

F A R H A D
03-12-2009, 00:02
romixery جان اگر اشتباه نکنم این دیتابیس یک طرفه هست و با ابزاری مثل dbgrid نمیشه رکوردها رو در اون پیمایش کرد. اگر غیر از این هست و کامپوننت ارتباط با این دیتابیس رو در اختیار دارید لطف کنید و اینجا هم قرار بدید
romixery
03-12-2009, 09:52
خير. يك طرفه نيست. اتفاقاً ابزار كنترل بسيار قوي براي ديتابيس براي اون هست. كامپوننت بسيار معروف و فوق العاده devart.
لينك صفحه مربوط به Universal Data Access Components Overview يا uniDAC:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه جديد اين كامپوننت به همه ديتابيسهاي جهان ارتباط برقرار مي كنه. فوق العادس نه !!! :18:

omid_safari
03-12-2009, 19:35
من خودم یه ابزاری پیدا کردم به نام
Absolute Database for Delphi / C++ Builder
خیلی تعریفی هست. بدون نیاز به bde وهیچ dll اضافی کار میکنه.

omid_safari
03-12-2009, 19:36
With AbsoluteDatabase you can forget the Borland Database Engine (BDE) .
Absolute Database is the compact, high-speed, robust and easy-to-use database engine.
With Absolute Database you will not need special installation and configuration,
it compiles right into your EXE.
Make your application faster and smaller with Absolute Database!

Key Features:

· No BDE; no DLLs
· SQL'92 (DDL & DML) support
· Single database file
· Unmatched ease-of-use
· 100% compatibility with standard DB-aware controls
· Strong encryption
· BLOB compression
· Full source code available
· Royalty-free