ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت WWAN

اصغر انتظارریحانی
01-12-2009, 21:47
در مورد خرید کارت WWAN کسی اطلاعاتی داره و آیا با نصب این ماژول در لبتاپ دل 1530 می توان از سیم کارت استفاده کرد و قیمتش چقدره

biostar
01-12-2009, 22:23
این کارت در بازار مجود و قیمتی بیش از ۷۰ تومان دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran_4x
02-12-2009, 12:28
در مورد خرید کارت WWAN کسی اطلاعاتی داره و آیا با نصب این ماژول در لبتاپ دل 1530 می توان از سیم کارت استفاده کرد و قیمتش چقدره

جناب ريحاني اينطور كه پيداست شما به فن آوريهاي رايانه اي علاقمند شديد
اين كارت هم كه شما ميفرماييد در ايران وجود نداره
WWAN‌ يا WIRELESS WIDE AREA NETWORK هم كه براساس پروتوكلهاي HSPDA , 3G فعاليت ميكنه در واقع ورژن ديگه همون WIFI خودمونه اما در فركانس كاري متفاوت برد موثر متفاوت و پهناي باند بسيار گسترده
اين كارت در واقع شامل كيت سخت افزاري گيرنده يا ريسيور امواج از فرستنده مزبور هست حال بصورت PCI EXPRESS ,USB MODULE يا SMART CARD باشه، حالا اين فن آوري ميتونه WIMAX باشه يا WIFI باشه يا 3ْG
خدا ميدونه كي شركت مخابرات و بقيه اپراتورها از اين فن آوري استفاده كنند
فرض كنيم الان هم بصورت سخت افزاري كارت PCI EXPRESS‌ يا ماجول USB يا ماجول SMART CARD اون هم اين جا بود باز هم نياز به خريد اكانت از شركت مخابراتي و فعال كردن اون بود
من نميدونم شما ديروز شارژر بيسيم ميخواستين بخريد امروز WWAN
اون اسلاتهايي كه بصورت OPTIONAL‌در بعضي نوت بوكها تعبيه شده براي چنين كاريه
تنها چيزي هم كه در ايران فعال شده GPRS. كه اونم تو اين نوت بوكها جواب نميده
شما ميتونيد همون موبايلتون رو با GPRS فعال كنيد بعد به نوت بوكتون وصل كنيد و با NOKIA PC SUIT با سرعت لاك پشتي وب گردي كنيد(البته اگر نوكيا هست)

راستي شارژر بيسيم خريدين؟

اصغر انتظارریحانی
02-12-2009, 20:01
[quote=mehran_4x;4452195]

WWAN‌ يا WIRELESS WIDE AREA NETWORK هم كه براساس پروتوكلهاي HSPDA , 3G فعاليت ميكنه در واقع ورژن ديگه همون WIFI خودمونه اما در فركانس كاري متفاوت برد موثر متفاوت و پهناي باند بسيار گسترده
اين كارت در واقع شامل كيت سخت افزاري گيرنده يا ريسيور امواج از فرستنده مزبور هست حال بصورت PCI EXPRESS ,USB MODULE يا SMART CARD باشه، حالا اين فن آوري ميتونه WIMAX باشه يا WIFI باشه يا 3ْG
فرض كنيم الان هم بصورت سخت افزاري كارت PCI EXPRESS‌ يا ماجول USB يا ماجول SMART CARD اون هم اين جا بود باز هم نياز به خريد اكانت از شركت مخابراتي و فعال كردن اون بود
شما ميتونيد همون موبايلتون رو با GPRS فعال كنيد بعد به نوت بوكتون وصل كنيد و با NOKIA PC SUIT با سرعت لاك پشتي وب گردي كنيد(البته اگر نوكيا هست)

با سلام به دوست عزیز راستش من دنبال چیزهایی هستم که متاسفانه یا تو ایران نیست یا هم اینکه اطلاعات درباره اش کمه ولی من نتونستم درباره اون شارژر به نتیجه برسم ولی واقعا دنبالشم اگه تونستی کمکم کنی که متشکر میشم در مورد این کارت wwan اینکه من اصلا دنبال اینترنتش نیستم ای دی اس ال دارم تو خونه فقط می خوام از اس ام اس اش استفاده کنم تو یه جایی خوندم که برای فعال کردن اسلاید سیم کارت حتما باید این کارت wwan را نصب کنیم البته من یه کارتتلفن که یکی مال آلمان بود و آورده بود ایران را گذاشتم تو اسلاید باز بی نتیجه بود البته قبلا من وقتی که سیم کارت را وصل می کردم تو اتولوک شماره های ذخیره شده را نشان می داد ولی نمی دونم اصلا این هم دیگه نیست بازهم ازت تشکر می کنم که کمکم کردی موفق باشی

biostar
03-12-2009, 19:05
چرا وجود نداره؟ مگه میشه؟ تو اصفهان که یک فروشنده میگفت هست:31:

mehran_4x
03-12-2009, 20:52
:8: جه جالب پس ميگم حتما بخر
فكر كنم AT &T تو اصفهون آنتن ميده

H@mid-Vista
05-12-2009, 17:24
WWAN در ايران كاربردي نداره
اگر هم باشه كه نيست و بخرين كاربردي نخواهد داشت

اصغر انتظارریحانی
05-12-2009, 19:46
WWAN در ايران كاربردي نداره
اگر هم باشه كه نيست و بخرين كاربردي نخواهد داشت

میشه یه کم توضیح بیشتری بدین که چرا تو ایران کاربردی نداره و اینکه نمی شه تو ایران پیداش کرد

H@mid-Vista
06-12-2009, 13:28
میشه یه کم توضیح بیشتری بدین که چرا تو ایران کاربردی نداره و اینکه نمی شه تو ایران پیداش کرد

یك كلام
ساپورت پروتوكل بايد دو طرفه باشه
هم سرویس گیرنده و هم سرویس دهنده
یك طرفه كه نمیشه

اصغر انتظارریحانی
06-12-2009, 20:20
یك كلام
ساپورت پروتوكل باد دو طرفه باشه
هم سرویس گیرنده و هم سرویس دهنده
یك طرفه كه نمیشه

پس مخابرات ما کشکه

Mig33
07-12-2009, 16:46
نوت بوك Dell Latitude E4300 اين مدل كارت رو رو خودش داره بريد اينجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا اين سري دل لاتيتود خدا هستن.

H@mid-Vista
07-12-2009, 19:57
پس مخابرات ما کشکه

دور از جون كشك كه كلي خاصيت داره!!!
معمولا اپراتورهاي موبايل در خارج از ايران خيلي در زمينه نت فعال هستن
در امريكا AT&T و در اروپا O2 Orage T-mobile

Hamed_forum
17-12-2009, 22:33
الان كه داره wimax ايران سل تبليغ ميكنه همينه gsm ميخواد؟رو لب تاب باشه تمومه

mehran_4x
18-12-2009, 04:37
بذاريد ببينيم چي بيرون ميده؟؟

biostar
18-12-2009, 12:29
الان كه داره wimax ايران سل تبليغ ميكنه همينه gsm ميخواد؟رو لب تاب باشه تمومه

نه بابا ،
کافیه NICs شما از پرتکل های IEEE 802.16 پشتیبانی کنه.

البته این قیمتی که من از ایرانسل شنیدم ، به نظرم حتی ارزش فکر کردن بهش هم نداره:31:

Hamed_forum
18-12-2009, 14:42
پس اين gsm كه تو لب تاب سيم كارت بهش ميخوره چي؟تو ايران كاربرد داره

r_22009
06-01-2010, 13:46

ایرانسل هم تازگی ها می خواد wimax بده.(البته معلوم نیس با چه قیمتی:41::46:)

ayoob1
12-07-2012, 15:59
دوستان این کارت در ایران هست کار هم میکنه من خودم استفاده کردم از مدل 5530 جی پی اس هم داره هم ایرانسل هم همراه اول کار میکنه