PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید lcd sony تا 1400

ali_ab
01-12-2009, 14:55
با سلام به دوستان عزیز

میخوام ال سی دی 37 یا 40 اینچ بردارم . ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند

1- تا 1400 از برند سونی چه مدلی بردارم ؟

2- کیفیت تصویر "37 بهتره یا "40 ؟

3- چه امکانات یا پارامترهایی رو باید در نظر بگیرم که tv حتما داشته باشه ؟

با سپاس فراوان

کامیاب وبرقرار باشید

vahidpsr
01-12-2009, 20:28
اگر فقط برند سوني مي خواهي انتخاب كني نمي توني با اين بودجه و با سايز 40 اينچ انتخاب خوبي داشته باشي. مدلهاي 37 سوني هم هيچ كدام full hd نيستند و به نظر من ارزش خريد نداره. سري v هم در سايز 40 فركانس 100 هرتز نداره و قيمتش 1550 است. تنها سري s مي ماند كه آنهم 100 هرتز نيست ولي قيمتش حدود 1200 است. البته سوني به طور كلي كيفيت رنگ خوبي داره ولي تنها سري x سوني است كه انتخاب خوبي به نظر مي رسه (ولي قيمتش خيلي گرون است). به نظر من بهتره يا 300 تومن روي پولت بذاري تا w550 سوني و يا سامسونگ b690 (كه نظر من بيشتر روي b690 است) بخري كه هر دو كنتراست 100000 و فركانس 100 هرتز دارند و يا صبر كني قيمتها پايين بياد.
البته اگه خيلي عجله داري به نظر من با بودجه شما تلويزيون هاي پلاسما نظير g10 هم خيلي خوبه.

ali_ab
01-12-2009, 23:01
دوست عزیزم ممنونم از لطف و راهنمایی شما . ممکنه بفرمایید فرکانس 100 هرتز نداشتن چه تاثیری روی کیفیت تصویر میزاره و همچنین سایر مواردی که باید مد نظر داشته باشم چیه؟ اطلاعاتم در مورد lcd خیلی کمه

با سپاس فراوان

کامیاب وبر قرار باشید

ساحل 1
01-12-2009, 23:41
سلام.منم سوالم اين بود كه نداشتن100 هرتز چه تاثيري در كيفيت تصوير دارد؟بودنش محسوسه؟
G10 چه ماركي هست و قيمتش چنده؟
و تفاوت سري Z و W سوني در چيست؟

pmax
02-12-2009, 09:19
سلام

g10 تلوزیون پلاسمای پاناسونیک هست و تلوزیون خوبی هم هست
قیمتش 1.550.000 برای سایز 42 هست
من دوست دارم بگم با اینکه تلوزیون خوبیه اما مثل تمام تلوزیونهای همرده اش ( چه پلاسما و چه ال سی دی ) عالی و بدون نقص حتی در همون تصویر هم نیست ، امکاناتش که افتضاحه
اینو می گم که فردا که خریدید نخوره توی ذوقتون با دیدن ایرادات جزئی که داره و البته با اینحال بنظر من انتخاب خوبیه ( قبلا توی تاپیک دیگه ای توضیح دادم که چرا g10 + یک سینمای خانگی خوب + یک ----- معمولی در حد 9696 ، بهترین انتخاب تا 2 میلیون تومان هست )

اما در مورد فرق 100 هرتز و 80 هرتز
اون موقع که من تلوزیون می خواستم بخرم . به یک فروشگاه نمایندگی سونی سر زدم
اونجا دو تا تلوزیون بود که یکیش 80 هرتز بود و یکی 100 هرتز ( الان دیگه دقیقا یادم نیست چه مدلایی بودن ) تصویری هردو یکی بود . به فروشنده گفتم من هیچ فرقی احساس نمی کنم ( داشتند فوتبال پخش می کردند البته بصورت HD ) فروشنده گفت در صحنه های پرتحرک شما نمی تونید فرق این دوتا رو متوجه بشید
اونوقت خودش رفت تیتراژ یک فیلم سینمایی رو برای هر دو تلوزیون پخش کرد
توی 100 هرتز نوشته ها تقریبا روان حرکت می کردند
اما توی 80 هرتز کاملا می لرزیدند و بالا می رفتند

نتیجه اینکه
درسته که توی صحنه های پرتحرک این لرزش شاید محسوس نباشه اما وجود داره
همچنین توی صحنه های آروم و چیزایی مثل زیرنویس و اینا کاملا حس میشه
و در نهایت چه شما این لرزش رو حس بکنید چه نکنید ، قطعا باعث خستگی چشمتون میشه

بنظر من اینکه می گن فرضا از 50 هرتز بالاتر اصلا به چشم انسان نمیاد حرف درستی نیست . شما تشریف ببرید جمهوری ، حتما همین تستی که برای من کردند رو برای شمام می کنن و متوجه می شید که فرقشون چیه

ببخشید طولانی شد

vahidpsr
02-12-2009, 10:19
اولا فركانس سوني سري vوs حدود 50 هرتز است.
كيفيت تصوير به 50 يا 100 هرتز بودن بستگي ندارد. فركانس تصوير در حقيقت سرعت نمايش تصوير بر روي صفحه است. اختلاف 50 و 100 هرتز كاملا مشهوده. مثلا هنگامي كه يك نوشته به سرعت از صفحه عبور مي كنه در فركانس 100 هرتز شما به راحتي مي توانيد آن را بخوانيد ولي در 50 هرتز شما به سختي مي توانيد آنرا بخوانيد. سوني يك تبليغ داره كه در آن نقشه يك كشور به سرعت از جلوي دوربين عبور مي كنه. در مدل w550 شما تمام نقاط نقشه را مي توانيد بخوانيد ولي در مدل مثلا v550 يا s400 شما به سختي شهرهايي كه در نقشه مشخص شده اند را مي توانيد بخوانيد (تقريبا قابل خواندن نيست). به عبارت ديگر حركات خيلي سريع در تصوير در مدلهاي 100 هرتز كاملا به تصوير كشيده مي شوند ولي در مدلهاي 50 هرتز مانند حركتي مات ديده مي شود.

ثانيا شما بايد به كنتراست تصوير (اختلاف بين سياه ترين نقاط و روشن ترين نقاط) توجه كنيد. هرچه كنتراست بيشتر باشد رنگهاي مشكي بهتر نمايش داده مي شوند و به طور كلي عمق رنگ بيشتري داريد. براي درك اين مطلب شما از كنار يك lcd به آن نگاه كنيد (زاويه 30 درجه ) . در اين حالت در مواردي كه تصوير سياه ميشه (مثلا انتهاي فيلم كه فقط نوشته ها نمايش داده مي شوند) متوجه مي شويد در lcd هايي كه كنتراست پاييني دارند قسمت سياه تصوير كاملا سياه نيست و كمي به سورمه اي مي زند.
بهترين عمق مشكي را led ها توليد مي كنند.

ثالثا شما بايد بدانيد كه يك تلويزيون lcd مانند تلويزيونهاي قديمي (همان لامپي ها) تصاوير sd يا همان تلويزيون خودمان را شفاف پخش نمي كنند و شما تصور مي كنيد تصوير اشخاص كمي شطرنجي نمايش داده مي شود. براي جبران اين موضوع بسياري از شركتها از الگوريتمهاي مختلفي براي بهبود اين وضعيت استفاده كرده اند (مثلا سوني از موتور bravia 3 استفاده مي كند) . ولي در هر صورت اين مشكل همواره وجود داره. در اين بين هرچه اينچ تلويزيون بالاتر مي رود اين مشكل به صورت جدي تر خودش را نشان مي دهد. بنابراين 32 اينچ تصوير صاف تري در برابر مثلا 40 دارد. ولي بايد توجه كنيد كه تعداد پيكسلها در تصوير هم در اين زمينه مهم است. تعداد پيكسلها در يك تلويزيون full hd خيلي بيشتر از يك تلويزيوت معمولي (همان hd ready) است. بنابراين در سايز يكسان (مثلا هر دو 32 اينچ) تصوير full hd صاف تر از hd است. پاناسونيك g10 در اين زمينه از بدترين تلويزيون ها به شمار مي رود.

تلويزيون هاي پلاسما در حقيقت از lcd ها پيشرفته تر هستند ولي فقط در سايز 42 به بالا موجودند. مشكل اكثر آنها مصرف برق بالا (دو برابر lcd) و عدم وجود تصوير براق نسبت به lcd است. (البته در برخي مدلها مانند g10 مشكل شطرنجي شدن تصاوير sd نيز وجود دارد). بولي مزيتي كه دارند وجود فركانس بالا (مثلا 600 هرتز) و كنتراست خيلي خوب (مثلا 1000000) نسبت به قيمت عادلانه اي كه دارد است . ولي به نظر من lcd انتخاب بهتري است.
سايز يك تلويزيون به فضاي اتاق شما بستگي دارد ولي به اعتقاد من مدلهاي 40 اينچ بهترين گزينه براي خريد هستند (به شرطي كه حداقل از فاصله 3 متري به تلويزيون نگاه كنيد چون در اين سايز از فاصله نزديك مشكل شطرنجي شدن تصوير بيشتر ديده مي شود) . در قيمتهاي حدود 1500 سامسونگ انتخاب بهتري است. ولي در قيمتهاي بالاي 2 ميليون فقط و فقط سوني.

mohsenmetal
02-12-2009, 15:01
اقا وحيد شما گفتين g10 تصوير sd خوبي نداره من كه خودم g10 دارم و واقعا تصوير عالي داره براقيت تصوير در پلاسماي g10 كاملا مثل lcd و نسبت به بعضي از مدل ها بيشتره شما كافيه بري تويه تنظيماتش و brithness رويه 76 تنظيم كني اونوقت از براقيت لذت ميبري در ضمن زاويه ديد پلاسما فوق العاده هستش و در تمام lcd ها كافيه يكم از بقل بش نگاه كني خودت متوجه ميشي كه برايتنس تصوير پايين مياد رنگ سياه پلاسما بازم عاليتره در كل ميخوام بت بگم تويه اين رنج قيمت بهترين انتخاب تو همون پلاسمايه g10 تلويزيونهايي كه بهتر از اين تلويزيون هستن مدل هايي هستن كه قيمت اونها بالاتر از 3 ميليون هست دوست من sony w 550 32 گرفته و وقتي ماله منو ديد خودش اعتراف كرد كه g10 تصوير بهتري داره

vahidpsr
03-12-2009, 20:15
مفهوم براقيت از برايتنس جداست. شايد يك پلاسما از lcd شدت نور بيشتري داشته باشد ولي براقيت lcd هاي مرغوب را ندارد . طبق آنچه به شخصه تجربه كردم و ديدم و آنچه در تمام ريوي هاي معتبر موجود است تلويزيون g10 از توانايي upscaling ضعيفي در تصاوير sd برخوردار است.

Terry Bogard
03-12-2009, 20:43
برای بار هزارم g10 مشکل upscale نداره تصویر sd رو g10 نرمتره فقط همین خود پاناسونیک دلیلشو گفته واسه اینه که از چند لایه post process effect استفاده میکنه که لایه های تصویر تفکیکشون بیشتر بشه و کدک mpeg شطرنجی بودنش کمتر بشه شطرنجی بودن تصویر مشکل اصلی السیدیه ولی رو السیدی برو شارپ تصویررو روی sd کم کن ببین بهتر میشه یا نه.

rouzbeh_ziafati
18-02-2010, 04:27
سلام
از بانه می خوام یه lcd sony بخرم .
با توجه به اینکه اونجا قیمت lcd تقریبا نصف اینجاست ، با مبلغ حدود یک میلیون تومان چی میشه خرید که کیفیتش خوب باشه و سونی هم باشه ؟
البته lcd 40 اینچ مد نظرم هست