PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد #c و java

موهبت-ع
30-11-2009, 22:27
سلام من از شما دوستان در مورد این موضوع راهنمایی می خوام من یک سری اطلاعات محدود در مورد برنامه نویسی با #c دارم به نظر شما من همین #c رو ادامه بدم یا برم سراغ java .خیلی ها میگند کار کردن با java راحتر و فعلا هم تو بورس است . به نظر شما دوستان من کدوم رو انتخاب کنم؟#c یا java

pedramch
30-11-2009, 22:43
سلام دوست عزیز..
جاوا بر اساس آخرین رده بندی محبوب ترین زبان برنامه نویسی شد!
اما پیشنهاد میکنم که همون سی شارپ رو اداهمه بدی...به چند دلیل:
1-با سی شارپ تو ایران بیشتر میتونی کار کنی
2-با محیط دات نت آشنایی پیدا میکنی و میتونی در کنارش چند زبان دیگه رو هم یاد بگیری
3-ازش سررشته داری

موفق باشی

ممنون/:5:

MTPROG
01-12-2009, 09:31
به نظر من هم یکی از محصولا دات نت رو انتخاب کنید الان یا C# ویا VB.NET و یا ASP.NET
اولا تجربه نشون داده که پشت بستن به مایکروسافت آینده دار تره

دوما برنامه نویسی با محصولات مایکروسافت خیلی راحتر از جاوا است
دات نت دارای یک محیط قوی برای دیباگ و اجرا است در حالی که محیط برنامه نویسی جاوا خیلی ضعیف تره

سوما با دات نت میتونی هم بر برنامه های ویندوز و هم بر برنامه وب مسلط بشی در حالی که عمده کار جاوا فقط وب هستش

چهارما علت استفاده زیاد از جاوا در وب به خاطر قدیمی بودنشه در حالی که دات نت زیاد نیست پا به عرصه وجود گذاشته ولی با همین زمان کم هم بخش زیادی از وب رو به خوش اختصاص داده

اما من منکر خوب بودن و قوی بودن جاوا نیستم

شما میتونید در دات نت علاوه بر نوشتن با ASP.NET از کدهای جاوا هم استفاده کنی یعنی از قدرت هر دو استفاده کنی در حالی که تو جاوا نمیتونی از امکانات خوب ASP بهرمند بشی

MohammadJavad.T
04-12-2009, 02:21
سلام

ولی یکی از مزایا جاوا میتونه کراس پلتفرم بودنش باشه . یکی از برترین ویژگی های java سازگاری آن با اکثر سیستم عامل ها و نرم

افزارهای وب سرور هست . java را می توانید در ویندوز، انواع توزیع های لینوکس و حتی سیستم عامل های شرکت Apple تجربه کنید.

که این دقیقا یکی از معایب دات نت (البته بدون در نظر گرفتن mono)

MTPROG
08-12-2009, 16:15
java را می توانید در ویندوز، انواع توزیع های لینوکس و حتی سیستم عامل های شرکت Apple تجربه کنید.

که این دقیقا یکی از معایب دات نت (البته بدون در نظر گرفتن mono)

هدف اصلی مایکروسافت از ایجاد دات نت هم همینه .
شاید تقلیدی از جاوا باشه ولی مهم نیست
مهم اینه که برنامه های نوشته شده با دات نت به زودی تو هر سیستم عاملی همراه با هر سخت افزاری اجرا میشه
هر چند این مهم هنوز دست یافته نشده ولی مطمئن باشید که به سرانجام میرسه